Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku biżuteryjnego i wpłacę Ci Mysza po 116 zł na Sisi i Sonię. Mam nadzieję, że ostatnia osoba za moment się odezwie. Jeśli potrzebujesz kaskę na już, daj znać a wyślę Ci już, a Kajuś poczeka na ostatnią wpłatę...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku biżuteryjnego i wpłacę Ci Mysza po 116 zł na Sisi i Sonię. Mam nadzieję, że ostatnia osoba za moment się odezwie. Jeśli potrzebujesz kaskę na już, daj znać a wyślę Ci już, a Kajuś poczeka na ostatnią wpłatę...

Dziękuję Ci bardzo, na razie już zapłaciłam, będę jeszcze dopłacać bo luty nie jest do końca rozliczenia.

Posted

Rozliczyłam już bazarek z biżuterią:-)

W sumie zebrało się 347,40 zł!!!!!

116,00 zł dostaje Sonia
116,00 zl dostaje Sisi
115,40 dostaje Kajuś:smile:

Kaskę wyślę jutro, bo dzisiaj mój bank ma przewtarzanie danych

Posted

jola_li napisał(a):
Gratuluję bazarkowego wyniku :-).
Duża to pomoc dla Sisi!

Dziei Jolu:-) Żeby tak się dało całość przelać jednej suni..... ale jest więcej potrzebujących:-(

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Rozliczyłam już bazarek z biżuterią:-)

W sumie zebrało się 347,40 zł!!!!!

116,00 zł dostaje Sonia
116,00 zl dostaje Sisi
115,40 dostaje Kajuś:smile:

Kaskę wyślę jutro, bo dzisiaj mój bank ma przewtarzanie danych

Super !!! Bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Jeszcze będą moje bazarki ale jeszcze nie wszystkie wpłacone i większość Asia rozlicza.

Posted

Sisi to małpa :p Obszczekała mnie a nawet robiła to za każdym razem kiedy mnie widziała. :evil_lol:
Pies obronny się znalazł, a ja jej chciałam lepsze życie dać ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Sisi to małpa :p Obszczekała mnie a nawet robiła to za każdym razem kiedy mnie widziała. :evil_lol:

A to niewdzięcznica:-) Znaczy nie będzie przytulania, jak tam pojadę w odwiedziny;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A to niewdzięcznica:-) Znaczy nie będzie przytulania, jak tam pojadę w odwiedziny;-)

Może jak wpadniesz z masą przysmaków to będzie bardziej zadowolona ;) albo w ogródku, bo w domu to pies obronny na całego ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Sisi tym żyje;)
obszczekuje co chwila moje psy kręcące się po pokoju. tylko na nas nie szczeka:)