Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jaszczurka']Moj silk tez sie cieszy jak widzi ubranko - tak samo reaguje na szelki - proste - oznacza to spacer.[/quote]
Tylko jak wytłumaczyć fakt że mój cieszy się jak widzi pijamke:evil_lol: :evil_lol: i grzecznie idzie w niej spać...

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrafię zaakceptować kubraczki, zwykłe, które mają ochronić psa przed zimnem, ale pidżama? To już przesada!

Spotkałam się też z butami, pantofelkami dla psa . Po co to wszystko? :stupid:

Posted

[quote name='Rybc!a']Potrafię zaakceptować kubraczki, zwykłe, które mają ochronić psa przed zimnem, ale pidżama? To już przesada!

Spotkałam się też z butami, pantofelkami dla psa . Po co to wszystko? :stupid:[/quote]

Ubieram mu bo jest mu zimno! No nie co noc, ale w takie zimne noce. Biedak się tak trzęsie, że wole mu założyć pijamke niż patrzeć jak marznie.
Pantofelków mu nie ubieram, bo to w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza i do tego pies wygląda jak idiota.:evil_lol:

Posted

My mamy zle zaizolowane mieszkanie takze w mrozy mamy zimno a latem goraco :/ Gdy byly w zeszlym roku mrozy po minus 20 potrafilismy miec w domu 14 stopni - pies chodzil w mieszkaniu w dresie z polaru bo sie trzasl.

Posted

[quote name='ANKA_89']dlatego mój śpi pod kołdrą:evil_lol:
ale wg mnie pidżma to juz przesada...
[SIZE=1]mam dobka[/SIZE][/quote]

A według mnie pijama nie jest przesadą. Mój pies nie śpi w łóżku i nie ma się czym przykryć, a w kubraku nie bedzie spał.:evil_lol:

Posted

czasami wstyd mi za ludzi. Traktuja zwierzeta jak rzeczy...a najgorzej maja chyba yorki, psy wychodowane do walki ze szczurami a tym czasem stare nadęte panie(przynajmniej większość) chodza z pami pod pachei uważaja ze pies na taki "spacerku" się wybiega. NO COMMENTS.

Posted

Ja nie mam nic przeciwko czemuś takiemu (o ile dany pies ma możliwość ruchu w takim ubranku i mu nie przeszkadza)
[IMG]http://www.doggiedesigner.com/clothing/img/bts.jpg[/IMG]

Ale to już dla mnie przesada
[IMG]http://www.canineconcepts.co.uk/ccp51/media/images/product_detail/dog-clothes-tuxedo-1.jpg[/IMG]

Posted

I o to chodzi. Jesli ktos psa ubiera bo mu zimno, czy jest chory, ma zraniona lapke (kozaczki;)) to wszystko jest ok. Ale po co wymyslac garniturki, kokardki i inne zbedne rzeczy? Pies to nie lalka.

Posted

No widzisz ale na zachodzi lansuje sie mode ze pies to dodatek stawiany na rowni z torebka albo biżuteria :(( I szkoda ze akurat ten trend powoli zaczyna sie prznosic do nas
Czy my musimy przejmowac wszystko co kiczowate i pochodzi ze stanow:shake::shake:

Posted

[quote name='rotek_']czasami wstyd mi za ludzi. Traktuja zwierzeta jak rzeczy...a najgorzej maja chyba yorki, psy wychodowane do walki ze szczurami a tym czasem stare nadęte panie(przynajmniej większość) chodza z pami pod pachei uważaja ze pies na taki "spacerku" się wybiega. NO COMMENTS.[/quote]

Matko kochana to jak one to robia???!!!!! Moj york ma 8 tygodni i juz nie znosi noszenia na reksch.Najchetniej przemieszcza sie na wlasnych łapkach i ani mi sie sni tego zmieniac, to jest pies, a nie torebka lub parasol (i dobrze, bo ja mam manie zostawiania torebek i parasoli gdzie sie da, w autobusie, sklepie i wszedzie wszedzie:shake:). Moze on jest jakis chory? Czy cos?:errrr: