Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :)[/QUOTE]

u nas też wiosna.. już drugi dzień :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie becz :mad: za kilka miesięcy znów będzie zima ;)[/QUOTE]

Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll:
Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu....

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie wróciliśmy ze spacerku ;) Na dworze jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :loveu: Aż się nie chce wracać do domu :)[/QUOTE]

Super!!!!

[quote name='kalyna']u nas też wiosna.. już drugi dzień :placz:[/QUOTE]

A Ty co:mad:

Posted

[quote name='magdabroy']
Mamy mały sukcesik :) Dziś była 1x butelka mleka i nad ranem 1x wypił trochę wody :Cool!: Także idzie wszystko dobrą drogą :)[/QUOTE]

no to gratulacje :multi::multi::multi::multi:

u nas to samo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kalyna']Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll:
Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu....[/QUOTE]

Dasz radę :)

[quote name='Aleksandra95']U nas coś dziś wyjątkowo się słoneczko ukazało :lol: ale niecałe 5 st w cieniu, a na razie to chlapa się robi.. :roll:[/QUOTE]

A u mnie jest 16 stopni :eviltong: Za pół godzinki jedziemy nad jezioro :multi:

[quote name='dOgLoV']no to gratulacje :multi::multi::multi::multi:

u nas to samo :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Dzięki :)

Pisałam wczoraj, że wiosna idzie dużymi krokami ;) Nie pomyliłam się :grins:

Posted

[quote name='magdabroy']

Pisałam wczoraj, że wiosna idzie dużymi krokami ;) Nie pomyliłam się :grins:[/QUOTE]

to moze podaj mi jeszcze 6 szczęśliwych cyferek w totka :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']Taaa.... drugi dzień wiosny i wszyscy ludzie powychodzili z swoich jam :roll:
Dzisiaj to taki ruch koło nas, że ja dziękuję :shake: a do wieczora jeszcze duuuużo czasu....[/QUOTE]

to jest bardzo irytujące,ale zważywszy jak bardzo obrzydła mi zima,jakoś zniosłam widok szarżujących ludzi...

dzień dobry Magda
i gratki dla Theosia!:p

Posted

[quote name='dOgLoV']to moze podaj mi jeszcze 6 szczęśliwych cyferek w totka :lol:[/QUOTE]

Jakbym je znała, to byłabym bogata :eviltong:

[quote name='Aleksandra95']Zazdroszczę Wam jeziora :o będą fotki ? :)[/QUOTE]

Aparatu nie wzięłam i bardzo żałuję :( Jeździmy na te jezioro już trzeci rok,a dopiero dziś zobaczyliśmy nad nim drzewa pogryzione przez bobry :crazyeye: Albo my byliśmy ślepi albo ich tam wcześniej nie było :hmmmm: Fakt jest taki, że dziś widzieliśmy ze 4-5 drzew dość sporych ze śladami zębów tych zwierzątek :loveu: Jakbym miała aparat, to zrobiłabym fotki, ale nie wzięłam, więc... Poczekacie do następnego razu ;)

[quote name='marta.k9080']
dzień dobry Magda
i gratki dla Theosia!:p[/QUOTE]

Cześć Marta :)

Dziękuję ;)

Posted

[quote name='magdabroy']

Aparatu nie wzięłam i bardzo żałuję :( Jeździmy na te jezioro już trzeci rok,a dopiero dziś zobaczyliśmy nad nim drzewa pogryzione przez bobry :crazyeye: Albo my byliśmy ślepi albo ich tam wcześniej nie było :hmmmm: Fakt jest taki, że dziś widzieliśmy ze 4-5 drzew dość sporych ze śladami zębów tych zwierzątek :loveu: Jakbym miała aparat, to zrobiłabym fotki, ale nie wzięłam, więc... Poczekacie do następnego razu ;)

[/QUOTE]

Może umknęło to waszej uwadze ;)

szkoda ze nie wzięliście aparatu ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Może umknęło to waszej uwadze ;)

szkoda ze nie wzięliście aparatu ....[/QUOTE]

Ale tego nie da się przegapić :shake: Wielkie drzewa podgryzione i złamane, bo już nie miały jak stać prosto ;) Jak pogoda dopisze, to może w tygodniu pojadę tam z Theosiem i Torą i zrobię foty ;)
Ja podejrzewam, że zostały tam wpuszczone na jesieni ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale tego nie da się przegapić :shake: Wielkie drzewa podgryzione i złamane, bo już nie miały jak stać prosto ;) Jak pogoda dopisze, to może w tygodniu pojadę tam z Theosiem i Torą i zrobię foty ;)
Ja podejrzewam, że zostały tam wpuszczone na jesieni ;)[/QUOTE]

Też tak mogło być , u nas też są bobry ale na wysepce , gdzie nie mamy ja dotrzec :roll:

Guest wolfheart
Posted

O bobry...u nas to tylko jenoty,lisy,sarny i ptactwo można zobaczyć przy dużym szczęściu

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć mgliście :)[/QUOTE]

Cześć słonecznie :)

[quote name='marta.k9080']O bobry...u nas to tylko jenoty,lisy,sarny i ptactwo można zobaczyć przy dużym szczęściu[/QUOTE]

Lepsze to niż nic ;)

Posted

[quote name='Angi']Cześć mamo :D[/QUOTE]

Cześć córciu :)

[quote name='wedara']Ale macie super u mnie tez dziś słoneczko wyszło ale śniegu mnóstwo i wszystko się topi, bez odpowiedniego obuwia nie ma szans .[/QUOTE]

A ja dziś wyniosłam kozaki na strych ;) Koniec z zimą :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A ja dziś wyniosłam kozaki na strych ;) Koniec z zimą :lol:[/QUOTE]

ja też pozbywam się zimy..do prania poszła gruba bluza,szal,spodnie,czapka itp...:evil_lol: