Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Czyżby jakie różowe bobaski były w drodze:razz:[/QUOTE]

nie , nie , na razie tylko w planach , jak Bóg da to będą w drodze ;)

a teraz kolorowych dziewczynki , musze isc sie szykowac do pracy ....

Posted

[quote name='dOgLoV']

a teraz kolorowych dziewczynki , musze isc sie szykowac do pracy ....[/QUOTE]

Miłej pracy Aguś :)

[quote name='M&S']To pewnie w przyszłości dalszej;)[/QUOTE]

Nie takiej znowu dalszej ;) Po prostu chcę kolejne dziecko rodzić siłami natury, a od cesarki musi minąć min. 2 lata :) No chyba, że moje drugie dziecię tak jak Theoś nie będzie się chciało obrócić, to znowu będzie cc :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']

Nie takiej znowu dalszej ;) Po prostu chcę kolejne dziecko rodzić siłami natury, a od cesarki musi minąć min. 2 lata :) No chyba, że moje drugie dziecię tak jak Theoś nie będzie się chciało obrócić, to znowu będzie cc :roll:[/QUOTE]

A to w tym sęk...rozumiem.

Posted

Nie rajcuje mnie kolejna cc i to jeszcze tak szybko :roll: Wolę odczekać i mieć szansę pocierpieć w bólach porodowych :diabloti:

Nasz nowy sąsiad chyba nie będzie lubiany :shake: Pisałam, że dziś nie mogłam przez niego wjechać na posesję ;) Wczoraj Bogdan z pracy jak wrócił też nie miał jak i zostawił auto na ulicy ;)
Od kilku godzin jego auto stoi na chodniku w taki sposób, że przechodnie nim na pewno nie przejdą :shake: Tylko czekać aż ktoś się wkurzy i zadzwoni po policję :evil_lol:
Ale to nie będę ja, bo ja zmykam spać ;) Dobranoc laseczki :)

Posted

[quote name='M&S']Przyjemne to one nie są te bóle.....

Dobranoc Laseczko :)[/QUOTE]

To się domyślam ;) Ale cc też nie wspominam dobrze, więc....

[quote name='Angi']dobranoc! :)[/QUOTE]

Dzień dobry :)

[quote name='kalyna']Ja Cię podziwiam za to bieganie... bosh... nie wytrzymałabym :shake:

A takich sąsiadów nie zazdroszczę.. niezły początek znajomości.. :roll:[/QUOTE]

Siostra przyjeżdża do mnie za 3 tygodnie i będzie biegać ze mną ;) Już ją o tym poinformowałam :evil_lol:

Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad:

Posted

Część :-)

Oooooo nowe zdjęcia :-) śliczne :-) Teos to duży kawaler :-) no i te 7 zębów :-) gratulacje :-)
Torcia cudna :-) jak zawsze zresztą :-)

Posted

[quote name='bira']Część :-)

Oooooo nowe zdjęcia :-) śliczne :-) Teos to duży kawaler :-) no i te 7 zębów :-) gratulacje :-)
Torcia cudna :-) jak zawsze zresztą :-)[/QUOTE]

Cześć Kasia :)

Dziękuję bardzo ;)

[quote name='M&S']Hej, hej:)

U nas szaro...[/QUOTE]

Hejka :)

U mnie też szaro i kropi deszcz :( Ale mam 12 stopni :)

Posted

[quote name='magdabroy']Siostra przyjeżdża do mnie za 3 tygodnie i będzie biegać ze mną ;) Już ją o tym poinformowałam :evil_lol:

Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad:[/QUOTE]

Biedna siostra :evil_lol:

łoo to może się jeszcze ogarną ;)

Posted

[quote name='kalyna']Biedna siostra :evil_lol:

łoo to może się jeszcze ogarną ;)[/QUOTE]

Siostra napisała, że bieganie to zło :evil_lol: Ale ciuchy weźmie ;) Choć ponoć jej chłopak lubi biegać, więc będę miała towarzysza :multi:
Już się nie mogę doczekać ich przyjazdu :grins:

Oby się ogarnęli, bo dziś też auto stoi na chodniku :roll: Na szczęście ja wchodzę z wózkiem do domu od tyłu, więc chodnika nie potrzebowałam, ale jakbym chciała wejść od frontu, to musiałabym iść z wózkiem ulicą, a nie chodnikiem :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']A takich sąsiadów nie zazdroszczę.. niezły początek znajomości.. :roll:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']
Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad:[/QUOTE]

Tak w temacie to,ja mam przez ścianę takie mendy społeczne ,że gorzej być nie może.Dzisiaj ta pi*da była u SM ,pewnie na kogoś zakapować jak zwykle...się zastanawiam czy nie zejść do sąsiada i go nie "ostrzec". Bo ja i ten sąsiad mieliśmy latem z tą hołotą niezłe spiny.