*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Już biorę od wczoraj wieczora neo-angin i syrop z cebuli ;) Teraz tylko ciężko mi się przełyka, ale już nie boli :) A po spacerku z Torą, wypiłam kubek grzanego wina :loveu::diabloti: Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Hej ;) No ładnie, gardło cię boli, ale wino sobie pijesz :mad: Ja za to mam teraz swoje dni... Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Yuki_']Hej ;) No ładnie, gardło cię boli, ale wino sobie pijesz :mad: Ja za to mam teraz swoje dni...[/QUOTE] Hej :) Bo winko rozgrzewa :) A że nie biorę antybiotyku, to mogę się napić alkoholu :eviltong: Nie zazdroszczę :roll: Quote
Majkowska Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Dzieńdobry :) tez cos spac nie mogłam :shake: ostatnio wyczytałam że na gardło i katar świetne jest wdychanie...chrzanu:evil_lol: Osobiście nie próbowałam ale pisali że działanie ma zbawienne i natychmiastowe ;) Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='magdabroy']Nie zazdroszczę :roll:[/QUOTE] No niestety, nie znam chyba żadnej kobiety która uwielbia te dni. Którą nie zapytasz, powie że to najgorszy czas. :roll: Quote
angineuuka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Yuki_']No niestety, nie znam chyba żadnej kobiety która uwielbia te dni. Którą nie zapytasz, powie że to najgorszy czas. :roll:[/QUOTE] ej tam, u mnie taki najgorszy on nie jest :p Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Angi']ej tam, u mnie taki najgorszy on nie jest :p[/QUOTE] No to u ciebie. :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Majkowska']Dzieńdobry :) tez cos spac nie mogłam :shake: ostatnio wyczytałam że na gardło i katar świetne jest wdychanie...chrzanu:evil_lol: Osobiście nie próbowałam ale pisali że działanie ma zbawienne i natychmiastowe ;)[/QUOTE] Dobry :) Właśnie zjadłam do obiadu surówkę z marchewką i chrzanem ;) Może też pomoże :D [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] Hejka :) [quote name='Angi']ej tam, u mnie taki najgorszy on nie jest :p[/QUOTE] Ale nie znaczy, że się cieszysz jak je masz :eviltong: Quote
łamAga Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='magdabroy']Już biorę od wczoraj wieczora neo-angin i syrop z cebuli ;) Teraz tylko ciężko mi się przełyka, ale już nie boli :) A po spacerku z Torą, wypiłam kubek grzanego wina :loveu::diabloti:[/QUOTE] doczekałaś się winka :loveu: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='dOgLoV']doczekałaś się winka :loveu:[/QUOTE] Ale sama musiałam sobie zagrzać :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='magdabroy']Ale sama musiałam sobie zagrzać :mad::eviltong:[/QUOTE] Ahhhhh ten Bodzian :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Ahhhhh ten Bodzian :diabloti:[/QUOTE] Tym razem mu wybaczę ;) On siedział z młodym, a ja byłam na długim spacerku z Torką. A jak wpadłam do domu, to zdążyłam się tylko rozebrać i od razu grzałam winko :) Quote
łamAga Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='magdabroy']Tym razem mu wybaczę ;) On siedział z młodym, a ja byłam na długim spacerku z Torką. A jak wpadłam do domu, to zdążyłam się tylko rozebrać i od razu grzałam winko :)[/QUOTE] A no to chociaz na coś sie przydał :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 To ja wrzuciłam parę zdjęć, filmików, a Magda gdzieś zwiała. :mad: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Yuki_']To ja wrzuciłam parę zdjęć, filmików, a Magda gdzieś zwiała. :mad:[/QUOTE] Magda musi się zająć dzieckiem :eviltong: Już idę zobaczyć :) Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Nie mam już siły :shake: Nadal mamy problemy kupkowe :placz: Jutro do apteki po pojemnik i do lekarza :( Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Ojej, pworotu do zdrowia życzymy.[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Zdrówka dla Theosia ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Choć mi już ręce opadają :roll: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Dobry wieczór ;) I dobranoc, bo nie mam siły na dogo :shake: Quote
łamAga Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja też cos nie mam i tez zaraz ide spać ;) dobranoc ;) Quote
Baski_Kropka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 A dla mnie to jedyna pora, żeby dogo nadrobić :P W telefonie nie mogę pisać wiadomości bo mi klawiatura znika :P coś to dogo niedostosowane do użytku na urządzeniach mobilnych :) Quote
maxishine. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Chyba tylko u ciebie. Ja połowę czasu na dogo spędzam na komórce. :p Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts