*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Cześć :) Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Angi']zdecydowanie nie :p[/QUOTE] Jakbyś zobaczyła jego psy na żywo, to inaczej byś gadała :eviltong: Muszę do niego napisać, że chcę ich odwiedzić jak będę w PL :evil_lol: Quote
Majkowska Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 U mnie jeszcze nie jest chyba najgorszej bo bobas jeszcze nie chodzi :roll: A i tak stwierdziłam ostatnio że kiepsko się zbiegło pół roku Kini i 2 lata Waldka kiedy i ona i on wymaga full uwagi... Te onki dla mnie też przysiadnięte zbytnio, zresztą ja wolę zdecydowanie lżejszy typ i jeśli już to coś w odcieniach wilczastych i czerń ;) Quote
kalyna Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Np. mąż, brak czasu na wychowanie szczyla albo choćby co zrobię z psem jak pojadę do PL? Już teraz teściowie tolerują Torę, a nie jest powiedziane, że będą tolerować drugiego psa-moi teściowie nie są zbyt zwierzolubni :roll:[/QUOTE] Zawsze możesz po drodze do mnie ją podrzucić :lol: tylko to taka trochę okrężna droga, ale co tam :evil_lol: [quote name='magdabroy']Podoba mi się ta panna, która jest jako pierwsza: [URL]http://zczarnowas.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=22&Itemid=34[/URL] Isabell :loveu:[/QUOTE] buuu mi się nie podoba :shake: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Majkowska']U mnie jeszcze nie jest chyba najgorszej bo bobas jeszcze nie chodzi :roll: A i tak stwierdziłam ostatnio że kiepsko się zbiegło pół roku Kini i 2 lata Waldka kiedy i ona i on wymaga full uwagi... Te onki dla mnie też przysiadnięte zbytnio, zresztą ja wolę zdecydowanie lżejszy typ i jeśli już to coś w odcieniach wilczastych i czerń ;)[/QUOTE] No u mnie Tora miała 2 lata jak się młody urodził i wtedy zaczęło jej się w główce układać :evil_lol: Teraz sobie nie wyobrażam szczeniaka i prawie 2 letnie dziecko :roll: Ty masz psa myśliwskiego, a nie pasterskiego i się nie znasz :eviltong: [quote name='kalyna']Zawsze możesz po drodze do mnie ją podrzucić :lol: tylko to taka trochę okrężna droga, ale co tam :evil_lol: buuu mi się nie podoba :shake:[/QUOTE] Dzięki za propozycję ;) A któraś z tych: [url]http://zczarnowas.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=27&Itemid=48[/url] ??? Quote
Ty$ka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Cześć. Żadna z podanych suk mi się nie podoba, ale ja jestem wymagająca jeśli chodzi o Ony: tylko użytki :D Quote
kalyna Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Dzięki za propozycję ;) A któraś z tych: [URL]http://zczarnowas.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=27&Itemid=48[/URL] ???[/QUOTE] spoko ;) tylko daj wcześniej znać, cobym zrobiła miejsce w pokoju :evil_lol: też nieee :shake: Ja już nie brałabym eksteriera. Najważniejsze, aby miał prosty grzbiet. No i jakby był bi-color to już w ogóle :loveu: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć. Żadna z podanych suk mi się nie podoba, ale ja jestem wymagająca jeśli chodzi o Ony: tylko użytki :D[/QUOTE] A te: [url]http://dobrzykow.com/ganja.html[/url] [url]http://dobrzykow.com/ginger.html[/url] Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='kalyna']spoko ;) tylko daj wcześniej znać, cobym zrobiła miejsce w pokoju :evil_lol: też nieee :shake: Ja już nie brałabym eksteriera. Najważniejsze, aby miał prosty grzbiet. No i jakby był bi-color to już w ogóle :loveu:[/QUOTE] Ok ;) Nie, bi-color odpada :shake: Quote
łamAga Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 A mi sie nie chce nadrabiać , wiec oświeccie mnie o co chodzi z tym psem ? :roll: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='dOgLoV']A mi sie nie chce nadrabiać , wiec oświeccie mnie o co chodzi z tym psem ? :roll:[/QUOTE] Z którym?? Quote
łamAga Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Z którym??[/QUOTE] No w ogóle , po co te linki porównania itd ;) chcesz drugiego psa ? Quote
