Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że tego tak nie zostawimy. Nie rozumiem tylko dlaczego urząd jest ślepy, skoro prokurator widzi powody żeby postawić podejrzanym zarzuty to znaczy, że coś "jest na rzeczy" a oni "nie, nie i jeszcze raz nie".

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy termin rozprawy w sądzie - 25 lipiec 2011 godzina 12.30 Sąd Rejonowy w Bielsku Podlaskim.
Miło nam będzie jak będziecie tam z nami, jak staniemy wszyscy w obronie Nataszy i Borysa.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Mamy termin rozprawy w sądzie - 25 lipiec 2011 godzina 12.30 Sąd Rejonowy w Bielsku Podlaskim.
Miło nam będzie jak będziecie tam z nami, jak staniemy wszyscy w obronie Nataszy i Borysa.

Trzymam kciuki i rozglaszam tam gdzie moge. Musi sie udac, nie ma innej opcji!

Posted

jaanna019 napisał(a):

Na 99,99 % zjawię się :) Z obstawą :D

Guest monia3a
Posted

Jakby było nas więcej można by zrobić pikietę przed sądem ;) wiecie taką z plakatami ;)

Posted

jaanna019 napisał(a):
Jedzie też Bożenka + 2 osoby, czyli ma jedno wolne miejsce.
Ja prawie podwójna, to pewnie się nie zmieszczę...:cool3:?

Posted

Ku przypomnieniu o co walczymy.
Walczymy o normalne życie dla tych dwóch wspaniałych psów!
Walczymy o to żeby ich właściciele utracili do niech wszelkie prawa!
Walczymy o to żeby zawsze były takie jak na tych zdjęciach!

Posted

jaanna019 napisał(a):
No Kuna wyraźnie pisze, że cię nie weźmie ;) ale Bożenka dobry człowiek to pewnie się zgodzi :)
No właśnie, nawet nie startowałam w wyborach, bo Kuna wyraźnie napisała, że zabiera tylko SZCZUPŁE:placz::evil_lol: Pewnie nic bym nie wskórała podwójną składką na paliwko:roll:
Bożenki sprzęt najwyżej z tyłu na kołach osiądzie, ale co tam, ona chyba nie drobiazgowa;).

Posted

jaanna019 napisał(a):
Kciuki i dobre myśli potrzebne, nie zaszkodzi modlitwa. Bardzo mi zależy na Nataszy i Borysie i nie pozwolę ich skrzywdzić.

Nie jesteś sama :) - uda się na pewno!

Posted

jaanna019 masz wsparcie, mi też Natasza i Borys sa bliskie więc postaram sie tam być i mogę zabrać 3 osoby nie koniecznie szczupłe;) ja kastingów na psaażerów nie robie jak to niektórzy:eviltong:

Posted

asika5 napisał(a):
jaanna019 masz wsparcie, mi też Natasza i Borys sa bliskie więc postaram sie tam być i mogę zabrać 3 osoby nie koniecznie szczupłe;) ja kastingów na psaażerów nie robie jak to niektórzy:eviltong:

ale Wy złosliwe jesteście :P - po prostu takich większych nie zmieszcze, bo mam takie autko :(