kaszanka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Jessuuu! Siedzę jak na szpilkach!!![/QUOTE] nie tylko ty, wszyscy są ciekawi werdyktu i mają nadzieję na sprawiedliwy wyrok ( bo różnie z tym bywa) Quote
jaanna019 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Wygraliśmy :multi: Wyrok : WINNI ! Kara (jednakowa dla każdego z oskarżonych): - pół roku ograniczenia wolności na rzecz nieodpłatnej pracy społecznej w wymiarze 40 godzin miesięcznie (dla każdego) - przepadek zwierząt - nawiązka w wysokości 2,5 tysiąca (dla każdego) Wyrok nie jest prawomocny, ale... jestem pod wrażeniem wnikliwości Sądu. Materiał dowodowy przeanalizowany bardzo skrupulatnie. Uzasadnienie ustne wyroku trwało ok.40 minut i wg mnie jest bardzo trafione i uzasadnione. Największą zasługę przypisuje Kasi - prawniczce, która nas reprezentowała przed Sądem.:loveu: Kasiu wielkie dzięki! Quote
ageralion Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wielkie, wielkie, wielkie gratulacje!!! Quote
jolasek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jest lepiej niż przewidywałam. Brawo. Trochę nerwów Cię to kosztowało Aniu, gratulacje, bo nie na marne. Pani Kasi również wielkie podziękowania. Quote
Vicky62 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Gratulacje !!! bardzo,bardzo cieszę się :multi: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wielkie podziękowania dla Pani Kasi i dla Ciebie Aniu! To dzięki Twemu uporowi było możliwe. Jak przyjdziesz do mnie po fant z bazarku, to fizycznie odczujesz moją wdzięczność, będę Cię z całych sił ściskać... Quote
Kuna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Gratulacje!!, cieszę sie niezmiernie, a jak sie ogarne to Wam pokażę jak sie bezpośrednio zainteresowani ciesza ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kuna']Gratulacje!!, cieszę sie niezmiernie, a jak sie ogarne to Wam pokażę jak sie bezpośrednio zainteresowani ciesza ;)[/QUOTE] Czekamy cierpliwie, ale bardzo... Quote
suślik Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Gratulacje!!!!!!!!!!!! Aniu czy zostałaś wyściskana zgodnie z zaleceniami? :) Quote
karina1002 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kuna']Gratulacje!!, cieszę sie niezmiernie, a jak sie ogarne to Wam pokażę jak sie bezpośrednio zainteresowani ciesza ;)[/QUOTE] He, he... dawaaaaj :multi: A tak z ciekawości, nie wiecie czy zamierzają się odwoływać ? Quote
Glutofia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Nareszcie!!! GRATULACJE!!!! Quote
dreag Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ale pięknie:)! Dziewczyny, jesteście WIELKIE:loveu::loveu:. Ania, Tobie za to, że nie odpuściłaś i walczyłaś o nie jak lwica, a Kasi za pełne poświęcenie, wrażliwość i ogromne kompetencje. Choć raz można poczuć, że sprawiedliwość ma też właściwy wymiar dla zwierząt:multi:. Quote
jaanna019 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Na razie czekamy, nie wiem czy będą się odwoływać ale to możliwe. Jeśli tak zrobią to postępowanie będzie prowadzone w Sądzie w Białymstoku, przynajmniej dojazdy nam odpadną. Jestem pod wrażeniem sędziego, jak on rozebrał sprawę krok po kroku, szok :crazyeye: Bardzo podobało mi się uzasadnienie wyroku i to czego wysłuchała dziś oskarżona:lol: bo oskarżony nie stawił się na odczytanie wyroku. Quote
Blancia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Przeczytałam właśnie na molosach, więc szybko przybiegłam, żeby pogratulować i chociaż wirtualnie wyściskać! Cieszę się z tego wyroku jak głupia! Nawet jeżeli się odwołają, to najważniejsze, że sędzia "tak rozebrał sprawę". Quote
Alicja Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='jaanna019']Wygraliśmy :multi: Wyrok : WINNI ! Kara (jednakowa dla każdego z oskarżonych): - pół roku ograniczenia wolności na rzecz nieodpłatnej pracy społecznej w wymiarze 40 godzin miesięcznie (dla każdego) - przepadek zwierząt - nawiązka w wysokości 2,5 tysiąca (dla każdego) Wyrok nie jest prawomocny, ale... jestem pod wrażeniem wnikliwości Sądu. Materiał dowodowy przeanalizowany bardzo skrupulatnie. Uzasadnienie ustne wyroku trwało ok.40 minut i wg mnie jest bardzo trafione i uzasadnione. Największą zasługę przypisuje Kasi - prawniczce, która nas reprezentowała przed Sądem.:loveu: Kasiu wielkie dzięki! Gratulacje Za wytrwałość :Rose: Quote
Maryna Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wreszcie!!Bardzo ,ogromnie się cieszę,Gratuluję uporu i wytrwałości.Opłaciło się jak widac A jak mają się dogi,jest szansa na fotki??:-)) Quote
gawronka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 bardzo,bardzo cieszę się:multi::multi: Ciekawe co na to "lekarze z Bielska" :diabloti: Quote
psi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :multi:SUPER:multi: Gratuluję Aniu za wytrwałość i poświęcenie :) Oby więcej takich werdyktów było Quote
jaanna019 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 W Wyborczej http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,10425074,Znecali_sie_nad_psami__Dogi_nie_wroca_do_wlascicieli.html Radio Białystok http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/region/id/68330 Jak ja się cieszę to nie do opisania :multi::multi::multi: Quote
arabiansaneta Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Czasem się jednak zdarza, że sprawiedliwość zwycięża :multi: Quote
Merys Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jaanna019']Wygraliśmy :multi: Wyrok : WINNI ! Kara (jednakowa dla każdego z oskarżonych): - pół roku ograniczenia wolności na rzecz nieodpłatnej pracy społecznej w wymiarze 40 godzin miesięcznie (dla każdego) - przepadek zwierząt - nawiązka w wysokości 2,5 tysiąca (dla każdego) Wyrok nie jest prawomocny, ale... jestem pod wrażeniem wnikliwości Sądu. Materiał dowodowy przeanalizowany bardzo skrupulatnie. Uzasadnienie ustne wyroku trwało ok.40 minut i wg mnie jest bardzo trafione i uzasadnione. Największą zasługę przypisuje Kasi - prawniczce, która nas reprezentowała przed Sądem.:loveu: Kasiu wielkie dzięki! No wreszcie! W koncu zniknie z ich buzki glupawy usmieszek. Quote
kahoona Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Brawo dziewczyny! Mam za sobą Krzyczki i Biedrzycką - również wyroki skazujące - wiem jak smakuje zwycięstwo - wart walczyć, bo udaje się coraz częściej. Od 1 stycznia sądy dostaną dodatkowe narzędzie - nawiązki nawet do 100.000 zł - i takie powinny być zasądzane - kara pieniężna boli najbardziej. Jeszcze raz gratulacje! Quote
Recommended Posts