Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jaga.']o jaaaaa ale fajnego nowego kumpla ma Tora :) zakochałam się ;)
Tora jest obłędnie piękna.... jakbyś kiedyś chciała ją wystawiać i mieć po niej dzieciaki to wiesz... jestem tu ;) to jeden z najpiękniejszych onków jakie widziałam iiiiiii będę się tak ślinić ;):loveu:

Były takie plany żeby ją wystawiać. Ale po obejżeniu tego "cyrku z ONkami" w tym roku w Opolu zrezygnowałam. Także Tora szczeniąt mieć nie będzie ;) Ale mogę dać Ci namiar na hodowlę z której jest. We wrześniu urodzi się Tory młodsze rodzeństwo, tylko nie wiem czy tak piękne jak ona ;)
Dzięki za ślinienie się :D

[quote name='Maalwi']z pseudo,ale jakiej rasy? :)

Połączenie Jack Russell Terrier'a z Beaglem

[quote name='Kingaa.']Witamy się :smile:
http://img825.imageshack.us/img825/9670/dsc2178o.jpg Ale Tora jest ogromna przy nim...
Najpiękniejszy ONek jakiego widziałam :loveu: Cudna jest :loveu:

Witam, witam ;)
Dziękujemy za komplement :)

[quote name='kavala']Fajny ten kolega Tory, jaka to rasa?
Mój Frodo waży podobnie, bo 28kg. A w jakim wieku jest Tora?

Połączenie Jack Russell Terrier'a z Beaglem.
Tora ma w tej chwili prawie 17 miesięcy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale mogę dać Ci namiar na hodowlę z której jest. We wrześniu urodzi się Tory młodsze rodzeństwo, tylko nie wiem czy tak piękne jak ona ;)

ech to nie to samo ;)

zdjęcia boskie :) uwielbiam ją :)
a co do cyrku na ringach onków, noooo.... bywa różnie. widziałam już takie sceny że byłam zniesmaczona totalnie, ale muszę przyznać że w wawie na międzynarodówce było całkiem spoko.

Posted

najgorzej jest chyba na klubowych...
a może warto spróbować :) zobaczycie jak Wam pójdzie i wtedy zdecydujecie :)

a kłapouchy wymiata :loveu:
i jej nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne jak piłka.. a u mojej czerwona kość :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']jaka słodziutka :loveu:

[quote name='ania90']sliczna Tora:)

[quote name='dOgLoV'] kochana :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki ;)

[quote name='przeszlus']Ona znowu z piłką :P
http://img703.imageshack.us/img703/6105/dsc2308h.jpg
w ogóle jak onek nie wygląda xD

Tora i piłka są nierozłączne :D
Jak nie jak ONek to jak kto??

[quote name='Jaga.']ech to nie to samo ;)

zdjęcia boskie :) uwielbiam ją :)
a co do cyrku na ringach onków, noooo.... bywa różnie. widziałam już takie sceny że byłam zniesmaczona totalnie, ale muszę przyznać że w wawie na międzynarodówce było całkiem spoko.

No cóż, więc chyba nie jestem wstanie Ci pomóc :/ skoro rodzeństwo Ci nie wystarczy. No chyba że mam Ci oddać Torę?? ;)
Do wystawiania ONków się zraziłam i jakoś już przestałam już o tym rozmyślać

[quote name='kalyna']a kłapouchy wymiata :loveu:
i jej nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne jak piłka.. a u mojej czerwona kość :D

Kłapouch jest THE BEST :D

Posted

Moja bratowa właśnie rodzi w szpitalu :)
Będę CIOCIĄ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Moja bratowa właśnie rodzi w szpitalu :)
Będę CIOCIĄ

no to wielka radość i gratulacje, ale dla samej bratowej to raczej ból....
to nie długo pewnie do Polski się wybierzesz, by maleństwo oglądnąć...
a to chłopiec czy dziewczynka? bo o tej godzinie raczej już wiadomo jest :)

Posted

[quote name='przeszlus']Fratki :)

Tam wyglada jak kałapouchodżilla :p

[quote name='monika15']http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc2284rt.jpg Za te oczy zrobię wszystko:loveu::loveu::loveu:
http://img703.imageshack.us/img703/6105/dsc2308h.jpg Haha:lol: Cudna jest z tym uszkiem:loveu:

:p

[quote name='kalyna']no to wielka radość i gratulacje, ale dla samej bratowej to raczej ból....
to nie długo pewnie do Polski się wybierzesz, by maleństwo oglądnąć...
a to chłopiec czy dziewczynka? bo o tej godzinie raczej już wiadomo jest :)

Było wiadomo już 2 miesiące temu. Dziewczynka-Michalina :loveu: Przyszła na świat o 17:39, waga 3850 gram, wzrost 54 cm :loveu: Ból dopiero będzie, bo w trakcie porodu została podjęta decyzja o cesarce :-( Powód: brak skurczy pomimo podania kroplówki.
Do Polski myślę, że tak koniec września lub początek października. Bo oprócz tego, że dziś zostałam ciocią (po raz kolejny:p), to jeszcze będę mamą chrzestną dla Michalinki :loveu:
I teraz mam dylemat z prezentem :roll: Kocyk z wyszytym imieniem, datą urodzenia, itp. czy może srebrny smoczek z grawerunkiem??

Posted

magdabroy napisał(a):
I teraz mam dylemat z prezentem :roll: Kocyk z wyszytym imieniem, datą urodzenia, itp. czy może srebrny smoczek z grawerunkiem??

smoczek :)
jak ja się urodziłam to dostałam złotą bransoletkę z perełkami i blaszką na której wygrawerowane było moje imie :loveu: cudne to jest i jeszcze łape w to mieszcze a mam 15 lat :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']smoczek :)
jak ja się urodziłam to dostałam złotą bransoletkę z perełkami i blaszką na której wygrawerowane było moje imie :loveu: cudne to jest i jeszcze łape w to mieszcze a mam 15 lat :)

Mi też jakoś ten smoczek najbardziej pasuje. Tylko że w przypadku bransoletki, masz tą opcję, że możesz ją założyć. No a ten smoczek to jest tylko i wyłącznie na pamiątkę, bo nosić się tego nie da

Posted

Gratulacje !!!!!!!:multi:

Hmmmmm , kocyk na pewno się zniszczy i nie bedzie w przyszłości pamiątką , smoczek już bardziej , fajnie jak na nim tez był by grawer taki jak na kocyku .........