3 x Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nutusia napisał(a):No będzie mi się śnił po nocach, jeśli go "zakabluje" do hycla... będzie mi się taki jeden z palucha śni od lutego 2009 roku :placz::placz::placz: Quote
Nutusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 A mi ruda wiewiórka, którą powinnam była zabrać z częstochowskiego schronu razem z dwiema boksiami, które wtedy przytargałam do domu... A teraz ten wilk najprawdziwszy z lasu :( Quote
mysza 1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Trochę lepsze wyniki ale ma anemię jednak, mało czerwonych krwinek. Wątróbka by się przydała i wołowina ;) Quote
ronja Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 mysza 1 napisał(a):Trochę lepsze wyniki ale ma anemię jednak, mało czerwonych krwinek. Wątróbka by się przydała i wołowina ;) jutro skoczę pod halę mirowską i jej kupię Quote
mysza 1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ronja napisał(a):jutro skoczę pod halę mirowską i jej kupię O, superancko, dzięki :loveu: Kupiłam Szarusiowi jakies niby superowe witaminy w paście, bo on taki ledwo, ledwo ;) chudzinka ale nie wiem czy będę w stanie mu to podawać, jeśli nie, oddam Sisi i Amelce, może są mniej wybredne, ten z pasztetu nawet wykopywał lek ;) Quote
Cantadorra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron? Quote
mysza 1 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Cantadorra napisał(a):Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron? Zupełnie nic mi to nie mówi i nie kojarzę. Może ktoś z Kielc bardziej? Quote
Nutusia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 A propos leków - Dzieweczki, mam po Tosinie ten syropek na nietrzymanie moczu - komu, komu, bo się przeterminuje... Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Cantadorra']Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron? napisz do dziewczyn z Szydłowca.Anita_Happy,pudzian(to akurat facet) Bezdomniaki Szydlowieckie.Oni chyba sa na granicy. http://www.dogomania.pl/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-4-y-PSIE-SZKIELETY-i-dwa-psy-w-hotelu-BRAK-DEKLARACJI-..-POM%C3%93%C5%BBCIE Quote
mysza 1 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 golf napisał(a):a ja mam incurin na zbyciu do 09.br A co to za lek? Nie znam. Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='mysza 1']A co to za lek? Nie znam. nietrzymanie moczu. http://www.intervet.pl/binaries/115_156857.pdf Quote
mysza 1 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Nutusia']A propos leków - Dzieweczki, mam po Tosinie ten syropek na nietrzymanie moczu - komu, komu, bo się przeterminuje... [quote name='golf']nietrzymanie moczu. http://www.intervet.pl/binaries/115_156857.pdf Chyba nie mamy suczki, która by potrzebowała. Mamy Sonię ale ona bierze estrofem. Chyba, że skonsultujemy z wetami zmianę. To jak Marta chce ;) Quote
ronja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wolę tabletki - łatwiej podać Soni niż kropelki do pyszczka. Sisi coraz ładniej je, dziś zjadła całą porcję suchego. Przyszla karma - to dla Sisi i Amelki? Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ronja napisał(a):wolę tabletki - łatwiej podać Soni niż kropelki do pyszczka. Sisi coraz ładniej je, dziś zjadła całą porcję suchego. Przyszla karma - to dla Sisi i Amelki? moj lek jest w tabletkach Quote
Nutusia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja chyba też mam opakowanie Incurinu - sprawdzę. Nasz Doktor zalecił jednak dla Tosi propalin, bo incurin to chyba jakiś hormon, który się kłócił z hormonem na tarczycę i encortonem. Jeśli Soni będzie potrzebny Incurin- daj mi znać, proszę. Quote
ronja Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Sisi zaczęła ładnie jeść i suche i mokre:) dziś nie daliśmy rady pojechać z nią na badanie krwi. uda się jutro lub w czwartek dopiero. Quote
bela51 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ONkowe cioteczki, prosze, zajrzyjcie... http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi%C4%99kna-ONka-skazana-na-okrutn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-.POMOCY-!!!!!! Quote
mysza 1 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='ronja']Sisi zaczęła ładnie jeść i suche i mokre:) dziś nie daliśmy rady pojechać z nią na badanie krwi. uda się jutro lub w czwartek dopiero.[/QUOTE] To dobrze, ciekawe jak wyniki, czuję, że będą lepsze ;) Quote
ronja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Sisi była u weta dziś. Przytyła - waży 17,6kg. Krew pobrana. Wyniki jutro. Fakturę odbiorę jutro. Do faktury dopisane będzie też szczepienie Soni i krople do oczu dla niej. Koszt transportu dziś Soni i Sisi to 10zł, bo jechał jeszcze Rykitek z nami. Sisi jest kochana, rozdaje buziaki na lewo i prawo, pcha się do głaskania. Jedyną "wadą" jest zbytnia czujność i idąca za tym szczekliwość. Ale co kto lubi;) Uważam, że można ją zacząć ogłaszać. Wściekliznę zaszczepimy w przyszłym tygodniu jakoś Quote
mysza 1 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dobra, będziemy ogłaszać Ile ona może mieć lat? Jakoś ciężko mi to określić. ;) Quote
Recommended Posts