Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na aparacie mam zdjęcia tylko syna :loveu::eviltong:
Ja na spacer to chyba dopiero po południu wyjdę z psem :roll: Nadal wieje, a młody kaszle, więc nie będę ryzykować :shake:
Tylko do apteki z nim podjadę i to wszystko ;)
Fajnie, że humor dopisuje, bo wtedy lepiej dzień się zaczyna ;)

Posted

Np. mąż, brak czasu na wychowanie szczyla albo choćby co zrobię z psem jak pojadę do PL? Już teraz teściowie tolerują Torę, a nie jest powiedziane, że będą tolerować drugiego psa-moi teściowie nie są zbyt zwierzolubni :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Np. mąż, brak czasu na wychowanie szczyla albo choćby co zrobię z psem jak pojadę do PL? Już teraz teściowie tolerują Torę, a nie jest powiedziane, że będą tolerować drugiego psa-[B]moi teściowie nie są zbyt zwierzolubni [/B]:roll:[/QUOTE]
to maja problem :evil_lol:
[quote name='Yuki_']Nie musisz brać szczeniaka. Popróbuję ci wzięcie psa z fundacji ONkow lub DONkow. ;)
Ja miałam do adopcji DONke, 7-8 letnia. Ma dom gdzieś we Wroclawiu ;)[/QUOTE]
Magda chyba wie ;]

Posted

Gdyby to miała być tylko i wyłącznie moja decyzja i każdy inny by się z nią zgadzał w 100%, to miałabym jeszcze min. jednego psa i kota :diabloti:
Ale po pierwsze nie mieszkam sama, a po drugie muszę liczyć się z tym, że gdzieś te zwierzęta muszą być jak my się urlopujemy w PL ;)
Łatwo jest wziąć kolejne zwierze, jasne :) Ale przede wszystkim muszę być odpowiedzialna, za te które już posiadam :)

Posted

A ja zawsze jak mi sie zachciewa kolejnego psa stawiam sobie przed oczami moją ulubioną sytuację : Kinia płacze, Waldek piszczy bo dostał sraczki,ja w piżamie, zupa mi się pali - argument jest mocny , chociaż....:razz:

A mozna z ciekawości wiedzieć z jakiej hodowli masz Torkę? Kidyś chyba pisałaś, ale skleroza działa ;)

Posted

[quote name='Majkowska']A ja zawsze jak mi sie zachciewa kolejnego psa stawiam sobie przed oczami moją ulubioną sytuację : Kinia płacze, Waldek piszczy bo dostał sraczki,ja w piżamie, zupa mi się pali - argument jest mocny , chociaż....:razz:

A mozna z ciekawości wiedzieć z jakiej hodowli masz Torkę? Kidyś chyba pisałaś, ale skleroza działa ;)[/QUOTE]

Dokładnie, przy małym dziecku i natłoku obowiązków, szybko się schodzi na ziemię z zachciankami :evil_lol:

[quote name='Angi']"Naprawdę nazywa się Hessi i jest z hodowli z Czarnowąs [URL="http://www.zczarnowas.pl"]www.zczarnowas.pl[/URL] Jej ojcem jest DRUG v. Zellwaldrand, a matką EMI z Czarnowąs"[/QUOTE]

Dzięki Angi :)

Posted

[quote name='Angi']fuuu, ta dupa...[/QUOTE]

Ona jest tak ustawiona ;)
U tego gościa psy są na prawdę bardzo mało kontowane-porównując z innymi hodowlami ;)
Jej umaszczenie jest cuuuuuuuuuuuuuudne :loveu: