Baski_Kropka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dzień dobry! Może jakaś fotka zaspanych mordeczek? :P My się na spacerek psi szykujemy :D Pogoda piękna humor dopisuje. Udanego dnia :D Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Na aparacie mam zdjęcia tylko syna :loveu::eviltong: Ja na spacer to chyba dopiero po południu wyjdę z psem :roll: Nadal wieje, a młody kaszle, więc nie będę ryzykować :shake: Tylko do apteki z nim podjadę i to wszystko ;) Fajnie, że humor dopisuje, bo wtedy lepiej dzień się zaczyna ;) Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Yuki_']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Doberek :) [quote name='Niufciak']heloł heloł :)[/QUOTE] Hej hej :) Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Hodowla z której mam Torę, ma 3 nowe suki ;) Jedna ma już hodowlankę i jest prześliczna :loveu: Ja chcę kolejnego ONka :placz: Quote
Oscar Patric Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Hodowla z której mam Torę, ma 3 nowe suki ;) Jedna ma już hodowlankę i jest prześliczna :loveu: Ja chcę kolejnego ONka :placz:[/QUOTE] coś stoi na przeszkodzie? Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='unikatowydiament']coś stoi na przeszkodzie?[/QUOTE] No pewnie cos stoi :p Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Np. mąż, brak czasu na wychowanie szczyla albo choćby co zrobię z psem jak pojadę do PL? Już teraz teściowie tolerują Torę, a nie jest powiedziane, że będą tolerować drugiego psa-moi teściowie nie są zbyt zwierzolubni :roll: Quote
maxishine. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Nie musisz brać szczeniaka. Popróbuję ci wzięcie psa z fundacji ONkow lub DONkow. ;) Ja miałam do adopcji DONke, 7-8 letnia. Ma dom gdzieś we Wroclawiu ;) Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Np. mąż, brak czasu na wychowanie szczyla albo choćby co zrobię z psem jak pojadę do PL? Już teraz teściowie tolerują Torę, a nie jest powiedziane, że będą tolerować drugiego psa-[B]moi teściowie nie są zbyt zwierzolubni [/B]:roll:[/QUOTE] to maja problem :evil_lol: [quote name='Yuki_']Nie musisz brać szczeniaka. Popróbuję ci wzięcie psa z fundacji ONkow lub DONkow. ;) Ja miałam do adopcji DONke, 7-8 letnia. Ma dom gdzieś we Wroclawiu ;)[/QUOTE] Magda chyba wie ;] Quote
maxishine. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Wie, nie wie, ale napisać o tym lubię :p Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='Yuki_']Wie, nie wie, ale napisać o tym lubię :p[/QUOTE] o.o ;-; ja ja okrutnie powiem, ze nic nie adoptuje :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Bo nie może. Ale kota bardzo by chciała ode mnie. Zakochała się w Greyce. :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 nie wiem czy Magda moze czy tez nie moze, ale ja nic raczej nie adoptuje ;] Quote
maxishine. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Nie musisz ;) Jednak zawsze możesz polecać dalej koty ze złotoryjskiego TOZu. :lol: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Gdyby to miała być tylko i wyłącznie moja decyzja i każdy inny by się z nią zgadzał w 100%, to miałabym jeszcze min. jednego psa i kota :diabloti: Ale po pierwsze nie mieszkam sama, a po drugie muszę liczyć się z tym, że gdzieś te zwierzęta muszą być jak my się urlopujemy w PL ;) Łatwo jest wziąć kolejne zwierze, jasne :) Ale przede wszystkim muszę być odpowiedzialna, za te które już posiadam :) Quote
Majkowska Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 A ja zawsze jak mi sie zachciewa kolejnego psa stawiam sobie przed oczami moją ulubioną sytuację : Kinia płacze, Waldek piszczy bo dostał sraczki,ja w piżamie, zupa mi się pali - argument jest mocny , chociaż....:razz: A mozna z ciekawości wiedzieć z jakiej hodowli masz Torkę? Kidyś chyba pisałaś, ale skleroza działa ;) Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 "Naprawdę nazywa się Hessi i jest z hodowli z Czarnowąs [URL="http://www.zczarnowas.pl"]www.zczarnowas.pl[/URL] Jej ojcem jest DRUG v. Zellwaldrand, a matką EMI z Czarnowąs" Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Majkowska']A ja zawsze jak mi sie zachciewa kolejnego psa stawiam sobie przed oczami moją ulubioną sytuację : Kinia płacze, Waldek piszczy bo dostał sraczki,ja w piżamie, zupa mi się pali - argument jest mocny , chociaż....:razz: A mozna z ciekawości wiedzieć z jakiej hodowli masz Torkę? Kidyś chyba pisałaś, ale skleroza działa ;)[/QUOTE] Dokładnie, przy małym dziecku i natłoku obowiązków, szybko się schodzi na ziemię z zachciankami :evil_lol: [quote name='Angi']"Naprawdę nazywa się Hessi i jest z hodowli z Czarnowąs [URL="http://www.zczarnowas.pl"]www.zczarnowas.pl[/URL] Jej ojcem jest DRUG v. Zellwaldrand, a matką EMI z Czarnowąs"[/QUOTE] Dzięki Angi :) Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Podoba mi się ta panna, która jest jako pierwsza: [url]http://zczarnowas.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=22&Itemid=34[/url] Isabell :loveu: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Angi']fuuu, ta dupa...[/QUOTE] Ona jest tak ustawiona ;) U tego gościa psy są na prawdę bardzo mało kontowane-porównując z innymi hodowlami ;) Jej umaszczenie jest cuuuuuuuuuuuuuudne :loveu: Quote
Recommended Posts