Ty$ka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Dobranoc. Spokojnej nocy i zdrówka dla Theosia :) Quote
Baski_Kropka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 BTW wycieczek do Krakowa, to ja zapraszam do Częstochowy sesesese Quote
Ty$ka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 I Roztocze też Was przyjmie z otwartymi ramionami ^^ Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Ty$ka']Dobranoc. Spokojnej nocy i zdrówka dla Theosia :)[/QUOTE] Dziękuję, mam nadzieję, że dziś będzie widać poprawę u młodego ;) [quote name='Baski_Kropka']BTW wycieczek do Krakowa, to ja zapraszam do Częstochowy sesesese[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']I Roztocze też Was przyjmie z otwartymi ramionami ^^[/QUOTE] Tak, bo ja jestem bezrobotna, a do tego bogata, więc mogę jechać i odwiedzić całą dogomanię :diabloti: Quote
maxishine. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Dzień dobry ;) Ale w Złotoryi będziesz. :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Yuki_']Dzień dobry ;) Ale w Złotoryi będziesz. :diabloti:[/QUOTE] Dzień dobry ;) Jeśli pojadę do Wrocławia, to tak ;) Bo wtedy do Złotoryi jest blisko ;) Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Yuki_']Będą dzisiaj jakieś zdjęcia? :p[/QUOTE] Raczej nie, bo nic nie mam :shake: Quote
Majkowska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy'] Tak, bo ja jestem bezrobotna, a do tego bogata, więc mogę jechać i odwiedzić całą dogomanię :diabloti:[/QUOTE] No widzisz, czyli jednak się da :d to zapraszamy, czekamy :lol: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Majkowska']No widzisz, czyli jednak się da :d to zapraszamy, czekamy :lol:[/QUOTE] To sobie poczekacie :eviltong: Na razie, to ja chcę mieć pewność, że w ogóle do Polski pojadę :placz: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Dobra, poznajcie moje dobre serce :eviltong: Idę nakarmić młodego, potem na spacerek ;) Zabiorę aparat i może coś obfocimy :) Quote
Majkowska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Teraz to wam zazdroszczę, bo u nas leje i spacerkowań nie ma :placz: Quote
maxishine. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A u mnie w nocy był mały mróz. Teraz świeci słoneczko. ;) Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Majkowska']Teraz to wam zazdroszczę, bo u nas leje i spacerkowań nie ma :placz:[/QUOTE] U mnie wczoraj wieczorem padało :roll: [quote name='Yuki_']A u mnie w nocy był mały mróz. Teraz świeci słoneczko. ;)[/QUOTE] A dziś ja też mam słoneczko :loveu: Kilka zdjęć zrobiłam, ale jeszcze nie wiem jakiej jakości i ile tego wrzucę na dogo :eviltong: Quote
maxishine. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 No właśnie, gdzie te zdjęcia? :mad: Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 poza dogo to Magda ma tez rodzine... -.- Quote
maxishine. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Tylko że 8 godzin temu napisała nam że wrzuci kilka zdjęć. :eviltong: Quote
Majkowska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Angi']poza dogo to Magda ma tez rodzine... -.-[/QUOTE] Woooow, niespotykane, zazdroszczę :diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Majkowska']Woooow, niespotykane, zazdroszczę :diabloti:[/QUOTE] buahahahahahahahah :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Yuki_']Tylko że 8 godzin temu napisała nam że wrzuci kilka zdjęć. :eviltong:[/QUOTE] ja napisalam z 2 tygodnie temu i dalej ich nie dodalam ;] Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='qmu']no i gdzie te zdjęcia ??[/QUOTE] [quote name='Yuki_']No właśnie, gdzie te zdjęcia? :mad:[/QUOTE] Na kompie :eviltong: [quote name='Angi']poza dogo to Magda ma tez rodzine... -.-[/QUOTE] No co Ty, ja żyję tylko dogo :diabloti: [quote name='Yuki_']Tylko że 8 godzin temu napisała nam że wrzuci kilka zdjęć. :eviltong:[/QUOTE] Napisałam tak: [quote name='magdabroy'] Kilka zdjęć zrobiłam, ale jeszcze nie wiem jakiej jakości i ile tego wrzucę na dogo :eviltong:[/QUOTE] Ale nie napisałam, że dam je dzisiaj :eviltong: Quote
maxishine. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Majkowska']Woooow, spotykane, zazdroszczę [/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
Recommended Posts