*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll: Twoje nastawienie do życia mnie dobija :mad: [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0330_zpsfff6aad4.jpg a masz wredna suko :D Gratuluję postępów Theosia w niejedzeniu w nocy :) :evil_lol: Dzięki, choć to dopiero pierwsza noc ;) [quote name='marta.k9080'] dzień dobry no Theoś gratki na 9.miesiąc:p Doberek Marta :) Dziękuję :) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll:[/QUOTE] a mnie deszcz jakoś nie zdołuje...niech se pada wszystko lepsze niż śnieg Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']a mnie deszcz jakoś nie zdołuje...niech se pada wszystko lepsze niż śnieg[/QUOTE] mnie trochę jednak dołuję bo nie mogę jeździć do pracy rowerem :roll: nie długo sie nie uwlekę jak będę tylko tyłek woziła samochodem i autobusem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']mnie trochę jednak dołuję bo nie mogę jeździć do pracy rowerem :roll: nie długo sie nie uwlekę jak będę tylko tyłek woziła samochodem i autobusem :roll:[/QUOTE] ja właśnie miałam odkurzyć mój rower i za kilka dni spróbuję nie zabić się jak Luna pobiegnie obok....:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']ja właśnie miałam odkurzyć mój rower i za kilka dni spróbuję nie zabić się jak Luna pobiegnie obok....:evil_lol:[/QUOTE] Ja juz w tym roku jeździłam rowerem :loveu: ale nie za długo bo znowu zasypało śniegiem , a Neron nie nadaje się na rower ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja juz w tym roku jeździłam rowerem :loveu: ale nie za długo bo znowu zasypało śniegiem , a Neron nie nadaje się na rower ;)[/QUOTE] Luna też się nia nadaje...chociaż mojego roweru się nie boi,ale przypuszczam ,że będę musiała jej tłumaczyć jak się poprawnie biegnie przy rowerze (bo będzie wtedy na smyczy oczywiście) Quote
wedara Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll:[/QUOTE] u nas w białym pada :mad: ale ogólnie da się żyć :) Ja też czekam aby znów wsiąść na rower i zacząć śmigać :) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']a nie boisz się że fikniesz koziołka ??[/QUOTE] boję,ale jakoś trzeba zacząć....:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='wedara']u nas w białym pada :mad: ale ogólnie da się żyć :) Ja też czekam aby znów wsiąść na rower i zacząć śmigać :)[/QUOTE] Ja już mam dosyć zimy mimo iż wiem że wiosną będę " zdychać " ale już tak chce ciepła że bardziej nie można chcieć :lol: [quote name='marta.k9080']boję,ale jakoś trzeba zacząć....:evil_lol:[/QUOTE] Ja pamiętam jak Sebastian fiknął przez kierownicę i podziękuję :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja pamiętam jak Sebastian fiknął przez kierownicę i podziękuję :eviltong:[/QUOTE] raz się żyje...:diabloti: Quote
bira Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 U nas też ma padać od jutra, ale jakoś mniej to boli niż zimno.. Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']raz się żyje...:diabloti:[/QUOTE] niby tak , ale ja tam i tak wole nie ryzykować :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='dOgLoV']niby tak , ale ja tam i tak wole nie ryzykować :eviltong:[/QUOTE] a ja wręcz przeciwnie...:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Właśnie wróciłam z biegania i kilka kropel poczułam na twarzy, więc pewnie w nocy będzie deszcz ;) Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :) Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :)[/QUOTE] :razz: to szybko się zmienia...ja zaczynam biegać od weekendu(liczę,że śnieg zniknie na dobre i błoto też) Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']:razz: to szybko się zmienia...ja zaczynam biegać od weekendu(liczę,że śnieg zniknie na dobre i błoto też)[/QUOTE] Wracam do domu i w ogóle nie jestem zmęczona :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wracam do domu i w ogóle nie jestem zmęczona :shake:[/QUOTE] :evil_lol: ja to się lubię styrac,że prawie zdycham Quote
bira Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Magda, nie przerazaj mnie.... Ją bym do końca mojej ulicy nie dobiegła... Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: ja to się lubię styrac,że prawie zdycham[/QUOTE] Wariatka :eviltong: [quote name='bira']Magda, nie przerazaj mnie.... Ją bym do końca mojej ulicy nie dobiegła...[/QUOTE] Kasiu, kilka dni i dałabyś radę ;) Moim marzeniem jest dystans 5km i mam nadzieję, że do jesieni będę tyle biegać bez problemu :multi: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wariatka :eviltong:[/QUOTE] :p no wieeeeem... na spacerkach ostatnio truchtam tak 100-200m z Lunką na smyczy,żeby ładnie obok mnie pozostawała,w końcu mamy razem biegać Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie wróciłam z biegania i kilka kropel poczułam na twarzy, więc pewnie w nocy będzie deszcz ;) Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :)[/QUOTE] podziwiam ;) [quote name='bira']Magda, nie przerazaj mnie.... Ją bym do końca mojej ulicy nie dobiegła...[/QUOTE] dokładnie mam to samo :cool3: Quote
*Magda* Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='marta.k9080']:p no wieeeeem... na spacerkach ostatnio truchtam tak 100-200m z Lunką na smyczy,żeby ładnie obok mnie pozostawała,w końcu mamy razem biegać[/QUOTE] Da sobie radę dziewczyna ;) [quote name='dOgLoV']podziwiam ;) dokładnie mam to samo :cool3:[/QUOTE] Jesteście mięczaki :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='magdabroy'] Jesteście mięczaki :evil_lol:[/QUOTE] leniuchy :eviltong: Quote
Recommended Posts