Jump to content
Dogomania

Schorowana DOBCIA juz zdrowa!! :) u UUUliii do końca swoich dni:))))

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mam nadzieję zobaczyć na spotkaniu same gipsy na kciukach :mad:

A to fotki sprzed kilkunastu dni, zanim dowiedzieliśmy się o choróbsku.

Sonia i jej ukochane kości

Kiedy zjadła swoją (został tylko mały kadłubek ze środka :-o) zauważyła, że reszta bandy nadal się delektuje i bezczelnie wszystkich okradła :diabloti: W perwnym momencie wyjrzałam przez okno i zobaczyłam Sonię leżącą z 3 kośćmi a nad nią tkwiące w zdziwieniu okradzione dzieciaki :evil_lol:

Posted

V.Wrocław napisał(a):
My też trzymamy kciukasy z Sońcią,aby ta Twoja Sońcia wyzdrowiała.

No nie :loveu: Czy dobrze zrozumiałam? Masz dobcię Sonię? :loveu:

A nie chciałabyś czasem drugiej? 2 dobcie Sonbie to byłoby coś :p

Posted

Dzielna Kajtusia nie dostała dzisiaj kroplówki!!!!!!! Tylko zastrzyk z antybiotyku. Nadal nie ma glutów i temperatury. Wrąbała rosołek z indyka z mięchem skrzydełkowym i ukradła szyję indyczą surową, którą też pochłonęła :evil_lol:

Bunia zadzwoniła do naszej wetki Ani, mamy plan działania, czekamy na pakę z lekami od Buni i Morii (Moria czy doszły już pieniążki?) , ale jest dobrze :multi:

W dalszym ciągu... trzymajcie!

Posted

Spokojnie ,spokojnie...to chyba najważniejszy lek..w każdym razie dużo zamieszania ostatnio przy nim było jak Pituś potrzebował;)

Zaraz wysyłam następną paczuszkę..tym razem tylko z jednym lekiem...wczoraj go nie było nigdzie i dopiero na dzisiaj udało się go zamówić:)

Konto proszę:cool3:

Posted

Ulaa napisał(a):
Dzielna Kajtusia nie dostała dzisiaj kroplówki!!!!!!! Tylko zastrzyk z antybiotyku. Nadal nie ma glutów i temperatury. Wrąbała rosołek z indyka z mięchem skrzydełkowym i ukradła szyję indyczą surową, którą też pochłonęła :evil_lol:

Bunia zadzwoniła do naszej wetki Ani, mamy plan działania, czekamy na pakę z lekami od Buni i Morii (Moria czy doszły już pieniążki?) , ale jest dobrze :multi:

W dalszym ciągu... trzymajcie!

ulaa jestes cudowna...:loveu: :loveu: :loveu: ja tez trzymam kciuki

czy tych szyjek indyczych masz wiecej?:cool3:
to zacheta niebywala do zycia...pod twoim dachem
z rosolkiem na deser:eviltong:

Posted

Dzisiaj dobrze :) Rano dostała 4 zastrzyki...
Wczoraj rano było z nią bardzo źle, bałam się, że nadchodzi koniec... Leżała charcząc, nie wstawała z łóżka, cały czes się trzęsła. Ale po południu było już ok i dzisiaj wygląda świetnie, czuje się też całkiem nieźle, zaczyna juz rozrabiać ;) (wywaliła i rozwlekła śmieci, wyniosła koc z domu do ogródka, obszczekała psa przez płot). Nie ma gorączki, je i pije.
Zdecydowanie najgorsze są poranki.

Jestem padnięta fizycznie i psychicznie. Moje psy prawie zdziczały. Niech ona już wyzdrowieje....

Kajtusia jest cudowna. Bije od niej niesamowity urok, roztacza taką cudową aurę, że każdy kto tylko pozna ją choć przez chwilkę natychmiast się w niej zako****e. Jest taka łagodna i delikatna, a przy tym nie da z sobą zrobić "wszystkiego", potrafi zdecydować czego chce i wszelkimi siłami do tego dąży. Wiecie... ona kładzie pyszczek na człowieku, ale nie po to by ją głaskać, tylko żeby mogła się wpatrywać w twarz. Ona wciąż wpatruje się w twarz, jakby czytała z oczu i mówiła swoimi...

To nie jest zwyczajny pies.

Posted

Tak,mam dobcie Soncie od 7 lat,tez byla bardzo chora,zreszta nadal jest,ma genetyczny zanik miesni,wet.powiedzial,ze nie bedzie dlugo zyla,kochamy ja bardzo i tak samo jak Twoja Soncia tak moja tez pakuje sie do lozka i spi w najlepsze z nosem na zewnatrz. :evil_lol: Wie,ze ja kochamy i wykorzystuje nas totalnie na maksa.

Posted

Nie,chociaz chcialam miec dwa dobcie,niestety Sonia jest bardzo zazdrosna,ale jezeli dozyje i bedzie mnie stac na utrzymanie dwoch dobciow,to nastepnym razem biore dwa psiaki ze schroniska dobcie(bo to musi byc ona )i jakies jeszcze jednego,aby nie bylo jej samej smutno w domku.