Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']dużo zdrówka dla Theo:)[/QUOTE]

Dziękujemy ;)

[quote name='dOgLoV']Samochodowy Theoś :loveu: ciekawe czy bedzie mu dane dostac autko od cioci :diabloti:

świetny demot , kradne go na facebooka :diabloti:[/QUOTE]

Zobaczymy ;)
Mam nadzieję, że tak :)

Kradnij, kradnij :D

[quote name='Yuki_']Ja tak bym chciała ale z innymi psami. :loveu:
[SIZE=1]PS. Przyszedł dzisiaj do mnie Twój prezent. :buzi:[/SIZE]
[SIZE=1]Już wypróbowane z Figą.[/SIZE][/QUOTE]

Już? Tak szybko? :crazyeye:

Posted

[quote name='Yuki_']A kiedy się spodziewałaś, że paczka dojdzie do mnie? :diabloti:[/QUOTE]

Szczerze, to chciałam dziś koleżance wysłać sms'ka, czy udało jej się wczoraj to wysłać ;)
Myślałam, że tak czwartek lub piątek dostaniesz :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Bodziana szef może być nastawiony całkowicie inaczej :roll:[/QUOTE]

Ktoś mu tam w pracy powiedział, że jak nie dostał do tej pory negatywnej odpowiedzi, to ma ten urlop ;)
Mówiłam mu w niedzielę, że ma się dopytać, żebyśmy mieli już pewność ;) Że niech ściemni, że chcemy lecieć samolotem i musimy już rezerwować itp. Ale jeszcze nie zapytał :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']Ktoś mu tam w pracy powiedział, że jak nie dostał do tej pory negatywnej odpowiedzi, to ma ten urlop ;)
Mówiłam mu w niedzielę, że ma się dopytać, żebyśmy mieli już pewność ;) Że niech ściemni, że chcemy lecieć samolotem i musimy już rezerwować itp. Ale jeszcze nie zapytał :angryy:[/QUOTE]

No bo Bodzian wstydzioch jest hyhy

Posted

[quote name='Yuki_']Cały czas myslę o spacerze, czy może nie wziąć Figi, i nie oswoić ze Twoją spokojną i zrównoważoną suką. :roll:[/QUOTE]

Jeszcze długa droga do tego spaceru ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Jednak myslę o nim w wolnym czasie. ;)[/QUOTE]

To myśl, myśl ;)

Dobra, pora wykąpać to moje dzieciątko ;)
Więc na jakiś czas znikam :eviltong:

Posted

Tylko dobrze wykąp. :diabloti:

Ja chcę mieć bobasa...! Taka małe fajne urocze dzieciątko. :evil_lol:
A tak na serio, uwielbiam małe dzieci [SIZE=1](dopóki nie zrobią się wredne)[/SIZE] i mam z nimi fajny kontakt. Na wakacjach jak jestem na placu zabaw z bratem, to wszystkie dzieciaki się do mnie łaszą. :diabloti:

Posted

Dopytajcie się dokładnie o ten urlop bo szefowie lubią czasem odmienić zdanie...
U mnie w pracy miałam rozplanowane 3 urlopy na wystawy zagraniczne , i dzień przed wyjazdem do Budapesztu ,gdzie kupę kasy poszło na sam hotel nie mówiąc o zgłoszeniach Waldka, nagle mi pani z kadr oznajmia że ja nigdzie nie idę bo nikt mi nie udzielił urlopu (mimo że wniosek został rozpatrzony pozytywnie wcześniej!!!!!!!) a oni nie mają kogo dać mi na zastępstwo:angryy:
Nie powiedziałam nawet że o wystawę chodzi,poprostu zakomunikowałam że niech się dzieje wola nieba ale ja do pracy nie przychodzę...

Posted

Już wróciłam ;)

Karolina, to zrób sobie dzidziusia :diabloti:

Majka, dlatego właśnie nic nie piszę oficjalnie, że będziemy na 100%, dopóki mi tego Bogdan nie przyniesie na papierku ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Chłopak by się na pewno jakiś znalazł :evil_lol:[/QUOTE]
Akurat, żaden mnie nie chce, żaden do mnie nie zagadał. :shake:
Mam tylko kilku dobrych kumpli ze starej szkoły. wszyscy są młodsi, parę z nich chodzi do podstawówki. :evil_lol: Ale fajni sa. Im bardziej skrzywdzony człowiek przez los (choroby) tym fajnie się z nim gada. Połowa znajomych ma porażenie mózgowe/niedosłuch/problemy z poruszaniem się. ;)