siekowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Czy Mozart dostanie kiedyś szansę?Wczoraj był na spacerze z Mariolą. Quote
siekowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dziś też zabrałyśmy Mozarta na spacer.Daję kilka fot,które zrobiła Mariola Quote
pumcia02 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a na zdjeciach wiecej nóg asik niz samego Mozarta :P Quote
siekowa Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Odczep się od moich grubych nóg koszmarze. :) To są pierwsze fotki Mozarta ze spaceru tak to zawsze miał w boksie robione.Superowski pies jest z niego tylko gdzie ten domek? Quote
Guest ursa81 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 On jest piękny! Domek, domek. Gdzie jesteś? Quote
siekowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Tak sobie myślę by spróbować ogłaszać go w gazetach tylko w jakich można?Te psie i do warszawskich może by się udało.No i trzeba by było wymyślić jakiś fajny nie za długi tekst. Quote
Kostek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja oglaszam nasze gluty w ofercie ale dzwonia same wiesniaki czsami watpie czy dalej tam sie oglaszac na pewno gazeta wyborcza tam mozna sie smsem wysylac...mi sie marzy ogloszenie takie wypasione w jakies gazecie wiecie duza fota fajny dluzszy opis ale jak patrzylam na ceny to mi rece opadly Quote
siekowa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Wydaje mi się,że normalna osoba w ofercie psa nie będzie szukać no ale pewnie są jakieś wyjątki.Jest wiele miejsc bardziej odpowiednich do ogłaszania zwierzaków. Nikt mi z tym tekstem dla Mozarta nie pomoże,więc zaraz sama będe nad tym myśleć ale niestety raczej nic fajnego z tego nie wyjdzie. Quote
Kostek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 oferta jest gazeta jak kazda inna...allegro niby tez nie jest dobrym miejscem ale trafiaja sie bardzo fajne i wartosciowe domy skoro piszesz ze jest wiele miejsc bardziej odpowiednich do oglaszania psiakow to po co pytanie "gdzie mozna?" jesli znasz takie miejsca to sie po prostu nimi podziel Quote
siekowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Raczej dużo ludzi nie kupuje oferty by szukać dla siebie psa.Allegro i tak jest lepsze bo można więcej o psie napisać i dać zdjęcia a to jednak dużo daje.Pytałam o to które gazety umieszczają psy szukające domów,ponieważ znam takich tylko kilka.Oczywiście chodzi mi tylko o takie ogłoszenie gdzie można dać zdjęcie i napisać więcej niż kilka słów o psie tak jak np.w gazecie Mój Pies.Jeśli ktoś potrzebuje stron z ogłoszeniami to mogę zrobić taki spis chociaż i na dogo coś takiego jest.Rozwieszanie plakatów z psami szukającymi domów też jest bardziej odpowiednie. Quote
Kostek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mam ponad 10 lat....3/4 zycia spedzilem w schronisku,co z tego ze wszyscy mnie tu kochaja,chcialbym miec kogos kto bedzie mnie kochal bardziej,wiecie tak ze bardziej juz sie nie da...Wiem ze jestem juz stary,brzydki,polslepy ale czy to musi przekreslac szanse na szczescie?Tu gdzie jestem jest mi dobrze ale dlaczego nie moge miec jeszcze lepiej?Dlaczego gdy przychodza nowi ludzie nawet mnie nie poglaszcza?Nie powiedza dobrego slowa?Dlaczego wszyscy ludzie musza byc tacy sami?Wybieraja wzrokiem a nie sercem...Przeciez potrafie sie odwdzieczyc,wystarczy zapytac moich opiekunow...Czy to ze boje sie wielu rzeczy musi mnie przekreslac na wstepie?Przeciez to Ty czlowieku mnie udomowiles dlaczego wyrzuciles jak zmierzwionego pluszaka?Nie jestem nim!Masz obowiazek mnie szanowac jesli juz powolales mnie do zycia...Jak mozesz patrzec mi prosto w oczy po tym co zrobiles?Masz lzy w oczach?Cos Cie kluje?Moze masz jeszcze sumienie?Dobrze wiesz ze nie lubie sie o nic prosic chociaz nie zasluzylem na takie traktowanie...Czy mozesz sie postarac ten ostatni raz i pomoc mi znalezc dom?Nie chce zebys mial wyrzuty ze umarlem niekochany w zimnym boksie...Chce bys wiedzial jak jestem Ci wdzieczny za ten jedyny dom...Tylko mi pomoz... moze byc? Quote
MaxSta Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Opis genialmy nic tylko ryczeć!!!!!!!! Quote
Guest ursa81 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Psinko... Trzymam kciuki za domek! Quote
Guest ursa81 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Może jakiś mail do kilku redakcji? Taka historia niewidomego, kochanego psa? Quote
siekowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ursa81 napisał(a):Może jakiś mail do kilku redakcji? Taka historia niewidomego, kochanego psa? Ursa właśnie tak też chce zrobić już niedługo. :) Quote
siekowa Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Mariola zaszalałaś z tym odpisaniem. :lol: Powiedzieć to jest łatwo. Quote
Guest ursa81 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Asik! Próbowałaś z tymi meilami do redakcji? Jak coś to może jakoś pomogę zredagować, no nie wiem... chciałabym tak bardzo, żeby Mozart miał domek :-( Quote
Recommended Posts