*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0365_zpscd8c5291.jpg oooo, jaki śliczny uśmiech! :evil_lol: Przepiękny :evil_lol: [quote name='M&S']Witamy się :) Jak noc? Hejka :) Mamy mały sukcesik :) Dziś była 1x butelka mleka i nad ranem 1x wypił trochę wody :Cool!: Także idzie wszystko dobrą drogą :) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Brawo, brawo :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: A u nas świeci! Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Brawo, brawo :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: A u nas świeci![/QUOTE] Mądry chłopak :grins: U mnie też świeci :multi: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :) Quote
kalyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :)[/QUOTE] u nas też wiosna.. już drugi dzień :placz: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='kalyna']u nas też wiosna.. już drugi dzień :placz:[/QUOTE] Nie becz :mad: za kilka miesięcy znów będzie zima ;) Quote
kalyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Nie becz :mad: za kilka miesięcy znów będzie zima ;)[/QUOTE] Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll: Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu.... Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :)[/QUOTE] Super!!!! [quote name='kalyna']u nas też wiosna.. już drugi dzień :placz:[/QUOTE] A Ty co:mad: Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 U nas coś dziś wyjątkowo się słoneczko ukazało :lol: ale niecałe 5 st w cieniu, a na razie to chlapa się robi.. :roll: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy'] Mamy mały sukcesik :) Dziś była 1x butelka mleka i nad ranem 1x wypił trochę wody :Cool!: Także idzie wszystko dobrą drogą :)[/QUOTE] no to gratulacje :multi::multi::multi::multi: [quote name='magdabroy']Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :)[/QUOTE] u nas to samo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='kalyna']Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll: Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu....[/QUOTE] Dasz radę :) [quote name='Aleksandra95']U nas coś dziś wyjątkowo się słoneczko ukazało :lol: ale niecałe 5 st w cieniu, a na razie to chlapa się robi.. :roll:[/QUOTE] A u mnie jest 16 stopni :eviltong: Za pół godzinki jedziemy nad jezioro :multi: [quote name='dOgLoV']no to gratulacje :multi::multi::multi::multi: u nas to samo :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Pisałam wczoraj, że wiosna idzie dużymi krokami ;) Nie pomyliłam się :grins: Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy'] Pisałam wczoraj, że wiosna idzie dużymi krokami ;) Nie pomyliłam się :grins:[/QUOTE] to moze podaj mi jeszcze 6 szczęśliwych cyferek w totka :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='kalyna']Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll: Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu....[/QUOTE] to jest bardzo irytujące,ale zważywszy jak bardzo obrzydła mi zima,jakoś zniosłam widok szarżujących ludzi... dzień dobry Magda i gratki dla Theosia!:p Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to moze podaj mi jeszcze 6 szczęśliwych cyferek w totka :lol:[/QUOTE] Jakbym je znała, to byłabym bogata :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Zazdroszczę Wam jeziora :o będą fotki ? :)[/QUOTE] Aparatu nie wzięłam i bardzo żałuję :( Jeździmy na te jezioro już trzeci rok,a dopiero dziś zobaczyliśmy nad nim drzewa pogryzione przez bobry :crazyeye: Albo my byliśmy ślepi albo ich tam wcześniej nie było :hmmmm: Fakt jest taki, że dziś widzieliśmy ze 4-5 drzew dość sporych ze śladami zębów tych zwierzątek :loveu: Jakbym miała aparat, to zrobiłabym fotki, ale nie wzięłam, więc... Poczekacie do następnego razu ;) [quote name='marta.k9080'] dzień dobry Magda i gratki dla Theosia!:p[/QUOTE] Cześć Marta :) Dziękuję ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy'] Aparatu nie wzięłam i bardzo żałuję :( Jeździmy na te jezioro już trzeci rok,a dopiero dziś zobaczyliśmy nad nim drzewa pogryzione przez bobry :crazyeye: Albo my byliśmy ślepi albo ich tam wcześniej nie było :hmmmm: Fakt jest taki, że dziś widzieliśmy ze 4-5 drzew dość sporych ze śladami zębów tych zwierzątek :loveu: Jakbym miała aparat, to zrobiłabym fotki, ale nie wzięłam, więc... Poczekacie do następnego razu ;) [/QUOTE] Może umknęło to waszej uwadze ;) szkoda ze nie wzięliście aparatu .... Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Może umknęło to waszej uwadze ;) szkoda ze nie wzięliście aparatu ....[/QUOTE] Ale tego nie da się przegapić :shake: Wielkie drzewa podgryzione i złamane, bo już nie miały jak stać prosto ;) Jak pogoda dopisze, to może w tygodniu pojadę tam z Theosiem i Torą i zrobię foty ;) Ja podejrzewam, że zostały tam wpuszczone na jesieni ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ale tego nie da się przegapić :shake: Wielkie drzewa podgryzione i złamane, bo już nie miały jak stać prosto ;) Jak pogoda dopisze, to może w tygodniu pojadę tam z Theosiem i Torą i zrobię foty ;) Ja podejrzewam, że zostały tam wpuszczone na jesieni ;)[/QUOTE] Też tak mogło być , u nas też są bobry ale na wysepce , gdzie nie mamy ja dotrzec :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 O bobry...u nas to tylko jenoty,lisy,sarny i ptactwo można zobaczyć przy dużym szczęściu Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Ty$ka']Cześć mgliście :)[/QUOTE] Cześć słonecznie :) [quote name='marta.k9080']O bobry...u nas to tylko jenoty,lisy,sarny i ptactwo można zobaczyć przy dużym szczęściu[/QUOTE] Lepsze to niż nic ;) Quote
wedara Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ale macie super u mnie tez dziś słoneczko wyszło ale śniegu mnóstwo i wszystko się topi, bez odpowiedniego obuwia nie ma szans . Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Angi']Cześć mamo :D[/QUOTE] Cześć córciu :) [quote name='wedara']Ale macie super u mnie tez dziś słoneczko wyszło ale śniegu mnóstwo i wszystko się topi, bez odpowiedniego obuwia nie ma szans .[/QUOTE] A ja dziś wyniosłam kozaki na strych ;) Koniec z zimą :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']A ja dziś wyniosłam kozaki na strych ;) Koniec z zimą :lol:[/QUOTE] ja też pozbywam się zimy..do prania poszła gruba bluza,szal,spodnie,czapka itp...:evil_lol: Quote
Recommended Posts