Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll:

Twoje nastawienie do życia mnie dobija :mad:

[quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0330_zpsfff6aad4.jpg a masz wredna suko :D

Gratuluję postępów Theosia w niejedzeniu w nocy :)

:evil_lol:

Dzięki, choć to dopiero pierwsza noc ;)

[quote name='marta.k9080']
dzień dobry
no Theoś gratki na 9.miesiąc:p

Doberek Marta :)

Dziękuję :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll:[/QUOTE]

a mnie deszcz jakoś nie zdołuje...niech se pada wszystko lepsze niż śnieg

Posted

[quote name='marta.k9080']a mnie deszcz jakoś nie zdołuje...niech se pada wszystko lepsze niż śnieg[/QUOTE]

mnie trochę jednak dołuję bo nie mogę jeździć do pracy rowerem :roll: nie długo sie nie uwlekę jak będę tylko tyłek woziła samochodem i autobusem :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mnie trochę jednak dołuję bo nie mogę jeździć do pracy rowerem :roll: nie długo sie nie uwlekę jak będę tylko tyłek woziła samochodem i autobusem :roll:[/QUOTE]

ja właśnie miałam odkurzyć mój rower i za kilka dni spróbuję nie zabić się jak Luna pobiegnie obok....:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja właśnie miałam odkurzyć mój rower i za kilka dni spróbuję nie zabić się jak Luna pobiegnie obok....:evil_lol:[/QUOTE]

Ja juz w tym roku jeździłam rowerem :loveu: ale nie za długo bo znowu zasypało śniegiem , a Neron nie nadaje się na rower ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja juz w tym roku jeździłam rowerem :loveu: ale nie za długo bo znowu zasypało śniegiem , a Neron nie nadaje się na rower ;)[/QUOTE]

Luna też się nia nadaje...chociaż mojego roweru się nie boi,ale przypuszczam ,że będę musiała jej tłumaczyć jak się poprawnie biegnie przy rowerze (bo będzie wtedy na smyczy oczywiście)

Posted

[quote name='dOgLoV']hmmmm ja i tak czuję że będzie lać :roll:[/QUOTE]

u nas w białym pada :mad: ale ogólnie da się żyć :) Ja też czekam aby znów wsiąść na rower i zacząć śmigać :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a nie boisz się że fikniesz koziołka ??[/QUOTE]

boję,ale jakoś trzeba zacząć....:evil_lol:

Posted

[quote name='wedara']u nas w białym pada :mad: ale ogólnie da się żyć :) Ja też czekam aby znów wsiąść na rower i zacząć śmigać :)[/QUOTE]

Ja już mam dosyć zimy mimo iż wiem że wiosną będę " zdychać " ale już tak chce ciepła że bardziej nie można chcieć :lol:

[quote name='marta.k9080']boję,ale jakoś trzeba zacząć....:evil_lol:[/QUOTE]

Ja pamiętam jak Sebastian fiknął przez kierownicę i podziękuję :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja pamiętam jak Sebastian fiknął przez kierownicę i podziękuję :eviltong:[/QUOTE]

raz się żyje...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']niby tak , ale ja tam i tak wole nie ryzykować :eviltong:[/QUOTE]

a ja wręcz przeciwnie...:evil_lol:

Posted

Właśnie wróciłam z biegania i kilka kropel poczułam na twarzy, więc pewnie w nocy będzie deszcz ;)

Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :)[/QUOTE]

:razz: to szybko się zmienia...ja zaczynam biegać od weekendu(liczę,że śnieg zniknie na dobre i błoto też)

Posted

[quote name='marta.k9080']:razz: to szybko się zmienia...ja zaczynam biegać od weekendu(liczę,że śnieg zniknie na dobre i błoto też)[/QUOTE]

Wracam do domu i w ogóle nie jestem zmęczona :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wracam do domu i w ogóle nie jestem zmęczona :shake:[/QUOTE]

:evil_lol: ja to się lubię styrac,że prawie zdycham

Posted

[quote name='marta.k9080']:evil_lol: ja to się lubię styrac,że prawie zdycham[/QUOTE]

Wariatka :eviltong:

[quote name='bira']Magda, nie przerazaj mnie.... Ją bym do końca mojej ulicy nie dobiegła...[/QUOTE]

Kasiu, kilka dni i dałabyś radę ;)
Moim marzeniem jest dystans 5km i mam nadzieję, że do jesieni będę tyle biegać bez problemu :multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wariatka :eviltong:[/QUOTE]

:p no wieeeeem...

na spacerkach ostatnio truchtam tak 100-200m z Lunką na smyczy,żeby ładnie obok mnie pozostawała,w końcu mamy razem biegać

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie wróciłam z biegania i kilka kropel poczułam na twarzy, więc pewnie w nocy będzie deszcz ;)

Muszę wydłużyć w środę dystans, bo te 1500m to już dla mnie za mało :)[/QUOTE]

podziwiam ;)

[quote name='bira']Magda, nie przerazaj mnie.... Ją bym do końca mojej ulicy nie dobiegła...[/QUOTE]

dokładnie mam to samo :cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']:p no wieeeeem...

na spacerkach ostatnio truchtam tak 100-200m z Lunką na smyczy,żeby ładnie obok mnie pozostawała,w końcu mamy razem biegać[/QUOTE]

Da sobie radę dziewczyna ;)

[quote name='dOgLoV']podziwiam ;)

dokładnie mam to samo :cool3:[/QUOTE]

Jesteście mięczaki :evil_lol: