Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehh jak zwykle fotki piękne i jak zwykle Tora z piłeczką :D
a Lumpuś to na słoneczku się wygrzewał :)

no i ten łańcuszek bardzo ładnie leży na Torze :)

Posted

[quote name='kalyna']ehh jak zwykle fotki piękne i jak zwykle Tora z piłeczką :D
a Lumpuś to na słoneczku się wygrzewał :)

no i ten łańcuszek bardzo ładnie leży na Torze :)

[quote name='kavala']Piękne zdjęcie! W sam raz na pulpit :)

Dzięki ;)

[quote name='przeszlus'] http://img263.imageshack.us/img263/4503/dsc2354s.jpg
Fajna foteczka :)

Ale Tora ma genialne spojrzenie :loveu:
http://img823.imageshack.us/img823/924/dsc2361t.jpg

Dzięki ;)
Będę nieskromna i powiem (napiszę), że Tora jest cała genialna. Nie tylko jej spojrzenie ;)

Posted

Gratuluję zpowodu zostania ciocią... :) Ja by wzięła:Smoczek i ten pojemniczek na mleczne ząbki. :loveu: Magda mogłaby, prosić o te namiary na hodowcę na PW? Nie dla mnie, dla dziadka... ;) Tora jak zwykle prześliczna. :loveu: Moja Mycha ( kot ) też tak się wygrzewała na słoneczku... :-D Mogę wziąść jedno zdjęcie na tapetę? Plosie. :)

Posted

Polari napisał(a):
Magda mogłaby, prosić o te namiary na hodowcę na PW? Nie dla mnie, dla dziadka... ;)

Masz już w skrzynce namiary ;)

Polari napisał(a):
Mogę wziąść jedno zdjęcie na tapetę? Plosie. :)

Możesz ;) Tylko nie rozdawaj dalej :)

Posted

Już. :) U dziadka na tapecie widnieje najpiękniejszy Onek jakiego znam, czyli Tora. :loveu: Dziadek, który kocha ONki powiedział że jest najładniejszą sunią jaką widział tej rasy. :-D A od niego coś takiego usłyszeć to nie takie łatwe... :-D Tym bardziej że od 30 lat jeździ na wystawy i miał wiele ONków...

Posted

Polari napisał(a):
Już. :) U dziadka na tapecie widnieje najpiękniejszy Onek jakiego znam, czyli Tora. :loveu: Dziadek, który kocha ONki powiedział że jest najładniejszą sunią jaką widział tej rasy. :-D A od niego coś takiego usłyszeć to nie takie łatwe... :-D Tym bardziej że od 30 lat jeździ na wystawy i miał wiele ONków...

To podziękuj dziadkowi za komplement :buzi: A które zdjęcie wrzuciłaś na tapetę??

Posted

monika15 napisał(a):
Z takim beaglem to się Tora na pewno wybiegała :D
Za ile kupiłaś taki łańcuszek dla Tory? :)

No wybiegała się ;) A to był początek spaceru. Potem jeszcze prawie 2 godziny chodziliśmy po polach i do domu ledwo doszliśmy :D
Niepamiętam teraz dokładnie ile kosztował, bo to było rok temu, ale jakieś 15-20 zł.

Posted

wiki4 napisał(a):
O rajciu, ona jest cudowna :loveu::loveu:

Dzięki ;)
Tora jest na diecie. Wczoraj nie bardzo chciała zjeść kolację, ale za moją namową zjadła. Dziś wracam z pracy, a śniadanie nawet nietknięte :shake: Za to na podwórku rzadka kupa. Poszłam z nią na spacer i kupa nadal jak woda. Bawi się, pije. Na kolację dostała ryż z kurczakiem i marchewką, który uwielbia. Ale musiałam ją karmić z ręki. Jutro na śniadanko też dam jej ryż zamiast suchej karmy.
Zastanawiam się czy wczorajsze kości ją nie zapchały?! Zjadła dwa żeberka surowe i to był ostatni z posiłków, który zjadła "z chęcią". Jak do jutra kupa się nie unormuję, to jadę do weta :-(