siekowa Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 W sobotę byłam z Mozartem na spacerze, nawet obwąchał sobie suczkę przy azylowej bramie. Ostatnio jakaś dziewczyna pytała się mnie o Mozarta ale teraz już nie odpisuje. :( Czy znajdzie się człowiek o wielkim sercu, który go adoptuje? Quote
siekowa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Prosimy o pomoc w ogłaszaniu Mozarta, musimy znaleźć dla niego dom! 8 lat czekania + starość + słaby wzrok - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
pumcia02 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 on tak się boi petard... sylwester musial byc koszmarem :( Quote
siekowa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Byłam, wczoraj z Mozartem na spacerku. :loveu: Miałam go później wyczesać i wreszcie nie zdążyłam. Uwielbiam go :loveu: Szkoda, że tylko ja :( Quote
siekowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 ooo :) więc prosimy o pomoc w ogłaszaniu Mozarta zrobiłam mu nowy plakat RapidShare: Easy Filehosting Quote
siekowa Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Quote
Maszaberla Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='siekowa']Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Poniewaz ciezko mi przedrzec sie przez wszystkie posty - podaj Asiu calosc ogloszen dla Mozarta, te co wyzej czy sa jeszcze inne? Quote
siekowa Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Można powiedzieć, że tylko te są aktualne bo wcześniejsze raczej już straciły ważność. Quote
Maszaberla Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='siekowa']Można powiedzieć, że tylko te są aktualne bo wcześniejsze raczej już straciły ważność. Dodalam nastepne, uff;) ogloszenia.infoweb schronisko24 bono-polska dwukropek adopcje.org animalia 24polska 4lapy eoferty cafeanimal Staruszku powodzenia :thumbs: Quote
Maszaberla Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kochana psino, podniose Cie jeszcze na dobranoc:sleep2: Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nikt tutaj piesku poza mna nie zaglada:shake::shake::shake: Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czekamy, moze nas odwiedzi Twoja pani - nic nie pisze:-( Quote
siekowa Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Nie mam co pisać kiedy u Mozarta nic nowego :( Nawet nie mogłam go ostatnio zabrać na spacer więc tylko wypieściłam pysia. Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 siekowa napisał(a):Nie mam co pisać kiedy u Mozarta nic nowego :( Nawet nie mogłam go ostatnio zabrać na spacer więc tylko wypieściłam pysia. oooo to sa wlasnie dobre wiesci:multi: i tego potrzebujemy:multi: Quote
Kris79 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Witaj Mozart My sie znamy tylko z widzenia co prawda, bo jak bylem u Twoich sasiadow (Avy i Rudzika) to biegales, szczekales i tak zwracales na siebie uwage, ze nie dalo sie Ciebie nie zauwazyc. Wiem jak ciezko jest Ci w tym boksie, wiec wujek postanowil pokryc Ci chociaz wieksza czesc boksu, jesli nie caly, daszkiem. Mam nadzieje ze Twoi opiekunowie i wladze Fundacji sie na to zgodza bo masz koszmarnie przez brak tego dachu. Jestem z Toba pisnko i moze sie uda dzieki cioteczkom, Maszaberli i Siekowej znalezc dla Ciebie domek na starosc. Tyle dla Ciebie robia, wszedzie Cie oglaszaja wiec wytrzymaj jeszcze troszke bidulku kochany. Jestes cudowny i moze jak bede nastepnym razem to uda mi sie wziac Cie na spacerek:lol: Quote
mru Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 strasznie smutny widok ten Mozart....... i zawsze zawsze podchodzi do krat z taka miną, że tylko płakać, mimo, że psiaków tam od ... przecież jest :( Quote
Lemoniada Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jaki on cudowny... Też mam pieska Mocusia, ten sam typ - duży i wilkowaty, choć wygląda zupełnie inaczej. Wszystkie wilczurowate Mocusie to fajne chłopaki! Quote
Ffrubka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 TyyyYYYyyyyyle śniegu... ale co tam :eviltong: Idziemy na psacerek na 1szą Quote
mru Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 oh i znów smutny pyszczek Mozarta (i kiepskie zdjęcie) Quote
Recommended Posts