Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
No będzie mi się śnił po nocach, jeśli go "zakabluje" do hycla...

będzie
mi się taki jeden z palucha śni od lutego 2009 roku :placz::placz::placz:

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mi ruda wiewiórka, którą powinnam była zabrać z częstochowskiego schronu razem z dwiema boksiami, które wtedy przytargałam do domu... A teraz ten wilk najprawdziwszy z lasu :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Trochę lepsze wyniki ale ma anemię jednak, mało czerwonych krwinek. Wątróbka by się przydała i wołowina ;)

jutro skoczę pod halę mirowską i jej kupię

Posted

ronja napisał(a):
jutro skoczę pod halę mirowską i jej kupię

O, superancko, dzięki :loveu:

Kupiłam Szarusiowi jakies niby superowe witaminy w paście, bo on taki ledwo, ledwo ;) chudzinka ale nie wiem czy będę w stanie mu to podawać, jeśli nie, oddam Sisi i Amelce, może są mniej wybredne, ten z pasztetu nawet wykopywał lek ;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron?

Zupełnie nic mi to nie mówi i nie kojarzę. Może ktoś z Kielc bardziej?

Posted

[quote name='Cantadorra']Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron?
napisz do dziewczyn z Szydłowca.Anita_Happy,pudzian(to akurat facet)
Bezdomniaki Szydlowieckie.Oni chyba sa na granicy.
http://www.dogomania.pl/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-4-y-PSIE-SZKIELETY-i-dwa-psy-w-hotelu-BRAK-DEKLARACJI-..-POM%C3%93%C5%BBCIE

Posted

wolę tabletki - łatwiej podać Soni niż kropelki do pyszczka.
Sisi coraz ładniej je, dziś zjadła całą porcję suchego.

Przyszla karma - to dla Sisi i Amelki?

Posted

ronja napisał(a):
wolę tabletki - łatwiej podać Soni niż kropelki do pyszczka.
Sisi coraz ładniej je, dziś zjadła całą porcję suchego.

Przyszla karma - to dla Sisi i Amelki?

moj lek jest w tabletkach

Posted

Ja chyba też mam opakowanie Incurinu - sprawdzę. Nasz Doktor zalecił jednak dla Tosi propalin, bo incurin to chyba jakiś hormon, który się kłócił z hormonem na tarczycę i encortonem. Jeśli Soni będzie potrzebny Incurin- daj mi znać, proszę.

Posted

Sisi zaczęła ładnie jeść i suche i mokre:)
dziś nie daliśmy rady pojechać z nią na badanie krwi. uda się jutro lub w czwartek dopiero.

Posted

[quote name='ronja']Sisi zaczęła ładnie jeść i suche i mokre:)
dziś nie daliśmy rady pojechać z nią na badanie krwi. uda się jutro lub w czwartek dopiero.[/QUOTE]
To dobrze, ciekawe jak wyniki, czuję, że będą lepsze ;)

Posted

Sisi była u weta dziś. Przytyła - waży 17,6kg. Krew pobrana. Wyniki jutro.

Fakturę odbiorę jutro. Do faktury dopisane będzie też szczepienie Soni i krople do oczu dla niej.
Koszt transportu dziś Soni i Sisi to 10zł, bo jechał jeszcze Rykitek z nami.

Sisi jest kochana, rozdaje buziaki na lewo i prawo, pcha się do głaskania. Jedyną "wadą" jest zbytnia czujność i idąca za tym szczekliwość. Ale co kto lubi;)
Uważam, że można ją zacząć ogłaszać. Wściekliznę zaszczepimy w przyszłym tygodniu jakoś