Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mozart jest na wątku ogolnym slepkow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 prosze o dane kontaktowe na pw patrzalam na ogloszenia, ale spadl tam gdzies w dół i nie ma numeru dzieki Quote
siekowa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Mariola to miało być na pw wysłane :) Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dziewczyny jaki jest stosunek Mozarta do psow i kotow? wiadomo cos? Quote
Kostek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 do kotow nie wiadomo ale sprawdze po niedzieli co do psow zalezy od tego drugiego(suczki nie ma problemu) Mozart nie jest zbyt zaczepny ale powinien mimo wszystko zamieszkac w domu z ogrodem Quote
pumcia02 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zawsze siedział sam w boksie, a przez siatke z reguły rzuca się na psy Quote
Kostek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 jak kazdy pies...bralam go do innego psiaka poza boksem bo jakis czas temu mialam telefon jak on do innych psow i jest git,no proste ze jak ktos go bedzie chcial zjesc to sie nie da ale pierwszy nie zaczyna Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ok. dzięki. jest zainteresowany psem bardzo bardzo łagodnym dla innych psow. Ale wpisze na watek ogolny ze Mozart raczej do ogrodu. Quote
outsi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='mariolka']zawsze siedział sam w boksie, a przez siatke z reguły rzuca się na psy Hej, ale to przecież o niczym nie świadczy!!!! Jeśli rzuca się przez siatkę, to broni przed obcymi swojego terytorium. A nie ma to nic wspólnego z relacjami ze "swoimi" zwierzakami, ze wspólnego, domowego stada. Moja Matylda, czyli Arta spod Psiego Anioła :) , też przez siatkę jest postrachem całej psiej i ludzkiej okolicy. A w domu pozwala swojemu braciszkowi na wszystko ;) : Quote
outsi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A przy okazji, Matylda serdecznie pozdrawia dawnych sąsiadów i znajomych :) . Quote
pumcia02 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Matylda (czyli "nasza" Arta) to ta czarna ;) Kostek sprawdziłaś poza boksem jak on do psów? Quote
mru Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mariolka napisał(a):Matylda (czyli "nasza" Arta) to ta czarna ;) tak też pomyślałam :) Quote
siekowa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Mam nadzieję, że dziś starczy mi czasu by wyjść z nim na spacer. Może uda się sprawdzić jak reaguje na inne psy. Quote
pumcia02 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 on na spacerach ze stresu chodzi prawie przy ziemi, tu i tak dobrze stał, dlatego szybko robilam zdjęcia ;) Quote
siekowa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Już jakieś pierwsze sprawdzanie było. Na spacerze nie zjadł ani psa ani suki ale wydaje mi się, że raczej by mógł zamieszkać tylko z suką. :( Nie wiem czy w przypadku Mozarta da się to lepiej sprawdzić ale jeszcze będę próbować. Mru proszę jeszcze o mini banerek dla Mozarta :) :loveu: Quote
pumcia02 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 tym bardziej, ze wychodzac z boksu jest zestresowany. a boks jest jego terytorium.. Quote
Recommended Posts