Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest ursa81
Posted

Kostek napisał(a):
ursa ja nie bylabym tego taka pewna...i co oznacza organizacja "sprawdzona"?

Znana, zaufana. A czy obcy ludzie, którzy biorą psy ze schroniska są zawsze tak świetnie sprawdzani i masz później zawsze możliwość monitorowania co się dzieje z psem?

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawdzeni nie sa(sprawdzani tak) ale jesli jest to warszawa i okolice gdzie staramy sie psy oddawac moge w kazdej chwili pojechac i sprawdzic,tam gdzie ludzie nie zgadzaja sie na wizyty/telefony poadopcyjne po prostu pies nie trafia

za duzo znam sytuacji gdzie pies juz w niemczech zamiast trafiac do domu siedzi sobie w schronisku

Guest ursa81
Posted

Kochana psina...
Co mogę jeszcze zrobić dla Ciebie pieseczku?

Guest ursa81
Posted

Moim zdaniem tytuł wątku może odzwierciedla fakty :-(

Posted

Okropny tytuł zmieniłam wcześniej teraz jest ten stary. Zostawić go czy może macie lepszą propozycje? Chciałam przyciągnąć do wątku Mozarta więcej osób bo wiadomo im więcej pomocy tym większa szansa na domek. On prawie całe życie spędził w azylu a bardzo bym chciała by ten dom znalazł wreszcie bo jest cudownym psem.

Wydaje mi się, że on jednak już od dawna tej nadzieji na własny kochający domek nie ma. :(

nowy był taki:Ludzie mówią,że nadzieja umiera ostatnia.Czy to znaczy,że ja już umarłem?

Posted

Ale ten tytuł (tzw. "nowy") nic nie mówi o psie - mnie np. takie egzaltowane hasła nie przyciągają, ważna jest konkretna informacja.
Obecny tzn. "stary" temat jest moim zdaniem lepszy. Ale dobrze byłoby wpisać do niego jeszcze coś o zaletach Mozarta - to jest równie ważne jak jego trudna sytuacja, związana z wiekiem i niedowidzeniem.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

byłam wczoraj z Mozartem na spacerze, ale nie chciał chodzić nic a nic... był troszkę wystraszony no i tylnie łapki odmawiają posłuszeństwa:shake: ciągnął strasznie z powrotem...