Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) Myślę,że tekst drugi bo on bardziej chwyta tylko chyba trzeba będzie go trochę zmienić.Dobra muszę nad tym trochę posiedzieć.Wstawiłam Ci ten baner heh nie wiem jaki masz problem z tymi podpisami przecież wystarczy tylko wkleić.

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozart jest wspaniałym psem a 8 lat od swojej młodości siedzi w azylu. :placz:Widać jak mu bardzo tego własnego człowieka brakuje. :( Ludzie boją się dać dom takiemu psu a przecież on mimo tego,że prawie nic nie widzi bardzo dobrze sobie radzi!Mariola właśnie o takich zmianach w jego opisie myślałam.

Posted

Azyl azylem jest bodajze od 5 lat, ale odkad Agnieszka tam mieszka to były też psy i koty... (z ulicy).
początkowo było mówione że nic nie widzi, aczkolwiek się zastanawiamy nad tym, bo on reaguje jak gdyby na nasz ruch

Posted

haker11 napisał(a):
A czy Mozart nic zupelnie nie nie widzi?

calkowitej zacmy nie ma,nie wpada na przedmioty,bardzo dobrze odnajduje sie w nowych miejscach nie taranujac soba przeszkod,zachowuje sie pod tym wzgledem jak calkiem normalny psiak

Posted

Tak jak pisały dziewczyny i ja wcześniej Mozart jest prawie całkiem ślepy ale coś widzi na pewno i radzi sobie dobrze.
W sobotę zabrałam go razem z Mariolą na spacer i udało nam się dojść o połowę dalej niż zawsze więc jestem super szczęśliwa. :)

Posted

Dziś znowu zabrałam Mozarta na spacer. :) Może nie było aż tak dobrze jak ostatnio ale na pewno lepiej niż kiedyś.Cudowny psiak tylko gdzie są Ci wyjątkowi ludzie dla niego?

Posted

Dzięki za pomoc Urso niestety Mozartem nadal nikt się nie interesuje a to taki wspaniały pies. :-( Nie wiem może jakoś zmienie temat bo wydaje mi się,że największą szansę na znalezienie domku ma właśnie tutaj u wyjątkowego psiarza.