mysza 1 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Dzięki za przelew, wszystko uzupełnię na dniach. Sisi zadowolona :loveu: fajnie :p Quote
Ewa Marta Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 To prawda, w weekend wiatr tu tylko hulał:-( Quote
mysza 1 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Ostatnio cięzki czas, roboty masa, nie ma kiedy tego ogarnąć :( Quote
Ewa Marta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku biżuteryjnego i wpłacę Ci Mysza po 116 zł na Sisi i Sonię. Mam nadzieję, że ostatnia osoba za moment się odezwie. Jeśli potrzebujesz kaskę na już, daj znać a wyślę Ci już, a Kajuś poczeka na ostatnią wpłatę... Quote
mysza 1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Ewa Marta napisał(a):Czekam na ostatnią wpłatę z bazarku biżuteryjnego i wpłacę Ci Mysza po 116 zł na Sisi i Sonię. Mam nadzieję, że ostatnia osoba za moment się odezwie. Jeśli potrzebujesz kaskę na już, daj znać a wyślę Ci już, a Kajuś poczeka na ostatnią wpłatę... Dziękuję Ci bardzo, na razie już zapłaciłam, będę jeszcze dopłacać bo luty nie jest do końca rozliczenia. Quote
mysza 1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Wpłaty na Sisi: 50 Agnieszka Sz. (od Ewy Marty) 53 Ewa Marta z bazarku Dziękuję :loveu: Quote
mysza 1 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Niestety saldo jest beznadziejne :( kolejny zadłużony pies, masakra. Quote
mysza 1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Jak tam Sisi się miewa? Tu prawie tylko moje posty, nieźle :evil_lol: Quote
ronja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Sisi wesoła, bezproblemowa:) miały być zdjęcia dziś, ale u nas szaro, smętnie i deszczowo Quote
mysza 1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Jak może być smętnie w TAKI dzień? ;) Torcik był ? Quote
ronja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 mysza 1 napisał(a):Jak może być smętnie w TAKI dzień? ;) Torcik był ? jakoś tak bez fajerwerków;) torciku niet Quote
Ewa Marta Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Rozliczyłam już bazarek z biżuterią:-) W sumie zebrało się 347,40 zł!!!!! 116,00 zł dostaje Sonia 116,00 zl dostaje Sisi 115,40 dostaje Kajuś:smile: Kaskę wyślę jutro, bo dzisiaj mój bank ma przewtarzanie danych Quote
jola_li Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Gratuluję bazarkowego wyniku :-). Duża to pomoc dla Sisi! Quote
Ewa Marta Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jola_li napisał(a):Gratuluję bazarkowego wyniku :-). Duża to pomoc dla Sisi! Dziei Jolu:-) Żeby tak się dało całość przelać jednej suni..... ale jest więcej potrzebujących:-( Quote
mysza 1 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Ewa Marta napisał(a):Rozliczyłam już bazarek z biżuterią:-) W sumie zebrało się 347,40 zł!!!!! 116,00 zł dostaje Sonia 116,00 zl dostaje Sisi 115,40 dostaje Kajuś:smile: Kaskę wyślę jutro, bo dzisiaj mój bank ma przewtarzanie danych Super !!! Bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Jeszcze będą moje bazarki ale jeszcze nie wszystkie wpłacone i większość Asia rozlicza. Quote
mysza 1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Sisi to małpa :p Obszczekała mnie a nawet robiła to za każdym razem kiedy mnie widziała. :evil_lol: Pies obronny się znalazł, a ja jej chciałam lepsze życie dać ;) Quote
Ewa Marta Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 mysza 1 napisał(a):Sisi to małpa :p Obszczekała mnie a nawet robiła to za każdym razem kiedy mnie widziała. :evil_lol: Pies obronny się znalazł, a ja jej chciałam lepsze życie dać ;) A to niewdzięcznica:-) Znaczy nie będzie przytulania, jak tam pojadę w odwiedziny;-) Quote
mysza 1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Ewa Marta napisał(a):A to niewdzięcznica:-) Znaczy nie będzie przytulania, jak tam pojadę w odwiedziny;-) Może jak wpadniesz z masą przysmaków to będzie bardziej zadowolona ;) albo w ogródku, bo w domu to pies obronny na całego ;) Quote
Nutusia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Skoro wreszcie ma prawdziwy, bezpieczny dom - broni go jak lwica. Nie ma się czemu dziwić... Quote
ronja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 mysza 1 napisał(a):Sisi to małpa :p Obszczekała mnie a nawet robiła to za każdym razem kiedy mnie widziała. :evil_lol: Pies obronny się znalazł, a ja jej chciałam lepsze życie dać ;) Sisi tym żyje;) obszczekuje co chwila moje psy kręcące się po pokoju. tylko na nas nie szczeka:) Quote
Nutusia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Zupełnie jak nasza Łośka - urodzona policjantka! Każdy musiał chodzić tak, jak ona ustalała. :) Quote
Recommended Posts