*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też pozbywam się zimy..do prania poszła gruba bluza,szal,spodnie,czapka itp...:evil_lol:[/QUOTE] Dobrze robisz ;) Jak ten tydzień będzie ładny, to na dniach chował płaszcz do szafy :) Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze robisz ;) Jak ten tydzień będzie ładny, to na dniach chował płaszcz do szafy :)[/QUOTE] ja chodzę w takiej przejściowej cienkiej kurtce od wczoraj,ale ciepła jest..taka niby wiatrówka:p Quote
łamAga Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ja też mam w planach wyprac moją wiosenna kurtawkę :lol: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ja chodzę w takiej przejściowej cienkiej kurtce od wczoraj,ale ciepła jest..taka niby wiatrówka:p[/QUOTE] Ja też mam taką jesienno/wiosenną, ale na wieszaku wisi zimowy płaszcz tak w razie czego ;) Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu go schowam i nie będę na niego patrzeć przez najbliższe pół roku :) Quote
bira Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Wpadłam na dogo, to się melduje :-) Magda, ale Teoś ma fajne rude włoski :-) A martwiłas się, że nie będa rude :-) Nawet rzęski ma takie fajne :-) Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='bira']Wpadłam na dogo, to się melduje :-) Magda, ale Teoś ma fajne rude włoski :-) A martwiłas się, że nie będa rude :-) Nawet rzęski ma takie fajne :-)[/QUOTE] Dobrze, że się odezwałaś ;) No martwiłam się, martwiłam ;) Choć one nie są takie rude jakbym chciała :D No ale cieszę się, że jest złotowłosy :loveu: Theoś dziś kończy 9 miesięcy :) Kiedy to zleciało :crazyeye: Pamiętam jakby to było wczoraj jak jechałam na porodówkę, a w między czasie wysyłałam sms'y, że jadę rodzić :evil_lol: Oficjalnie za 3 miesiące powinnam wracać do pracy :roll: Ale nie mam takiego zamiaru :eviltong: Quote
bira Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Magda, pewnie jeszcze mu trochę sciemnieja :-) Moja Inga miała prawie białe ;-) Także jest nadzieją dla Ciebie :-) Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że się odezwałaś ;) No martwiłam się, martwiłam ;) Choć one nie są takie rude jakbym chciała :D No ale cieszę się, że jest złotowłosy :loveu: Theoś dziś kończy 9 miesięcy :) Kiedy to zleciało :crazyeye: Pamiętam jakby to było wczoraj jak jechałam na porodówkę, a w między czasie wysyłałam sms'y, że jadę rodzić :evil_lol: Oficjalnie za 3 miesiące powinnam wracać do pracy :roll: Ale nie mam takiego zamiaru :eviltong:[/QUOTE] Najlepszego Theoś :BIG::new-bday::tort::BIG: też mi się wydaję jak by to było wczoraj ;) Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Theoś wszystkiego najlepszego:multi: Witanko:)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Najlepszego Theoś :BIG::new-bday::tort::BIG: też mi się wydaję jak by to było wczoraj ;)[/QUOTE] Cześć dziewczyny i dzięki :) I dziś w nocy była tylko jedna butelka mleka :multi: I wszystko byłoby cudnie gdyby nie to, że Theoś nie śpi dziś od 6 rano :roll: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Theoś balangę sobie robi;)[/QUOTE] Moim kosztem :mad::roll: Po południu idę spać z nim :grins: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Cześć dziewczyny i dzięki :) I dziś w nocy była tylko jedna butelka mleka :multi: I wszystko byłoby cudnie gdyby nie to, że Theoś nie śpi dziś od 6 rano :roll:[/QUOTE] ooo widzisz jakie postępy :loveu: [quote name='M&S']Theoś balangę sobie robi;)[/QUOTE] Theoś widzi tą piękną pogodę i sobie myśli " a co ta mama tak długo będzie spała , nie ma tak" :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz jakie postępy :loveu: Theoś widzi tą piękną pogodę i sobie myśli " a co ta mama tak długo będzie spała , nie ma tak" :diabloti:[/QUOTE] Zobaczymy jak długo, bo dziś może być niespodzianka :evil_lol: Rolety są spuszczone, to nie wie jaka jest pogoda za oknem :eviltong: Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy'] Rolety są spuszczone, to nie wie jaka jest pogoda za oknem :eviltong:[/QUOTE] Biedne dziecko w ciemnościach trzymane :placz: Wyrodna matka :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Biedne dziecko w ciemnościach trzymane :placz: Wyrodna matka :diabloti:[/QUOTE] Przyznaję się bez bicia :evil_lol: A do tego dziś dostał do jedzenia racucha :diabloti: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='M&S']Biedne dziecko w ciemnościach trzymane :placz: Wyrodna matka :diabloti: Trzeba to gdzieś zgłosić :placz: w ogóle patrze na pogodę to http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/ostrow-wielkopolski/16dniowa :roll: Quote
szalej Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 U nas już zaczyna się robić ładnie, dzisiaj jest naprawde fajnie :D Oby się taka pogoda utrzymała :) Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, co Ci nie pasuje w tej pogodzie?[/QUOTE] deszcz :roll: prawie 2 tygodnie deszczu :roll: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='szalej']U nas już zaczyna się robić ładnie, dzisiaj jest naprawde fajnie :D Oby się taka pogoda utrzymała :)[/QUOTE] Wiosna :multi: [quote name='dOgLoV']deszcz :roll: prawie 2 tygodnie deszczu :roll:[/QUOTE] Ale może nie będzie padać cały dzień ;) Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wiosna :multi: Ale może nie będzie padać cały dzień ;)[/QUOTE] ale i tak nie bede mogła jechac do pracy rowerem .... Quote
szalej Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 ja dzisiaj planuje naprawde długi spacerek żeby dać wiośnie znak, że spoko może się zaczynać :D Quote
Izabela124. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0330_zpsfff6aad4.jpg a masz wredna suko :D Gratuluję postępów Theosia w niejedzeniu w nocy :) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] w ogóle patrze na pogodę to http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/ostrow-wielkopolski/16dniowa :roll: Aga oni się ciągle mylą..najlepsza jest pogoda na www.meteo.pl nam się sprawdza niemal w 100% :p dzień dobry no Theoś gratki na 9.miesiąc:p Quote
Recommended Posts