mysza 1 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Jak ona do innych psów, wychodzi z kimś czy sama? Nie umiem nic o niej napisać dlatego tak dopytuję ;) Quote
ronja Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Sisi to kawał cholery jest. Lubi dominować. Od razu wyskakuje ze szczekiem i kładzie głowę na karku innego psa. Przez chwilę mieszkała z Amelką, ale bałam się, że w końcu Amelka się odgryzie. Sisi mieszka teraz z Gingerem i Ginger lekko nie ma:roll: Krzywdy mu nie robi, ale go ustawia i straszy. Ja chodzę interweniować, ale robię to w taki sposób, by nikogo nie wywyższać i nie powodować większych spięć. Generalnie chyba lepiej dla osoby niedoświadczonej, by Sisi była jedynaczką. Na koty też szczeka (wczoraj szczekała na Rykitka w lecznicy - upomniana podpuszczała). Niestety po ostatnich akcjach z Kaluchnym, nasza kotka nie chce zapoznawać się z innymi psami, więc do końca stosunek z kotami nieznany. Do ludzi jak najbardziej - kochana przylepka. Quote
bela51 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Mam wplate bazarkowa dla Sisi od Negrity8. Czy bedzie potem gdzies potwierdzenie tej wplaty ? Quote
mysza 1 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='bela51']Mam wplate bazarkowa dla Sisi od Negrity8. Czy bedzie potem gdzies potwierdzenie tej wplaty ?[/QUOTE] Nie rozumiem pytania :evil_lol: Pieniądze zostały przelane na konto Vivy z pierwszego postu? Wszystkie rozliczenia są zawsze na pierwszej stronie wątku, zwykle w pierwszym poście. Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;) Quote
mysza 1 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 P.S. zapraszam na bazarek na okropne długi psów z tej samej lecznicy co Sisi :( na dzisiaj to blisko 1500 zł i rośnie :-( http://www.dogomania.pl/threads/2039...7#post16475227 Quote
Ewa Marta Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='mysza 1']Nie rozumiem pytania :evil_lol: Pieniądze zostały przelane na konto Vivy z pierwszego postu? Wszystkie rozliczenia są zawsze na pierwszej stronie wątku, zwykle w pierwszym poście. Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;)[/QUOTE] Mnie się wczoraj skończyl bazarek, na którym zebrałam 102 zł. Połowa z tego będzie dla Sisi. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostanę wszystkie wpłaty i wyślę Ci Mysza kaskę. Quote
mysza 1 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Ewa Marta']Mnie się wczoraj skończyl bazarek, na którym zebrałam 102 zł. Połowa z tego będzie dla Sisi. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostanę wszystkie wpłaty i wyślę Ci Mysza kaskę.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję :loveu: Quote
bela51 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='mysza 1']Nie rozumiem pytania :evil_lol: Pieniądze zostały przelane na konto Vivy z pierwszego postu? Wszystkie rozliczenia są zawsze na pierwszej stronie wątku, zwykle w pierwszym poście. Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;)[/QUOTE] O matko, nie wiedzialam ze nie było wplat. Szukałam rozliczen, nie znalazlam, stad moje pytanie. Quote
mysza 1 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='bela51']O matko, nie wiedzialam ze nie było wplat. Szukałam rozliczen, nie znalazlam, stad moje pytanie.[/QUOTE] Aha ;) niestety ostatnio bardzo ciężko nam idzie, mało osób zagląda a my zwykle najpiew ratujemy a potem prosimy o pomoc a wtedy to działa słabo niestety, bo pies bezpieczny. Quote
ronja Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 faktura za karmę dla Sisi faktura za 2 pierwsze pobrania krwi (25zł,56zł) faktura za ostatnią krew (56zł + 30zł Sonia) wyniki najnowsze - będzie dobrze:) Quote
mysza 1 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Jaka wesolutka już :loveu: Swoje w życiu przeszła :( ale już się śmieje, fajnie ;) Czyli same minusy mamy u Sisi, przy okazji wpiszę je w pierwszy post ;) Quote
ronja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 przez ten serwis ogloszeniowy po prawej stronie, u mnie poucinało zdjęcia Sisi:angryy: Quote
Nutusia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 U mnie też ucina zdjęcia przez ten serwis (choć na dole jest suwak i można przesunąć) i OCZYWIŚCIE nie wiem jak go zamknąć :( Sisi śliczniutka. Taka subtelna sunieczka... Quote
Cantadorra Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 U ronji, to te zwierzaki takie skacząco-latające :) Pamiętam Simbi, też niezły wicher. Delikatna i urokliwa sunieczka z Sisi. Widać, że jej dobrze. Quote
mysza 1 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Fakt, u Ronji wszystkie psiaki zaczynają fruwać :loveu::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Sisi ma już wyróżnione allegro i zamówione ogłoszenia. Quote
Nutusia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W takim razie trzymamy kciukasy, żeby jak najszybciej odfrunęła do superaśnego domku! :) Quote
jola_li Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Na razie tylko spojrzałam w oczy psince - później poczytam... Quote
Recommended Posts