Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sisi to kawał cholery jest. Lubi dominować. Od razu wyskakuje ze szczekiem i kładzie głowę na karku innego psa. Przez chwilę mieszkała z Amelką, ale bałam się, że w końcu Amelka się odgryzie. Sisi mieszka teraz z Gingerem i Ginger lekko nie ma:roll: Krzywdy mu nie robi, ale go ustawia i straszy. Ja chodzę interweniować, ale robię to w taki sposób, by nikogo nie wywyższać i nie powodować większych spięć. Generalnie chyba lepiej dla osoby niedoświadczonej, by Sisi była jedynaczką. Na koty też szczeka (wczoraj szczekała na Rykitka w lecznicy - upomniana podpuszczała). Niestety po ostatnich akcjach z Kaluchnym, nasza kotka nie chce zapoznawać się z innymi psami, więc do końca stosunek z kotami nieznany.
Do ludzi jak najbardziej - kochana przylepka.

Posted

[quote name='bela51']Mam wplate bazarkowa dla Sisi od Negrity8. Czy bedzie potem gdzies potwierdzenie tej wplaty ?[/QUOTE]
Nie rozumiem pytania :evil_lol:
Pieniądze zostały przelane na konto Vivy z pierwszego postu?

Wszystkie rozliczenia są zawsze na pierwszej stronie wątku, zwykle w pierwszym poście.
Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;)

Posted

[quote name='mysza 1']Nie rozumiem pytania :evil_lol:

Wszystkie rozliczenia są zawsze na pierwszej stronie wątku, zwykle w pierwszym poście.
Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;)[/QUOTE]

Mnie się wczoraj skończyl bazarek, na którym zebrałam 102 zł. Połowa z tego będzie dla Sisi. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostanę wszystkie wpłaty i wyślę Ci Mysza kaskę.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Mnie się wczoraj skończyl bazarek, na którym zebrałam 102 zł. Połowa z tego będzie dla Sisi. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dostanę wszystkie wpłaty i wyślę Ci Mysza kaskę.[/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Nie rozumiem pytania :evil_lol:

Na Sisi nie było dotąd wpłat to i rozliczenia nie ma.;)[/QUOTE]
O matko, nie wiedzialam ze nie było wplat. Szukałam rozliczen, nie znalazlam, stad moje pytanie.

Posted

[quote name='bela51']O matko, nie wiedzialam ze nie było wplat. Szukałam rozliczen, nie znalazlam, stad moje pytanie.[/QUOTE]
Aha ;) niestety ostatnio bardzo ciężko nam idzie, mało osób zagląda a my zwykle najpiew ratujemy a potem prosimy o pomoc a wtedy to działa słabo niestety, bo pies bezpieczny.

Posted

faktura za karmę dla Sisi

faktura za 2 pierwsze pobrania krwi (25zł,56zł)

faktura za ostatnią krew (56zł + 30zł Sonia)

wyniki najnowsze - będzie dobrze:)

Posted

Jaka wesolutka już :loveu:

Swoje w życiu przeszła :( ale już się śmieje, fajnie ;)

Czyli same minusy mamy u Sisi, przy okazji wpiszę je w pierwszy post ;)

Posted

U mnie też ucina zdjęcia przez ten serwis (choć na dole jest suwak i można przesunąć) i OCZYWIŚCIE nie wiem jak go zamknąć :(
Sisi śliczniutka. Taka subtelna sunieczka...