Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do kotow nie wiadomo ale sprawdze po niedzieli co do psow zalezy od tego drugiego(suczki nie ma problemu) Mozart nie jest zbyt zaczepny ale powinien mimo wszystko zamieszkac w domu z ogrodem

Posted

jak kazdy pies...bralam go do innego psiaka poza boksem bo jakis czas temu mialam telefon jak on do innych psow i jest git,no proste ze jak ktos go bedzie chcial zjesc to sie nie da ale pierwszy nie zaczyna

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mariolka']zawsze siedział sam w boksie, a przez siatke z reguły rzuca się na psy

Hej, ale to przecież o niczym nie świadczy!!!!
Jeśli rzuca się przez siatkę, to broni przed obcymi swojego terytorium. A nie ma to nic wspólnego z relacjami ze "swoimi" zwierzakami, ze wspólnego, domowego stada.

Moja Matylda, czyli Arta spod Psiego Anioła :) , też przez siatkę jest postrachem całej psiej i ludzkiej okolicy. A w domu pozwala swojemu braciszkowi na wszystko ;) :

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Już jakieś pierwsze sprawdzanie było. Na spacerze nie zjadł ani psa ani suki ale wydaje mi się, że raczej by mógł zamieszkać tylko z suką. :( Nie wiem czy w przypadku Mozarta da się to lepiej sprawdzić ale jeszcze będę próbować.

Mru proszę jeszcze o mini banerek dla Mozarta :)

:loveu: