Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odczep się od moich grubych nóg koszmarze. :)

To są pierwsze fotki Mozarta ze spaceru tak to zawsze miał w boksie robione.Superowski pies jest z niego tylko gdzie ten domek?

Posted

Tak sobie myślę by spróbować ogłaszać go w gazetach tylko w jakich można?Te psie i do warszawskich może by się udało.No i trzeba by było wymyślić jakiś fajny nie za długi tekst.

Posted

ja oglaszam nasze gluty w ofercie ale dzwonia same wiesniaki czsami watpie czy dalej tam sie oglaszac

na pewno gazeta wyborcza tam mozna sie smsem wysylac...mi sie marzy ogloszenie takie wypasione w jakies gazecie wiecie duza fota fajny dluzszy opis ale jak patrzylam na ceny to mi rece opadly

Posted

Wydaje mi się,że normalna osoba w ofercie psa nie będzie szukać no ale pewnie są jakieś wyjątki.Jest wiele miejsc bardziej odpowiednich do ogłaszania zwierzaków.

Nikt mi z tym tekstem dla Mozarta nie pomoże,więc zaraz sama będe nad tym myśleć ale niestety raczej nic fajnego z tego nie wyjdzie.

Posted

oferta jest gazeta jak kazda inna...allegro niby tez nie jest dobrym miejscem ale trafiaja sie bardzo fajne i wartosciowe domy

skoro piszesz ze jest wiele miejsc bardziej odpowiednich do oglaszania psiakow to po co pytanie "gdzie mozna?" jesli znasz takie miejsca to sie po prostu nimi podziel

Posted

Raczej dużo ludzi nie kupuje oferty by szukać dla siebie psa.Allegro i tak jest lepsze bo można więcej o psie napisać i dać zdjęcia a to jednak dużo daje.Pytałam o to które gazety umieszczają psy szukające domów,ponieważ znam takich tylko kilka.Oczywiście chodzi mi tylko o takie ogłoszenie gdzie można dać zdjęcie i napisać więcej niż kilka słów o psie tak jak np.w gazecie Mój Pies.Jeśli ktoś potrzebuje stron z ogłoszeniami to mogę zrobić taki spis chociaż i na dogo coś takiego jest.Rozwieszanie plakatów z psami szukającymi domów też jest bardziej odpowiednie.

Posted

Mam ponad 10 lat....3/4 zycia spedzilem w schronisku,co z tego ze wszyscy mnie tu kochaja,chcialbym miec kogos kto bedzie mnie kochal bardziej,wiecie tak ze bardziej juz sie nie da...Wiem ze jestem juz stary,brzydki,polslepy ale czy to musi przekreslac szanse na szczescie?Tu gdzie jestem jest mi dobrze ale dlaczego nie moge miec jeszcze lepiej?Dlaczego gdy przychodza nowi ludzie nawet mnie nie poglaszcza?Nie powiedza dobrego slowa?Dlaczego wszyscy ludzie musza byc tacy sami?Wybieraja wzrokiem a nie sercem...Przeciez potrafie sie odwdzieczyc,wystarczy zapytac moich opiekunow...Czy to ze boje sie wielu rzeczy musi mnie przekreslac na wstepie?Przeciez to Ty czlowieku mnie udomowiles dlaczego wyrzuciles jak zmierzwionego pluszaka?Nie jestem nim!Masz obowiazek mnie szanowac jesli juz powolales mnie do zycia...Jak mozesz patrzec mi prosto w oczy po tym co zrobiles?Masz lzy w oczach?Cos Cie kluje?Moze masz jeszcze sumienie?Dobrze wiesz ze nie lubie sie o nic prosic chociaz nie zasluzylem na takie traktowanie...Czy mozesz sie postarac ten ostatni raz i pomoc mi znalezc dom?Nie chce zebys mial wyrzuty ze umarlem niekochany w zimnym boksie...Chce bys wiedzial jak jestem Ci wdzieczny za ten jedyny dom...Tylko mi pomoz...

moze byc?

Posted

Może jakiś mail do kilku redakcji? Taka historia niewidomego, kochanego psa?

Guest ursa81
Posted

Asik! Próbowałaś z tymi meilami do redakcji? Jak coś to może jakoś pomogę zredagować, no nie wiem... chciałabym tak bardzo, żeby Mozart miał domek :-(