*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka leniuszki ;)[/QUOTE] Jakie leniuszki :eviltong: Przebiegłam dziś około 2,7km :grins: Po półtora miesiąca biegania, waga pokazała 0,5kg mniej :multi: I dziś opierdzieliłam moich nowych sąsiadów :) Stanęli sobie tak autami, że nie mogła wjechać na swoje podwórko :mad: A że wiedziałam, że po niemiecku kiepsko mówię, to opierdzieliłam ich po polsku :evil_lol: Chyba zrozumieli, bo mnie przepraszali ;) Quote
angineuuka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ile ty już lat mieszkasz w Niemczech? :D Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 ależ Ty jesteś bojowa i surowa dla siebie...ja też myślałam ,że kiepsko mówię po niemiecku,a mi mówili Niemcy ,że płynnie mówię i bez błędów:oops: no gratki,ładny dystans zrobiłaś:multi: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Angi']ile ty już lat mieszkasz w Niemczech? :D[/QUOTE] 9 lat ;) Ale zawsze pracowałam w Holandii i tam mówię po angielsku, więc do niemieckiego jakoś się nie przykładałam :oops: Dogadam się, ale mój zasób słów pozostawia wiele do życzenia :roll: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']ależ Ty jesteś bojowa i surowa dla siebie...ja też myślałam ,że kiepsko mówię po niemiecku,a mi mówili Niemcy ,że płynnie mówię i bez błędów:oops: no gratki,ładny dystans zrobiłaś:multi:[/QUOTE] Wkurzyli mnie, bo na ulicy meli pod dostatkiem miejsca do parkowania ;) To stanęli tak, że ja nie mogłam wjechać do siebie :mad: A no fajny, fajny :) I czuję, że mogłaby przebiec więcej ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']A no fajny, fajny :) I czuję, że mogłaby przebiec więcej ;)[/QUOTE] to spróbuj :cool1: Quote
angineuuka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 a niedługo to ty będziesz do Polski biegała :P Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']to spróbuj :cool1:[/QUOTE] Ten tydzień zostawię ten dystans ;) Ale w poniedziałek... :lol: [quote name='Angi']a niedługo to ty będziesz do Polski biegała :P[/QUOTE] Tak, ale zajmie mi to pół roku :D Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Jakie leniuszki :eviltong: Przebiegłam dziś około 2,7km :grins: Po półtora miesiąca biegania, waga pokazała 0,5kg mniej :multi: I dziś opierdzieliłam moich nowych sąsiadów :) Stanęli sobie tak autami, że nie mogła wjechać na swoje podwórko :mad: A że wiedziałam, że po niemiecku kiepsko mówię, to opierdzieliłam ich po polsku :evil_lol: Chyba zrozumieli, bo mnie przepraszali ;)[/QUOTE] gratki :lol: hehehehe dobra jesteś :lol: brata mi podmienili , był w sklepie i kupił mi batona :crazyeye: chyba sie z szoku nie otrząsnę przez miesiąc hehe Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='dOgLoV']gratki :lol: hehehehe dobra jesteś :lol: brata mi podmienili , był w sklepie i kupił mi batona :crazyeye: chyba sie z szoku nie otrząsnę przez miesiąc hehe[/QUOTE] Dzięki :) Wiem :grins: A co, nigdy Ci nic nie kupił? Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']A my zaczynamy w piątek od 3km:p[/QUOTE] Ty to od razu z grubej rury :D Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ty to od razu z grubej rury :D[/QUOTE] gruba rura to będzie jak 10km zrobimy:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']gruba rura to będzie jak 10km zrobimy:diabloti:[/QUOTE] Ja się ograniczę do 5km ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się ograniczę do 5km ;)[/QUOTE] tylko tak mówisz....:razz: ja już biegałam 10km,ale z Lunką to muszę od nowa kondycję łapać no i Luna też musi wpaść w taki rytm Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='marta.k9080']tylko tak mówisz....:razz: ja już biegałam 10km,ale z Lunką to muszę od nowa kondycję łapać no i Luna też musi wpaść w taki rytm[/QUOTE] 10km to może za kilka lat ;) Tora już jak widzie, że ubieram adidasy, to szaleje jak głupia :D Quote
wedara Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 oj ja na bieżni tylko biegam :oops: pogoda mi nie pozwala,nie lubię biegać po błocie i gdy jest zimnooo :diabloti: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Wiem :grins: A co, nigdy Ci nic nie kupił?[/QUOTE] No coś Ty to największa sknera jaką znam ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']10km to może za kilka lat ;) Tora już jak widzie, że ubieram adidasy, to szaleje jak głupia :D[/QUOTE] mam nadzieję,że Luna też będzie zachwycona,ale na ile ją znam to sądzę ,że pokocha nasze bieganie:p Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='wedara']oj ja na bieżni tylko biegam :oops: pogoda mi nie pozwala,nie lubię biegać po błocie i gdy jest zimnooo :diabloti:[/QUOTE] Pogoda się poprawia ;) [quote name='dOgLoV']No coś Ty to największa sknera jaką znam ;)[/QUOTE] Kochany braciszek :loveu: [quote name='marta.k9080']mam nadzieję,że Luna też będzie zachwycona,ale na ile ją znam to sądzę ,że pokocha nasze bieganie:p[/QUOTE] Na pewno pokocha ;) Quote
Oscar Patric Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 gratulacje Magduś:) mam nadzieję że w moim bieganiu z Księciuniem,będę konsekwentna i zacznę pomału robić większe dystansy:eviltong: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']gratulacje Magduś:) mam nadzieję że w moim bieganiu z Księciuniem,będę konsekwentna i zacznę pomału robić większe dystansy:eviltong:[/QUOTE] Hej Aga :) Na pewno dacie radę :) Quote
Aleksa. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja od dwóch lat się zbieram za to i mi nie wychodzi :D Może w tym roku będę biegała :lol: Quote
*Magda* Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja od dwóch lat się zbieram za to i mi nie wychodzi :D Może w tym roku będę biegała :lol:[/QUOTE] Ja miałam biegać 2 lata temu, to zaszłam w ciążę i musiałam to odłożyć ;) A teraz już nic mnie nie powstrzyma :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ja miałam biegać 2 lata temu, to zaszłam w ciążę i musiałam to odłożyć ;) A teraz już nic mnie nie powstrzyma :evil_lol:[/QUOTE] chyba że druga ciąża :eviltong: Quote
Recommended Posts