Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo wow :multi: gratki :loveu:[/QUOTE]

Dzięki :)
Niech jeszcze wyjdzie ta druga dwójka (widać ją przez dziąsło), bo ja już śpię na stojąco przez te jego zęby :roll:

Posted

[quote name='justysiek']oj piekny synuś Ci rośnie Madzia:)

a Torka ma piękne umarszczenie, takie intensywne, podobają mi się takie ON-y.[/QUOTE]

Dzięki Justyna :)

Cazarro też jest przecież pięknie umaszczony :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki Justyna :)

Cazarro też jest przecież pięknie umaszczony :loveu:[/QUOTE]

ja to uwielbiam jak ma taki marchewkowy odcień:loveu: czasem ma mocniejszy a czasem słabszy,dzieki Madzia:)
ostatnio zauważyłam, że końcówki mu się robią jakby wiśniowe przy grzbiecie, śmiesznie to wygląda i tak w słońcu się mieni.

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Gratulacje dla Teosia :loveu:[/QUOTE]

Dzięki ;)

[quote name='justysiek']ja to uwielbiam jak ma taki marchewkowy odcień:loveu: czasem ma mocniejszy a czasem słabszy,dzieki Madzia:)
ostatnio zauważyłam, że końcówki mu się robią jakby wiśniowe przy grzbiecie, śmiesznie to wygląda i tak w słońcu się mieni.[/QUOTE]

U Torki też umaszczenie się zmienia :roll: W zimę jest ciemniejsza, a w lato jaśniejsza ;) A chyba powinno być odwrotnie :hmmmm:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki ;)

U Torki też umaszczenie się zmienia :roll: W zimę jest ciemniejsza, a w lato jaśniejsza ;) A chyba powinno być odwrotnie :hmmmm:[/QUOTE]

no u Cezara podobnie, w zimę jest bardziej intensywne niż w lato, ale od czego to zależy to nie wiem.

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki :)
Niech jeszcze wyjdzie ta druga dwójka (widać ją przez dziąsło), bo ja już śpię na stojąco przez te jego zęby :roll:

jedyne pocieszenie dla mnie w tym tygodniu że nie jestem sama :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']jedyne pocieszenie dla mnie w tym tygodniu że nie jestem sama :eviltong:[/QUOTE]

Tylko jak Ty śpisz, to ja się muszę zajmować synem, więc gdzie tu sprawiedliwość :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko jak Ty śpisz, to ja się muszę zajmować synem, więc gdzie tu sprawiedliwość :mad:[/QUOTE]

nie ma sprawiedliwości na tym świecie :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie ma sprawiedliwości na tym świecie :shake:[/QUOTE]

to prawda niestety:roll:

Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']
Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi:[/QUOTE]

Jeszcze coś tam wyczesuję, ale już malutko ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']to prawda niestety:roll:

Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi:[/QUOTE]
a ja nie wiem kiedy wyczesać Alpiny... ;P

Posted

O raany, ale u Was wiosna :mdleje:

A jaka Torcia szczęśliwa na spacerze :loveu: (nie to, żeby poza nim nie była szczęśliwa:PPP)

I gratulujemy kolejnego ząbka :loveu:

Posted

[quote name='Angi']a ja nie wiem kiedy wyczesać Alpiny... ;P[/QUOTE]

Biedny, nie czesany pies :mad:

[quote name='Ty$ka']O raany, ale u Was wiosna :mdleje:

A jaka Torcia szczęśliwa na spacerze :loveu: (nie to, żeby poza nim nie była szczęśliwa:PPP)

I gratulujemy kolejnego ząbka :loveu:[/QUOTE]

A no wiosna :)

Dzięki ;)

Posted

hej:)

pozazdrościłam Tobie biegania,wczoraj kółko po parku z Oscarkiem zrobiłam,ale kondycji brak i na dodatek kaszel mnie męczy,ale jak nie będzie padać dzisiaj też nocne kółeczko z Księciuniem

Posted

a u mnie od rana było szro buro, a teraz piękna wiosna:) słońce, ciepło, aż chce się żyć!
Cezar chce się wsciec w kojcu ale ma mieć przez te kilka dni ograniczony ruch, jak będzie ok to od soboty spacerujemy.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dobry :)

U mnie deszczowo :roll:[/QUOTE]

dobry:p
jakoś ten deszcz padać nie chce u nas ,ale ponuro jest od samego rana...

Posted

Dzień dobry :)

Theodor dziś znowu wstał o 5:30 :roll: Ale już potem nie zasnął :shake: Pojechałam o 9 do koleżanki i normalnie w aucie śpi, a dziś nie spał ani w drodze do koleżanki, ani z powrotem :roll: Poszedł spać dopiero o 13:30, a ja razem z nim ;) I spaliśmy ponad 2h :grins: