Guest wolfheart Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']Dobranoc laseczki :)[/QUOTE] dobranoc :sleeping: Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']No :) Dobranoc laseczki :)[/QUOTE] dobranoc ! :) Quote
Ptysiak Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Dobry wieczór Madziu... nie nadrobię :evil_lol: i dobranoc :) kolorowych :) Quote
*Magda* Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Angi']nie mam jak się go zapytać.. :eviltong:[/QUOTE] Poszukaj na ... :hmmmm: Quote
*Magda* Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór Madziu... nie nadrobię :evil_lol: i dobranoc :) kolorowych :)[/QUOTE] Iza :crazyeye: Teraz przylazła jak ja idę spać :mad: Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']Poszukaj na ... :hmmmm:[/QUOTE] widziałam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Angi']widziałam :evil_lol:[/QUOTE] Pomyśl gdzie go możesz znaleźć :cool3: Quote
Ptysiak Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']Iza :crazyeye: Teraz przylazła jak ja idę spać :mad:[/QUOTE] Bo teraz wróciłam w końcu i mam chwilę czasu :( Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']Pomyśl gdzie go możesz znaleźć :cool3:[/QUOTE] pewnie nie na facebooku :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Ptysiak']Bo teraz wróciłam w końcu i mam chwilę czasu :([/QUOTE] To nadrabiaj zaległości ;) [quote name='Angi']pewnie nie na facebooku :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Na FB na pewno nie :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='magdabroy']To nadrabiaj zaległości ;) Na FB na pewno nie :eviltong:[/QUOTE]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaga21 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0409_zps383e7920.jpg mina kota...:roflt::roflt::roflt::roflt: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0410_zpsd3ac2453.jpg biedactwo! musi się ukrywać przed kotożercą :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Ptysiak']Madziu w życiu tego nie nadrobię ;) Miałam na myśli ogólnie wszystkie galerie, a nie tylko moją ;) [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0409_zps383e7920.jpg mina kota...:roflt::roflt::roflt::roflt: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0410_zpsd3ac2453.jpg biedactwo! musi się ukrywać przed kotożercą :diabloti: Nawet tam go Theodor dopadnie :diabloti: [quote name='unikatowydiament']dobranoc,kolorowych snów:) Dziękuję :) [quote name='M&S']Dzień dobry pięknym rankiem :) Doberek w pochmurną, ale ciepłą sobotę :) Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Angi']dzień dobry :)[/QUOTE] Dzień dobry córeczko :) Choć nie wiem czy taki dobry, bo się nie wyspałam :roll: Quote
angineuuka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry córeczko :) Choć nie wiem czy taki dobry, bo się nie wyspałam :roll:[/QUOTE] też się nie wyspałam, więc wiem co czujesz :lol: Quote
justysiek Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 hej Madzia! ja w nocy miałam jakieś dreszcze, myślałam, że mnie zatrzepie z zimna, szok jak się umęczyłam... nie wiem co mi się działo, bo nie mialam gorączki, a przeziębienie już mi mija, straszie długo bo tylko te domowe sposoby zostają... u nas ładnie i słoneczko świeci:) Quote
Aleksa. Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Dzień dobry ! :)u nas wreszcie słoneczko :) Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Angi']też się nie wyspałam, więc wiem co czujesz :lol:[/QUOTE] To jesteśmy dwie ;) [quote name='justysiek']hej Madzia! ja w nocy miałam jakieś dreszcze, myślałam, że mnie zatrzepie z zimna, szok jak się umęczyłam... nie wiem co mi się działo, bo nie mialam gorączki, a przeziębienie już mi mija, straszie długo bo tylko te domowe sposoby zostają... u nas ładnie i słoneczko świeci:)[/QUOTE] Hej Justyś :) Ja się budziłam co godzinę :roll: No masakra jakaś :mdleje: U mnie pochmurno, ale mam 16 stopni :) [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry ! :)u nas wreszcie słoneczko :)[/QUOTE] Hej Ola :) U mnie słońca brak, ale jest ciepło :) Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Słońce wyszło :multi: Jest tak pięknie, że nie chciało mi się wracać do domu ze spaceru z Theodorkiem :loveu: Jutro przyjeżdżają do nas znajomi ;) Jak nie będzie padać, to idziemy z psami na spacer :) A to znaczy, że będą fotki spacerowe Tory i Atosa :lol: Quote
panbazyl Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 no to super! a u mnie do 15stej słońce, w t-shircie biegałam po podwórku (ku przerażeniu sąsiadek, bo przecież tydzień temu zima była a ja teraz tak biegam, ale jak +20 to co mam sie gotować w futrach) a teraz pada deszcz - pierwsza wiosenna burza! Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy']Słońce wyszło :multi: Jest tak pięknie, że nie chciało mi się wracać do domu ze spaceru z Theodorkiem :loveu: Jutro przyjeżdżają do nas znajomi ;) Jak nie będzie padać, to idziemy z psami na spacer :) A to znaczy, że będą fotki spacerowe Tory i Atosa :lol:[/QUOTE] dzień dobry ;) oooo będą zdjęcia :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts