*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo wow :multi: gratki :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Niech jeszcze wyjdzie ta druga dwójka (widać ją przez dziąsło), bo ja już śpię na stojąco przez te jego zęby :roll: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 oj piekny synuś Ci rośnie Madzia:) a Torka ma piękne umarszczenie, takie intensywne, podobają mi się takie ON-y. Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='justysiek']oj piekny synuś Ci rośnie Madzia:) a Torka ma piękne umarszczenie, takie intensywne, podobają mi się takie ON-y.[/QUOTE] Dzięki Justyna :) Cazarro też jest przecież pięknie umaszczony :loveu: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki Justyna :) Cazarro też jest przecież pięknie umaszczony :loveu:[/QUOTE] ja to uwielbiam jak ma taki marchewkowy odcień:loveu: czasem ma mocniejszy a czasem słabszy,dzieki Madzia:) ostatnio zauważyłam, że końcówki mu się robią jakby wiśniowe przy grzbiecie, śmiesznie to wygląda i tak w słońcu się mieni. Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Gratulacje dla Teosia :loveu:[/QUOTE] Dzięki ;) [quote name='justysiek']ja to uwielbiam jak ma taki marchewkowy odcień:loveu: czasem ma mocniejszy a czasem słabszy,dzieki Madzia:) ostatnio zauważyłam, że końcówki mu się robią jakby wiśniowe przy grzbiecie, śmiesznie to wygląda i tak w słońcu się mieni.[/QUOTE] U Torki też umaszczenie się zmienia :roll: W zimę jest ciemniejsza, a w lato jaśniejsza ;) A chyba powinno być odwrotnie :hmmmm: Quote
justysiek Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki ;) U Torki też umaszczenie się zmienia :roll: W zimę jest ciemniejsza, a w lato jaśniejsza ;) A chyba powinno być odwrotnie :hmmmm:[/QUOTE] no u Cezara podobnie, w zimę jest bardziej intensywne niż w lato, ale od czego to zależy to nie wiem. Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Niech jeszcze wyjdzie ta druga dwójka (widać ją przez dziąsło), bo ja już śpię na stojąco przez te jego zęby :roll: jedyne pocieszenie dla mnie w tym tygodniu że nie jestem sama :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']jedyne pocieszenie dla mnie w tym tygodniu że nie jestem sama :eviltong:[/QUOTE] Tylko jak Ty śpisz, to ja się muszę zajmować synem, więc gdzie tu sprawiedliwość :mad: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko jak Ty śpisz, to ja się muszę zajmować synem, więc gdzie tu sprawiedliwość :mad:[/QUOTE] nie ma sprawiedliwości na tym świecie :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma sprawiedliwości na tym świecie :shake:[/QUOTE] to prawda niestety:roll: Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi: Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080'] Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi:[/QUOTE] Jeszcze coś tam wyczesuję, ale już malutko ;) Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']to prawda niestety:roll: Torka jeszcze gubi kłaki?Bo z Luny wyczesałam chyba ostatnia już taką pokaźną porcje....:multi:[/QUOTE] a ja nie wiem kiedy wyczesać Alpiny... ;P Quote
Ty$ka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 O raany, ale u Was wiosna :mdleje: A jaka Torcia szczęśliwa na spacerze :loveu: (nie to, żeby poza nim nie była szczęśliwa:PPP) I gratulujemy kolejnego ząbka :loveu: Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']a ja nie wiem kiedy wyczesać Alpiny... ;P[/QUOTE] Biedny, nie czesany pies :mad: [quote name='Ty$ka']O raany, ale u Was wiosna :mdleje: A jaka Torcia szczęśliwa na spacerze :loveu: (nie to, żeby poza nim nie była szczęśliwa:PPP) I gratulujemy kolejnego ząbka :loveu:[/QUOTE] A no wiosna :) Dzięki ;) Quote
Oscar Patric Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 hej:) pozazdrościłam Tobie biegania,wczoraj kółko po parku z Oscarkiem zrobiłam,ale kondycji brak i na dodatek kaszel mnie męczy,ale jak nie będzie padać dzisiaj też nocne kółeczko z Księciuniem Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 witamy się przed snem :) Joasia, Bokser, Tosa i 3 koty :) Quote
kalyna Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Buuu wiosnę macie :shake: I wreszcie Tora spacerowa :loveu: Quote
justysiek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 a u mnie od rana było szro buro, a teraz piękna wiosna:) słońce, ciepło, aż chce się żyć! Cezar chce się wsciec w kojcu ale ma mieć przez te kilka dni ograniczony ruch, jak będzie ok to od soboty spacerujemy. Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry :) U mnie deszczowo :roll:[/QUOTE] dobry:p jakoś ten deszcz padać nie chce u nas ,ale ponuro jest od samego rana... Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Dzień dobry :) Theodor dziś znowu wstał o 5:30 :roll: Ale już potem nie zasnął :shake: Pojechałam o 9 do koleżanki i normalnie w aucie śpi, a dziś nie spał ani w drodze do koleżanki, ani z powrotem :roll: Poszedł spać dopiero o 13:30, a ja razem z nim ;) I spaliśmy ponad 2h :grins: Quote
Recommended Posts