*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba że druga ciąża :eviltong:[/QUOTE] Jeszcze w drugiej ciąży nie jestem :eviltong: Poczekam na Ciebie :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Jeszcze w drugiej ciąży nie jestem :eviltong: Poczekam na Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] chętnie :eviltong: Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Czyżby jakie różowe bobaski były w drodze:razz: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='M&S']Czyżby jakie różowe bobaski były w drodze:razz:[/QUOTE] U mnie przez najbliższy rok na pewno nie :shake: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='M&S']Czyżby jakie różowe bobaski były w drodze:razz:[/QUOTE] nie , nie , na razie tylko w planach , jak Bóg da to będą w drodze ;) a teraz kolorowych dziewczynki , musze isc sie szykowac do pracy .... Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie przez najbliższy rok na pewno nie :shake:[/QUOTE] To pewnie w przyszłości dalszej;) Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] a teraz kolorowych dziewczynki , musze isc sie szykowac do pracy ....[/QUOTE] Miłej pracy Aguś :) [quote name='M&S']To pewnie w przyszłości dalszej;)[/QUOTE] Nie takiej znowu dalszej ;) Po prostu chcę kolejne dziecko rodzić siłami natury, a od cesarki musi minąć min. 2 lata :) No chyba, że moje drugie dziecię tak jak Theoś nie będzie się chciało obrócić, to znowu będzie cc :roll: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej pracy Aguś :) [/QUOTE] dziękuję :loveu: Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy'] Nie takiej znowu dalszej ;) Po prostu chcę kolejne dziecko rodzić siłami natury, a od cesarki musi minąć min. 2 lata :) No chyba, że moje drugie dziecię tak jak Theoś nie będzie się chciało obrócić, to znowu będzie cc :roll:[/QUOTE] A to w tym sęk...rozumiem. Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Nie rajcuje mnie kolejna cc i to jeszcze tak szybko :roll: Wolę odczekać i mieć szansę pocierpieć w bólach porodowych :diabloti: Nasz nowy sąsiad chyba nie będzie lubiany :shake: Pisałam, że dziś nie mogłam przez niego wjechać na posesję ;) Wczoraj Bogdan z pracy jak wrócił też nie miał jak i zostawił auto na ulicy ;) Od kilku godzin jego auto stoi na chodniku w taki sposób, że przechodnie nim na pewno nie przejdą :shake: Tylko czekać aż ktoś się wkurzy i zadzwoni po policję :evil_lol: Ale to nie będę ja, bo ja zmykam spać ;) Dobranoc laseczki :) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Przyjemne to one nie są te bóle..... Dobranoc Laseczko :) Quote
kalyna Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja Cię podziwiam za to bieganie... bosh... nie wytrzymałabym :shake: A takich sąsiadów nie zazdroszczę.. niezły początek znajomości.. :roll: Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='M&S']Przyjemne to one nie są te bóle..... Dobranoc Laseczko :)[/QUOTE] To się domyślam ;) Ale cc też nie wspominam dobrze, więc.... [quote name='Angi']dobranoc! :)[/QUOTE] Dzień dobry :) [quote name='kalyna']Ja Cię podziwiam za to bieganie... bosh... nie wytrzymałabym :shake: A takich sąsiadów nie zazdroszczę.. niezły początek znajomości.. :roll:[/QUOTE] Siostra przyjeżdża do mnie za 3 tygodnie i będzie biegać ze mną ;) Już ją o tym poinformowałam :evil_lol: Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad: Quote
bira Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Część :-) Oooooo nowe zdjęcia :-) śliczne :-) Teos to duży kawaler :-) no i te 7 zębów :-) gratulacje :-) Torcia cudna :-) jak zawsze zresztą :-) Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='bira']Część :-) Oooooo nowe zdjęcia :-) śliczne :-) Teos to duży kawaler :-) no i te 7 zębów :-) gratulacje :-) Torcia cudna :-) jak zawsze zresztą :-)[/QUOTE] Cześć Kasia :) Dziękuję bardzo ;) [quote name='M&S']Hej, hej:) U nas szaro...[/QUOTE] Hejka :) U mnie też szaro i kropi deszcz :( Ale mam 12 stopni :) Quote
kalyna Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='magdabroy']Siostra przyjeżdża do mnie za 3 tygodnie i będzie biegać ze mną ;) Już ją o tym poinformowałam :evil_lol: Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad:[/QUOTE] Biedna siostra :evil_lol: łoo to może się jeszcze ogarną ;) Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='kalyna']Biedna siostra :evil_lol: łoo to może się jeszcze ogarną ;)[/QUOTE] Siostra napisała, że bieganie to zło :evil_lol: Ale ciuchy weźmie ;) Choć ponoć jej chłopak lubi biegać, więc będę miała towarzysza :multi: Już się nie mogę doczekać ich przyjazdu :grins: Oby się ogarnęli, bo dziś też auto stoi na chodniku :roll: Na szczęście ja wchodzę z wózkiem do domu od tyłu, więc chodnika nie potrzebowałam, ale jakbym chciała wejść od frontu, to musiałabym iść z wózkiem ulicą, a nie chodnikiem :mad: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0372_zps544a7d6c.jpg piękniś :) Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0372_zps544a7d6c.jpg piękniś :) Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Witamy po spacerku. :)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :) Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='kalyna']A takich sąsiadów nie zazdroszczę.. niezły początek znajomości.. :roll:[/QUOTE] [quote name='magdabroy'] Oni tak naprawdę jeszcze tu nie mieszkają, dopiero się zaczęli wprowadzać ;) A już takie numery :mad:[/QUOTE] Tak w temacie to,ja mam przez ścianę takie mendy społeczne ,że gorzej być nie może.Dzisiaj ta pi*da była u SM ,pewnie na kogoś zakapować jak zwykle...się zastanawiam czy nie zejść do sąsiada i go nie "ostrzec". Bo ja i ten sąsiad mieliśmy latem z tą hołotą niezłe spiny. Quote
Recommended Posts