Kiłi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='jaszczurka']Moj silk tez sie cieszy jak widzi ubranko - tak samo reaguje na szelki - proste - oznacza to spacer.[/quote] Tylko jak wytłumaczyć fakt że mój cieszy się jak widzi pijamke:evil_lol: :evil_lol: i grzecznie idzie w niej spać... Quote
Sonika Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mozesz mi wytłumaczyć, po co psu piżama? Quote
Kiłi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Sonika']Mozesz mi wytłumaczyć, po co psu piżama?[/quote] Do...spania? Quote
goldenka245 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Kiłi']Do...spania?[/quote] Po co? Mój nie ma piżamy i żyje Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mój nie ma podszerstka jak inne psy i zimno mu czasami np. w zimne noce:razz: Quote
Cimi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mój sucz ma kubraczek na zimne dni .. no w tym roku nie miała, bo brak zimy tej prawdziwej, ale w zeszłym ładnie chodziła :lol:. Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Potrafię zaakceptować kubraczki, zwykłe, które mają ochronić psa przed zimnem, ale pidżama? To już przesada! Spotkałam się też z butami, pantofelkami dla psa . Po co to wszystko? :stupid: Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cimi, ale ty masz boksera (prawda?), boksy też podszerstka nie mają?:-o Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Rybc!a']Potrafię zaakceptować kubraczki, zwykłe, które mają ochronić psa przed zimnem, ale pidżama? To już przesada! Spotkałam się też z butami, pantofelkami dla psa . Po co to wszystko? :stupid:[/quote] Ubieram mu bo jest mu zimno! No nie co noc, ale w takie zimne noce. Biedak się tak trzęsie, że wole mu założyć pijamke niż patrzeć jak marznie. Pantofelków mu nie ubieram, bo to w niczym nie pomaga, a wręcz przeszkadza i do tego pies wygląda jak idiota.:evil_lol: Quote
Cimi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Kiłi']Cimi, ale ty masz boksera (prawda?), boksy też podszerstka nie mają?:-o[/QUOTE] Coś mi się pokickiało :lol:. Quote
Szczurosława Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Kiłi']Mój nie ma podszerstka jak inne psy i zimno mu czasami np. w zimne noce:razz:[/quote] dlatego mój śpi pod kołdrą:evil_lol: ale wg mnie pidżma to juz przesada... [size=1]mam dobka[/size] Quote
jaszczurka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 My mamy zle zaizolowane mieszkanie takze w mrozy mamy zimno a latem goraco :/ Gdy byly w zeszlym roku mrozy po minus 20 potrafilismy miec w domu 14 stopni - pies chodzil w mieszkaniu w dresie z polaru bo sie trzasl. Quote
Kiłi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='ANKA_89']dlatego mój śpi pod kołdrą:evil_lol: ale wg mnie pidżma to juz przesada... [SIZE=1]mam dobka[/SIZE][/quote] A według mnie pijama nie jest przesadą. Mój pies nie śpi w łóżku i nie ma się czym przykryć, a w kubraku nie bedzie spał.:evil_lol: Quote
rotek_ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 czasami wstyd mi za ludzi. Traktuja zwierzeta jak rzeczy...a najgorzej maja chyba yorki, psy wychodowane do walki ze szczurami a tym czasem stare nadęte panie(przynajmniej większość) chodza z pami pod pachei uważaja ze pies na taki "spacerku" się wybiega. NO COMMENTS. Quote
Marzenuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 w dodatku wymyślają im cudaczne ubranka, w których wyglądają komicznie i żałośnie... :( szkoda mi tych piesiów... Quote
Ewelina22 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Co tam ubranka, najlepsze to sa rozowe kokardki i spinki pod kolor;) Quote
ajcka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-yoF8BKs5bw[/URL] To film z pokazu. A tu zdjecia-[URL]http://www.petfashionweek.com/[/URL] Quote
Marzenuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Ewelina22']Co tam ubranka, najlepsze to sa rozowe kokardki i spinki pod kolor;)[/quote] Oj tak. Dla mnie to jest paranoja :shake: Quote
magda12 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 szczerze do kokardek nic nie mam, w końcu przyczymują psu włosy aby nie wpadały do oczu ale te udziwnione zbyt strojne i niewygodne ubranka to przesada. :) Quote
Kiłi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja nie mam nic przeciwko czemuś takiemu (o ile dany pies ma możliwość ruchu w takim ubranku i mu nie przeszkadza) [IMG]http://www.doggiedesigner.com/clothing/img/bts.jpg[/IMG] Ale to już dla mnie przesada [IMG]http://www.canineconcepts.co.uk/ccp51/media/images/product_detail/dog-clothes-tuxedo-1.jpg[/IMG] Quote
Marzenuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 spoko, ale czy nie można do podtrzymania włosków użyć zwykłej gumki do włosów? Np moja koleżanka tak robi swoim yorkom. Po co odrazu głupiaste kokardki? Quote
Ewelina22 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I o to chodzi. Jesli ktos psa ubiera bo mu zimno, czy jest chory, ma zraniona lapke (kozaczki;)) to wszystko jest ok. Ale po co wymyslac garniturki, kokardki i inne zbedne rzeczy? Pies to nie lalka. Quote
Madzika Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No widzisz ale na zachodzi lansuje sie mode ze pies to dodatek stawiany na rowni z torebka albo biżuteria :(( I szkoda ze akurat ten trend powoli zaczyna sie prznosic do nas Czy my musimy przejmowac wszystko co kiczowate i pochodzi ze stanow:shake::shake: Quote
Hania:) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='rotek_']czasami wstyd mi za ludzi. Traktuja zwierzeta jak rzeczy...a najgorzej maja chyba yorki, psy wychodowane do walki ze szczurami a tym czasem stare nadęte panie(przynajmniej większość) chodza z pami pod pachei uważaja ze pies na taki "spacerku" się wybiega. NO COMMENTS.[/quote] Matko kochana to jak one to robia???!!!!! Moj york ma 8 tygodni i juz nie znosi noszenia na reksch.Najchetniej przemieszcza sie na wlasnych łapkach i ani mi sie sni tego zmieniac, to jest pies, a nie torebka lub parasol (i dobrze, bo ja mam manie zostawiania torebek i parasoli gdzie sie da, w autobusie, sklepie i wszedzie wszedzie:shake:). Moze on jest jakis chory? Czy cos?:errrr: Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ubranko czy sweterek na zime dla krotkowlosych, rozumiem ale cala reszta dla mody to ochyda, i meczarnia dla zwierzat Quote
Recommended Posts