Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 hej :) i ja nie spałam dobrze tej nocy...:shake: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) i ja nie spałam dobrze tej nocy...:shake:[/QUOTE] Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej :roll: [quote name='dOgLoV']ja w ogóle nie spałam tej nocy :megagrin:[/QUOTE] Ale spałaś w dzień, a ja nie :eviltong: [quote name='dOgLoV'] oooo będą zdjęcia :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Jak nie będzie padać ;) Uwaga, uwaga! Ogłaszam, że dziś 13 kwietnia wyszedł ostatni (ósmy już :)) ząbek :multi: Teraz czekamy na kolejne białe znaki pod dziąsłami :) Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy'] Ale spałaś w dzień, a ja nie :eviltong: Uwaga, uwaga! Ogłaszam, że dziś 13 kwietnia wyszedł ostatni (ósmy już :)) ząbek :multi: Teraz czekamy na kolejne białe znaki pod dziąsłami :)[/QUOTE] spałam ale tylko chwilkę i co chwile mnie budził nieżyt nosa a na pocieszenie Ci napisze ze to bede już miała pewnie do zimy , wiec nie bede sypiała tak jak Ty :roll: oooooooooooooo to gratki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']Theoś szalejesz,gratki!:p[/QUOTE] Dzięki :) Mam nadzieję, że dziś mnie nie obudzi o 4:30, bo tak robił kilka nocy z rzędu :roll: [quote name='dOgLoV']spałam ale tylko chwilkę i co chwile mnie budził nieżyt nosa a na pocieszenie Ci napisze ze to bede już miała pewnie do zimy , wiec nie bede sypiała tak jak Ty :roll: oooooooooooooo to gratki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Przy Theosiu nie da się wyspać :eviltong: Mam nadzieję, że mamy spokój na jakiś czas ;) Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy'] Przy Theosiu nie da się wyspać :eviltong: Mam nadzieję, że mamy spokój na jakiś czas ;)[/QUOTE] a przy niezycie nosa nawet leżeć nie idzie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a przy niezycie nosa nawet leżeć nie idzie :eviltong:[/QUOTE] myślę,że z moimi dawnymi problemami (zatoki itp) dobrze Cię rozumiem Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']myślę,że z moimi dawnymi problemami (zatoki itp) dobrze Cię rozumiem[/QUOTE] boję się tego napisać ..... zabijecie mnie .... ale ja chce już jednak zimę :-( w galerii idziemy , patrze idzie moja pani alergolog , a Sebastian do mnie " leć za nią , uwieś jej się na nodze i błagaj o pomoc " :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']boję się tego napisać ..... zabijecie mnie .... ale ja chce już jednak zimę :-( w galerii idziemy , patrze idzie moja pani alergolog , a Sebastian do mnie " leć za nią , uwieś jej się na nodze i błagaj o pomoc " :diabloti:[/QUOTE] patrząc z Twojego punktu widzenia,rozumiem niechęć do wiosny Sebek to zawsze wie co powiedzieć:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']boję się tego napisać ..... zabijecie mnie .... ale ja chce już [B]jednak zimę[/B] :-( w galerii idziemy , patrze idzie moja pani alergolog , a Sebastian do mnie " leć za nią , uwieś jej się na nodze i błagaj o pomoc " :diabloti:[/QUOTE] A nie mówiłam :eviltong: Sebek jest boooooooooooski :loveu: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy']A nie mówiłam :eviltong: Sebek jest boooooooooooski :loveu:[/QUOTE] a bo ja nie wiedziałam że od razu mnie chwyci i dlatego chciałam wiosne , teraz moge zmienić zdanie :eviltong: taaaaa , czasami uda mu sie cos śmiesznego powiedzieć :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV'] taaaaa , czasami uda mu sie cos śmiesznego powiedzieć :eviltong:[/QUOTE] To "czasami" zdarza się dość często :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy']To "czasami" zdarza się dość często :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na pewno chciał żeby mi pani po głowie torebką natrzaskała :eviltong: Quote
Ty$ka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Dobry wieczór b. wiosennie, wręcz letnio bym powiedziała :lol: Dzisiaj się na krótki rękaw latało po dworze :PPP Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na pewno chciał żeby mi pani po głowie torebką natrzaskała :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór b. wiosennie, wręcz letnio bym powiedziała :lol: Dzisiaj się na krótki rękaw latało po dworze :PPP[/QUOTE] Dobry wieczór :) Ja wczoraj wyszłam wyrzucić śmieci w koszulce na ramiączkach, to sąsiad prawie na zawał zszedł, bo według niego było zimno :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja wczoraj wyszłam wyrzucić śmieci w koszulce na ramiączkach, to sąsiad prawie na zawał zszedł, bo według niego było zimno :evil_lol:[/QUOTE] też bym padła...brr to jednak za zimno ja dzisiaj widziałam trzy osoby w T-Shirtach-jutro będą chore:cool1: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='Angi']dobry wieeeczór :loveu:[/QUOTE] Dobry wieczór córcia :loveu: [quote name='marta.k9080']też bym padła...brr to jednak za zimno ja dzisiaj widziałam trzy osoby w T-Shirtach-jutro będą chore:cool1:[/QUOTE] E tam za zimno :eviltong: Quote
Ty$ka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 No wiecie, u nas było 20*C 8) Ciepło jak diabli, nawet w samej wiosennej kurtce człowiek się męczył ;PPP Quote
łamAga Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 u nas 15ście a gorąco jak nie wiem , tylko ze mało w ogóle z dnia wiem bo sie nie kładłam po nocce i byłam mega przychlaśnięta :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Ja miałam 17 w cieniu ;) Więc w słoneczku było ponad 20 :) Quote
panbazyl Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='marta.k9080']też bym padła...brr to jednak za zimno ja dzisiaj widziałam trzy osoby w T-Shirtach-jutro będą chore:cool1:[/QUOTE] nie mam zamiaru chorować :diabloti: +20 i biegać w futrze to dopiero jest glupie. a gdzie foty ze spaceru? Quote
*Magda* Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='panbazyl'] a gdzie foty ze spaceru?[/QUOTE] Psi spacer jest jutro ;) Quote
Recommended Posts