Majkowska Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']No u mnie Tora miała 2 lata jak się młody urodził i wtedy zaczęło jej się w główce układać :evil_lol: Teraz sobie nie wyobrażam szczeniaka i prawie 2 letnie dziecko :roll: Ty masz psa myśliwskiego, a nie pasterskiego i się nie znasz :eviltong: [/QUOTE] Tylko suka chyba jest stateczniejsza od psa. Jak czytałaś pewnie to mi Waldek zaczął się robić niezależny, a ja mu dałam trochę w tym wolną rękę licząc że nadal będzie bazował na tym cośmy się wyuczyli za szczeniaka...Dlatego teraz jak widać muszę włożyć w niego znów trochę pracy i pokazać mu że jego zdanie niekoniecznie jest dobre i mądrzejsze od mojego ;) Ja nie wiem co jest gorsze a co lepsze, bo dzięki Bogu nie miałam okazji przerobić wszystkich najgorszych opcji :P Zresztą, wydaje mi się że w słowie zawsze wydaje się wszystko kolorowo, a dopiero jak przychodzi kryzys to nagle sobie człowiek uzmysławia że jest tak a mogłoby być inaczej . I tak prawdę mówiąc cieszę się że Kinia jest za czasów Waldka a nie Amora:roll: Posiadanie psa myśliwskiego nie skrzywia mnie aż tak bardzo żebym nie umała doceniać psa związanego i wysportowanego, niekoniecznie jeżdzącego jajami po betonie :evil_lol: Zresztą i w psach myśliwskich mam zastrzeżenia ;) Quote
kalyna Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']A te: [URL]http://dobrzykow.com/ganja.html[/URL] [URL]http://dobrzykow.com/ginger.html[/URL][/QUOTE] ooo :loveu: :loveu: [quote name='magdabroy']Ok ;) Nie, bi-color odpada :shake:[/QUOTE] co Ty, boskie są... albo Staroniemieckie :loveu: albo czarne, wilczaste :loveu: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='dOgLoV']No w ogóle , po co te linki porównania itd ;) chcesz drugiego psa ?[/QUOTE] W hodowli z której jest Tora są nowe suki :placz: [quote name='Majkowska'] Posiadanie psa myśliwskiego nie skrzywia mnie aż tak bardzo żebym nie umała doceniać psa związanego i wysportowanego, niekoniecznie jeżdzącego jajami po betonie :evil_lol: Zresztą i w psach myśliwskich mam zastrzeżenia ;)[/QUOTE] Te jajcami po betonie nie jeżdżą, bo to suki :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='kalyna']ooo :loveu: :loveu: co Ty, boskie są... albo Staroniemieckie :loveu: albo czarne, wilczaste :loveu:[/QUOTE] Te dwie, to z hodowli, z której jest tatuś Tory ;) Staroniemieckie jak najbardziej :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']A te: [URL]http://dobrzykow.com/ganja.html[/URL] [URL]http://dobrzykow.com/ginger.html[/URL][/QUOTE] Lubię to :loveu: Jak tam Theoś? Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Ty$ka']Lubię to :loveu: Jak tam Theoś?[/QUOTE] Cieszę się :) (chyba) lepiej ;) Dziś rano tylko jedna kupka była i później już nic. Zobaczymy co będzie jutro ;) Ale nadal kaszle i leci mu z nosa :roll: Oby to też mu się do jutra poprawiło ;) Quote
kalyna Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Te dwie, to z hodowli, z której jest tatuś Tory ;) Staroniemieckie jak najbardziej :loveu:[/QUOTE] wiem :) kiedyś marzył mi się pies od nich... jak będziesz chcieć OSa to mogę polecić hodowle. Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='kalyna']wiem :) kiedyś marzył mi się pies od nich... jak będziesz chcieć OSa to mogę polecić hodowle.[/QUOTE] Już nie? Nie chcesz np. użytka od nich? :razz: Długa droga jeszcze przede mną, ale będę pamiętać ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='kalyna']jak będziesz chcieć OSa to mogę polecić hodowle.[/QUOTE] możesz mi polecić,jak chcesz to na PW :p Ja nic nie deklaruję,bo nie wiem kiedy nadejdzie pora na kolejnego psa,ale hodowle chętnie poznam ;) Quote
angineuuka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='marta.k9080']możesz mi polecić,jak chcesz to na PW :p Ja nic nie deklaruję,bo nie wiem kiedy nadejdzie pora na kolejnego psa,ale hodowle chętnie poznam ;)[/QUOTE] ja tez chce :p Quote
*Magda* Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='marta.k9080']możesz mi polecić,jak chcesz to na PW :p Ja nic nie deklaruję,bo nie wiem kiedy nadejdzie pora na kolejnego psa,ale hodowle chętnie poznam ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']ja tez chce :p[/QUOTE] Pooglądać w sumie, to ja też chcę :D Quote
kalyna Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='magdabroy']Już nie? Nie chcesz np. użytka od nich? :razz: Długa droga jeszcze przede mną, ale będę pamiętać ;)[/QUOTE] Pewnie, ze chce :) na razie wyczerpałam limit :diabloti: dlatego tak o tym nie myślę... jest kilka na prawdę fajnych hodowli w PL użytków. Na razie kombinuję cuś z tym co mam, ale co z tego wyjdzie to się zobaczy... No mam nadzieję, ze w końcu Bodzian sam kiedyś zaproponuje, abyście wzięli drugiego Owczareczka ;) Quote
Recommended Posts