jola_li Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ewa Marta napisał(a):Przyszłam podrzucić do góry Sisi:-) Nie ma co podrzucać - sama podskakuje ;-). Quote
mysza 1 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 jola_li napisał(a):Nie ma co podrzucać - sama podskakuje ;-). Właśnie coś średnio ;) wątek nam zamiera. Quote
Ewa Marta Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 I nadal brakuje pomocy finansowej dla małej:-( Quote
mysza 1 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Niestety :( Nie powstrzymało mnie to jednak przed zabraniem ze schronu tej malizny, niewidomej...:-( http://www.dogomania.pl/threads/200052-Galeczka-juz-u-ronji-.-Zbieramy-na-konsultacje-okulistyczna-weta-i-dt-.Pomozcie!! Quote
Ewa Marta Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Już Cię troszkę znam, więc niespecjalnie mnie to dziwi:-) Idę poczytać o malutkiej... Quote
jola_li Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='mysza 1']Właśnie coś średnio ;) wątek nam zamiera. Wątek rzeczywiście cichy, ale Sisi podskakuje ;-): Quote
Ewa Marta Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale pusto u dziewczynki..... Taka piękna i dzielna sunia:-( Quote
jola_li Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Bardzo mi się podoba ta piesinka :-). Kocham wszystkie psy, ale największy sentyment mam do kundelków ;-). Quote
Nutusia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czyli Gingerek do domku pojechał z tym państwem, którzy narobili zamieszania, którego skutkiem było pogonienie Dakoci przez łachudrę Dżi Aj Dżoła?!?!?!? A fruwająca Sisi - boska! I jaka się z niej kluseczka-pyzunia zrobiła! :) Quote
ronja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Nutusia']Czyli Gingerek do domku pojechał z tym państwem, którzy narobili zamieszania, którego skutkiem było pogonienie Dakoci przez łachudrę Dżi Aj Dżoła?!?!?!? A fruwająca Sisi - boska! I jaka się z niej kluseczka-pyzunia zrobiła! :) wszystko się zgadza Quote
Evelin Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To cudne, skaczące, hienkowate stworzonko pojechało do domu??? hurra!!! Reszta też niech idzie...:) Quote
ronja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Evelin napisał(a):To cudne, skaczące, hienkowate stworzonko pojechało do domu??? hurra!!! Reszta też niech idzie...:) pojechało... i w naszym domu nastała cisza, spokój i nuda;) Quote
Nutusia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak to?... Czyżby Łachudra się cudem nawrócił?!?!?!?! :) Gingerkowi szczęśliwości wszelkiej życzymy! Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Uwielbiam takie metamorfozy psiaków!!! Z przerażonej kuli strachu, zrobiła sie nagle super radosna i szczęśliwa sunia!!! I to jaka ładna:-) Quote
Ewa Marta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ale pusto u dziewczynki, nikt nawet do niej nie zagląda, wstyd:-( A ja przyszłam z super wiadomością:-) Dostanę dzisiaj wieczorem od mojej wspaniałej sąsiadki Agnieszki Sz. pieniądze na psiaki. Na marzec będzie to 100 zł, z czego 50 zł chciałabym przekazać dla Romeo Gusi i 50 zł dla Sisi, która nadal nie ma deklaracji i bardzo martwię się o jej finanse:-( Jutro kończy się mój bazarek z biżuterią. Mam nadzieję, że szybko spłyną pieniądze i będę mogła szybko wysłać 1/3 dla Sisi. Na dzień dzisiejszy jest to 105 zł. Quote
mysza 1 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ewa Marta napisał(a):Ale pusto u dziewczynki, nikt nawet do niej nie zagląda, wstyd:-( A ja przyszłam z super wiadomością:-) Dostanę dzisiaj wieczorem od mojej wspaniałej sąsiadki Agnieszki Sz. pieniądze na psiaki. Na marzec będzie to 100 zł, z czego 50 zł chciałabym przekazać dla Romeo Gusi i 50 zł dla Sisi, która nadal nie ma deklaracji i bardzo martwię się o jej finanse:-( Jutro kończy się mój bazarek z biżuterią. Mam nadzieję, że szybko spłyną pieniądze i będę mogła szybko wysłać 1/3 dla Sisi. Na dzień dzisiejszy jest to 105 zł. Bardzo Ci dziękuję , doszła jeszcze Twoja wpłata z bazarku dla Sisi ale nie uzupełniłam jeszcze postu rozliczeniowego. Bazarek rozliczam na inne psy na razie. Rozliczenia to najgorsza sprawa ale zrobię porządek, bo akurat czas na to. Quote
Recommended Posts