Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też pozbywam się zimy..do prania poszła gruba bluza,szal,spodnie,czapka itp...:evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze robisz ;)
Jak ten tydzień będzie ładny, to na dniach chował płaszcz do szafy :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dobrze robisz ;)
Jak ten tydzień będzie ładny, to na dniach chował płaszcz do szafy :)[/QUOTE]

ja chodzę w takiej przejściowej cienkiej kurtce od wczoraj,ale ciepła jest..taka niby wiatrówka:p

Posted

[quote name='marta.k9080']ja chodzę w takiej przejściowej cienkiej kurtce od wczoraj,ale ciepła jest..taka niby wiatrówka:p[/QUOTE]

Ja też mam taką jesienno/wiosenną, ale na wieszaku wisi zimowy płaszcz tak w razie czego ;) Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu go schowam i nie będę na niego patrzeć przez najbliższe pół roku :)

Posted

Wpadłam na dogo, to się melduje :-)

Magda, ale Teoś ma fajne rude włoski :-) A martwiłas się, że nie będa rude :-) Nawet rzęski ma takie fajne :-)

Posted

[quote name='bira']Wpadłam na dogo, to się melduje :-)

Magda, ale Teoś ma fajne rude włoski :-) A martwiłas się, że nie będa rude :-) Nawet rzęski ma takie fajne :-)[/QUOTE]

Dobrze, że się odezwałaś ;)

No martwiłam się, martwiłam ;) Choć one nie są takie rude jakbym chciała :D No ale cieszę się, że jest złotowłosy :loveu:

Theoś dziś kończy 9 miesięcy :) Kiedy to zleciało :crazyeye: Pamiętam jakby to było wczoraj jak jechałam na porodówkę, a w między czasie wysyłałam sms'y, że jadę rodzić :evil_lol:
Oficjalnie za 3 miesiące powinnam wracać do pracy :roll: Ale nie mam takiego zamiaru :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobrze, że się odezwałaś ;)

No martwiłam się, martwiłam ;) Choć one nie są takie rude jakbym chciała :D No ale cieszę się, że jest złotowłosy :loveu:

Theoś dziś kończy 9 miesięcy :) Kiedy to zleciało :crazyeye: Pamiętam jakby to było wczoraj jak jechałam na porodówkę, a w między czasie wysyłałam sms'y, że jadę rodzić :evil_lol:
Oficjalnie za 3 miesiące powinnam wracać do pracy :roll: Ale nie mam takiego zamiaru :eviltong:[/QUOTE]

Najlepszego Theoś :BIG::new-bday::tort::BIG:

też mi się wydaję jak by to było wczoraj ;)

Posted

[quote name='M&S']Theoś wszystkiego najlepszego:multi:

Witanko:)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Najlepszego Theoś :BIG::new-bday::tort::BIG:

też mi się wydaję jak by to było wczoraj ;)[/QUOTE]

Cześć dziewczyny i dzięki :)

I dziś w nocy była tylko jedna butelka mleka :multi: I wszystko byłoby cudnie gdyby nie to, że Theoś nie śpi dziś od 6 rano :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć dziewczyny i dzięki :)

I dziś w nocy była tylko jedna butelka mleka :multi: I wszystko byłoby cudnie gdyby nie to, że Theoś nie śpi dziś od 6 rano :roll:[/QUOTE]

ooo widzisz jakie postępy :loveu:

[quote name='M&S']Theoś balangę sobie robi;)[/QUOTE]

Theoś widzi tą piękną pogodę i sobie myśli " a co ta mama tak długo będzie spała , nie ma tak" :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ooo widzisz jakie postępy :loveu:

Theoś widzi tą piękną pogodę i sobie myśli " a co ta mama tak długo będzie spała , nie ma tak" :diabloti:[/QUOTE]

Zobaczymy jak długo, bo dziś może być niespodzianka :evil_lol:

Rolety są spuszczone, to nie wie jaka jest pogoda za oknem :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']

Rolety są spuszczone, to nie wie jaka jest pogoda za oknem :eviltong:[/QUOTE]

Biedne dziecko w ciemnościach trzymane :placz: Wyrodna matka :diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Biedne dziecko w ciemnościach trzymane :placz: Wyrodna matka :diabloti:[/QUOTE]

Przyznaję się bez bicia :evil_lol: A do tego dziś dostał do jedzenia racucha :diabloti:

Posted

[quote name='szalej']U nas już zaczyna się robić ładnie, dzisiaj jest naprawde fajnie :D Oby się taka pogoda utrzymała :)[/QUOTE]

Wiosna :multi:

[quote name='dOgLoV']deszcz :roll: prawie 2 tygodnie deszczu :roll:[/QUOTE]

Ale może nie będzie padać cały dzień ;)