*Magda* Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0463_zpscae1c84b.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0464_zpsd532288a.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0466_zpsc598af15.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Oj Madzia Madzia :mad: :mad: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0447_zpse23c7147.jpg[/url] Fajeczka :cool3: Quote
justysiek Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Atos jest piękny!:loveu: super wygląda, czym oni go karmią? Quote
phase Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jakie cuuuuuuuuuudowne fotki. :loveu: Jakbym zaczęła cytować fotki to chyba końca by nie było. :loveu: Od razu człowiekowi chce się wyjść na spacer. :) Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Kaaasia']Piękni modele to i zdjęcia super :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Oj Madzia Madzia :mad: :mad: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0447_zpse23c7147.jpg[/URL] Fajeczka :cool3:[/QUOTE] Ja nie palę, to chociaż Tora sobie zapali :D [quote name='Angi']bardzo ładny kolega :)[/QUOTE] Wiem :) [quote name='justysiek']Atos jest piękny!:loveu: super wygląda, czym oni go karmią?[/QUOTE] :loveu: Obecnie je gotowane i suchą karmę dla psów dorosłych :roll: Posłuchali jakiegoś palanta i dali 9-miesięcznemu psu, karmę dla dorosłych psów :shake: Atos ma teraz ciągłą biegunkę :roll: Kazałam im natychmiast wrócić do karmy dla szczeniąt albo niech mu dają tylko gotowane ;) [quote name='kalyna']Ahhh piękne fotki :loveu: :loveu:[/QUOTE] Dzięki ;) Widać na zdjęciach jakie Atos ma minimalne kontowanie ;) [quote name='phase']Jakie cuuuuuuuuuudowne fotki. :loveu: Jakbym zaczęła cytować fotki to chyba końca by nie było. :loveu: Od razu człowiekowi chce się wyjść na spacer. :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 hejka ;) piekne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: przez Ciebie coraz bardziej mam ochotę na Donkę :placz: Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) piekne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: przez Ciebie coraz bardziej mam ochotę na Donkę :placz:[/QUOTE] Dzień dobry Aga :) Dziękuję :) A ja jakoś co raz mniej :eviltong: Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry Aga :) Dziękuję :) A ja jakoś co raz mniej :eviltong:[/QUOTE] dlaczego coraz mniej ?:roll: Quote
kalyna Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']Obecnie je gotowane i suchą karmę dla psów dorosłych :roll: Posłuchali jakiegoś palanta i dali 9-miesięcznemu psu, karmę dla dorosłych psów :shake: Atos ma teraz ciągłą biegunkę :roll: Kazałam im natychmiast wrócić do karmy dla szczeniąt albo niech mu dają tylko gotowane ;) Dzięki ;) Widać na zdjęciach jakie Atos ma minimalne kontowanie ;)[/QUOTE] To przez to, że mu dali karmę dla dorosłych ma biegunkę? no nie wydaje mi się.. prędzej przez to, że mieszają mu jedzenie. Albo samo gotowane, albo tylko suchą karmę... :roll: :loveu: Aga mi też marzy się teraz DONek, ale czarny... od jakiś 3 miesięcy :diabloti: i samiec, tylko samiec :loveu: To zamiast MT, bierz DONkę :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='dOgLoV']przez Ciebie coraz bardziej mam ochotę na Donkę :placz:[/QUOTE] ja cierpię patrząc na Atosa,chociaż nie jest czarny,ale ukradłabym go:loveu::placz: [B]kalyna[/B] czarny i tylko czarny i oczywiście samiec:diabloti: :loveu: dzień dobry Magda śliczne foteczki,wybacz że tak się zachwycam Atosem,ale wiesz przecież że Torkę uważam za ślicznotkę:p Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='dOgLoV']dlaczego coraz mniej ?:roll:[/QUOTE] Jakoś tak jak patrzę na nich razem, to dochodzę do wniosku, że ONki są bardziej sweet :loveu: [quote name='unikatowydiament']modele extra klasssa:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='kalyna']To przez to, że mu dali karmę dla dorosłych ma biegunkę? no nie wydaje mi się.. prędzej przez to, że mieszają mu jedzenie. Albo samo gotowane, albo tylko suchą karmę... :roll: [/QUOTE] Jak był na karmie dla szczeniąt i gotowanym, to było z kupami ok ;) A od jakiegoś miesiąca dostaję karmę dla psów dorosłych i jest tragedia :roll: [quote name='marta.k9080'] dzień dobry Magda śliczne foteczki,wybacz że tak się zachwycam Atosem,ale wiesz przecież że Torkę uważam za ślicznotkę:p[/QUOTE] Chyba powinnam się obrazić za ten zachwyt nad Atosem :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Heej. :) i my mamy piękną pogodę :)[/QUOTE] U mnie dziś nie fajny wiatr, ale i tak mam 22 stopnie :) Quote
Ty$ka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ufff, to nie tylko mi się bardziej podobają ONy :p Ależ u Was zielono :loveu: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Ufff, to nie tylko mi się bardziej podobają ONy :p Ależ u Was zielono :loveu:[/QUOTE] Hej Tyśka :) Widzę, że tylko Ty o mnie dziś pamiętasz :loveu: Wszyscy inni mnie olali :mad: Zdecydowanie wolę ONki od DONków :loveu: ale nie wiem czy kiedyś nie będę miała mimo wszystko DONka ;) Z każdym dniem jest coraz bardziej zielono :) Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Tyśka :) Widzę, że tylko Ty o mnie dziś pamiętasz :loveu: Wszyscy inni mnie olali :mad: Zdecydowanie wolę ONki od DONków :loveu: ale nie wiem czy kiedyś nie będę miała mimo wszystko DONka ;) Z każdym dniem jest coraz bardziej zielono :)[/QUOTE] nie olali, po prostu stracili chęci do życia. :P Ja tam wolę DONki, no ale wyszło jak wyszło :P Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Angi']nie olali, po prostu stracili chęci do życia. :P Ja tam wolę DONki, no ale wyszło jak wyszło :P[/QUOTE] Ty się nie tłumacz wyrodna córko :eviltong: Alpina jest lepsza niż DONek :loveu: Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy'] Alpina jest lepsza niż DONek :loveu:[/QUOTE] nie. :evil_lol: Za to nadrabia charakterkiem. Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Angi']nie. :evil_lol: Za to nadrabia charakterkiem.[/QUOTE] Jakby ktoś teraz chciał się z Tobą zamienić: Alpina za DONka, to byś się zamieniła? Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy'] Wszyscy inni mnie olali :mad: [/QUOTE] Ubolewam nad tym i grzecznie się witam:p:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='marta.k9080']Ubolewam nad tym i grzecznie się witam:p:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie widzę jak ubolewasz :mad::eviltong: dobry wieczór :) Quote
Guest wolfheart Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie widzę jak ubolewasz :mad::eviltong: dobry wieczór :)[/QUOTE] ciepły wieczór ,mamy 16'C.U Was pewnie jeszcze cieplej? Quote
Recommended Posts