Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Ja wstawiam kilka "spacji" między ostatnim wyrazem a np.emotikonką i wchodzi mi post bez problemu ;)[/QUOTE]

literki w nazwie emotki się wliczają. :)

Posted

[quote name='Angi']literki w nazwie emotki się wliczają. :)[/QUOTE]

Tak wiem, ale jak chcesz napisać coś typu: "Ok ;)" to to nie ma 10 znaków :shake: I ja wtedy daję spację między "ok" a ";)" i wtedy wchodzi :)

Posted

[quote name='magdabroy']Tak wiem, ale jak chcesz napisać coś typu: "Ok ;)" to to nie ma 10 znaków :shake: I ja wtedy daję spację między "ok" a ";)" i wtedy wchodzi :)[/QUOTE]

ok ;)

edit - już wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Bez okazji? :lol:
A może masz imieniny, a nie wiesz? :D[/QUOTE]

Imieniny mam 29 maja ;)

[quote name='unikatowydiament']dobry wieczór:)[/QUOTE]

Dobry wieczór Aga :)

Posted

[quote name='bira']Przyszło mi powiadomienie, że masz dzisiaj urodziny... Na NK[/QUOTE]

To nk coś namieszało bo ja mam urodziny w lutym ;) Ale dziękuję za spóźnione życzenia :loveu:

Posted

[quote name='bira']Ale wieś ... Przepraszam ;-)[/QUOTE]

Spoko, nie przepraszaj ;) Mogę obchodzić urodziny 2x do roku ;) Tylko pod warunkiem, że będę też dostawać wtedy prezenty :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Raz się obchodzi imieniny i ja je mam 29 maja ;)[/QUOTE]

a to razem swiętujemy :) Choć ja zazwyczaj zapominam o wszystkim, nawet o swoich urodzinach.

Posted

[quote name='panbazyl']a to razem swiętujemy :) Choć ja zazwyczaj zapominam o wszystkim, nawet o swoich urodzinach.[/QUOTE]

To w tym roku Ci przypomnę ;) Jak sama nie zapomnę :oops: