Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli Gingerek do domku pojechał z tym państwem, którzy narobili zamieszania, którego skutkiem było pogonienie Dakoci przez łachudrę Dżi Aj Dżoła?!?!?!?
A fruwająca Sisi - boska! I jaka się z niej kluseczka-pyzunia zrobiła! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Czyli Gingerek do domku pojechał z tym państwem, którzy narobili zamieszania, którego skutkiem było pogonienie Dakoci przez łachudrę Dżi Aj Dżoła?!?!?!?
A fruwająca Sisi - boska! I jaka się z niej kluseczka-pyzunia zrobiła! :)
wszystko się zgadza

Posted

Evelin napisał(a):
To cudne, skaczące, hienkowate stworzonko pojechało do domu??? hurra!!!
Reszta też niech idzie...:)

pojechało... i w naszym domu nastała cisza, spokój i nuda;)

Posted

Ale pusto u dziewczynki, nikt nawet do niej nie zagląda, wstyd:-(

A ja przyszłam z super wiadomością:-) Dostanę dzisiaj wieczorem od mojej wspaniałej sąsiadki Agnieszki Sz. pieniądze na psiaki. Na marzec będzie to 100 zł, z czego 50 zł chciałabym przekazać dla Romeo Gusi i 50 zł dla Sisi, która nadal nie ma deklaracji i bardzo martwię się o jej finanse:-(
Jutro kończy się mój bazarek z biżuterią. Mam nadzieję, że szybko spłyną pieniądze i będę mogła szybko wysłać 1/3 dla Sisi. Na dzień dzisiejszy jest to 105 zł.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ale pusto u dziewczynki, nikt nawet do niej nie zagląda, wstyd:-(

A ja przyszłam z super wiadomością:-) Dostanę dzisiaj wieczorem od mojej wspaniałej sąsiadki Agnieszki Sz. pieniądze na psiaki. Na marzec będzie to 100 zł, z czego 50 zł chciałabym przekazać dla Romeo Gusi i 50 zł dla Sisi, która nadal nie ma deklaracji i bardzo martwię się o jej finanse:-(
Jutro kończy się mój bazarek z biżuterią. Mam nadzieję, że szybko spłyną pieniądze i będę mogła szybko wysłać 1/3 dla Sisi. Na dzień dzisiejszy jest to 105 zł.

Bardzo Ci dziękuję , doszła jeszcze Twoja wpłata z bazarku dla Sisi ale nie uzupełniłam jeszcze postu rozliczeniowego. Bazarek rozliczam na inne psy na razie.
Rozliczenia to najgorsza sprawa ale zrobię porządek, bo akurat czas na to.