Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Falkaa']Jaka Tora jest prześliczna :loveu:
Śliczne zwierzaki masz ! :)[/QUOTE]

Twój Nero też za kilka miesięcy będzie taki piękny i duży jak Tora ;)

[quote name='Falkaa']I trzymamy kciuki oczywiście ;) Choć aura nieprzyjemna :(
Ale miejmy nadzieje..;)[/QUOTE]

Tam gdzie jedziemy ma być 21 stopni, więc mi to wystarczy :)
Rano pakuję do auta namiot, kilka drobiazgów,Torę, męża i jedziemy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']
Rano pakuję do auta namiot, kilka drobiazgów,Torę, męża i jedziemy ;)[/QUOTE]
a gdzie Lumpek?
no to 3mam kciuki ;)
udanego wyjazdu życzę i spodziewam się po powrocie dużo fotek z wypadu :)

Posted

[quote name='kalyna']a gdzie Lumpek?
no to 3mam kciuki ;)
udanego wyjazdu życzę i spodziewam się po powrocie dużo fotek z wypadu :)[/QUOTE]

Lumpek zostaje w domu :( Ale te półtora dnia wytrzyma bez nas.
Dzięki za kciuki ;)
Mam zamiar zrobić dużo fotek ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Lumpek zostaje w domu :( Ale te półtora dnia wytrzyma bez nas.
Dzięki za kciuki ;)
Mam zamiar zrobić dużo fotek ;)[/QUOTE]
w sumie to nawet nie jest długo, więc wytrzyma sam :)
może nie zauważy, że wyjechaliście, bo koty tak mają :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Twój Nero też za kilka miesięcy będzie taki piękny i duży jak Tora ;)[/QUOTE]
No w to nie watpię :loveu:
Ale szczerze.. to już nie moge sie doczekać aż bedzie duży:evil_lol:

Życzę udanego wyjazdu :)
I liczę na duużo fotek :evil_lol:
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Falkaa']No w to nie watpię :loveu:
Ale szczerze.. to już nie moge sie doczekać aż bedzie duży:evil_lol:

Życzę udanego wyjazdu :)
I liczę na duużo fotek :evil_lol:
Pozdrawiam :)[/QUOTE]

Ja też się nie mogłam doczekać, aż Tora urośnie ;) A teraz chciałabym żeby znów była maleńka :loveu:

[quote name='kalyna']w sumie to nawet nie jest długo, więc wytrzyma sam :)
może nie zauważy, że wyjechaliście, bo koty tak mają :lol:[/QUOTE]

Już kiedyś go zostawiłam na póltora dnia jak lecieliśmy do Londynu. I w czerwcu jak miałam maraton Niemcy-Polska, Polska-Niemcy jak jechałam odebrać auto i musiałam to załatwić w weekend :( Także jestem o niego spokojna. Z dwojga złego wybieram to mniejsze zło, bo Lumpek nie lubi transportówki i jazdy autem, więc wolę go nie zawozić do znajomych (a taka możliwość istnieje) i go niestresować.

Posted

Piękny Onek :loveu:
Mój tata strasznie lubi onki, nawet nad tą rasą rozmyślaliśmy kiedy psa szukaliśmy, jednak padło na spaniela.
Bawcie się dobrze nad morzem !
Dla chrześniaczki ja jednak dałabym kocyk :) Sama mam smoczek "na pamiątkę" i guma strasznie się posklejała, jakby ktoś ją dotknął, myślę, że by się doszczętnie zepsuło, lecz na pamiątkę zostawiam nie ruszam, niech leży :loveu:

Posted

[quote name='Lucky.']Piękny Onek :loveu:
Mój tata strasznie lubi onki, nawet nad tą rasą rozmyślaliśmy kiedy psa szukaliśmy, jednak padło na spaniela.
Bawcie się dobrze nad morzem !
Dla chrześniaczki ja jednak dałabym kocyk :) Sama mam smoczek "na pamiątkę" i guma strasznie się posklejała, jakby ktoś ją dotknął, myślę, że by się doszczętnie zepsuło, lecz na pamiątkę zostawiam nie ruszam, niech leży :loveu:[/QUOTE]

Witam nową osobę w galerii ;)
Dzięki. Ja mam słabość do ONków i one zawsze będą u mnie na pierwszym miejscu :loveu:
Kocyk już kupiłam, a koleżanka wyhawtuje mi na nim imię :p Co do smoczka to ma to być smoczek ze srebra z grawerunkiem. Tak więc gumy tam nie będzie :)
Oki ludki. Ja jadę nad morzę :multi: Do zobaczenia jutro wieczorem :eviltong:

Posted

Już jesteśmy :multi:
Za chwilę przejrzę zdjęcia i coś Wam wrzucę ;)
A w skrócie to było fajnie, ale jednak za krótko :( Wczoraj jak przyjechaliśmy to padał deszcz. Namiot też roskładaliśmy w deszczu. Potem rozpoczęliśmy poszukiwania plaż,gdzie można wejść z psem. No i się naszukaliśmy. Byliśmy na 4 albo 5 i wszędzie zakaz wejścia psom od czerwca do końca sierpnia :angryy: A wszystkie te poszukiwania w deszczu. Przemokiliśmy strasznie. Mój mąż już nawet stwierdził, że wracamy na ośrodek pakować namiot i wracamy do domu.
Przy jednej z plaż, gdzie nie można wejść z psem, spotkaliśmy panią z psem. Więc podeszłam i zapytałam o plażę dla psów. No i okazało się, że mamy jakieś 500m do takiej plaży :multi: No i przestało padać. Więc suka do wody, mąż do wody, a ja szalałam z aparatem. Wieczorem wróciliśmy do namiotu. Tora ładnie przespała z nami noc, choć każdy odgłos, który usłyszała musiała sprawdzić podchodząc do wyjścia od namiotu. Ale dała mi pospać do 8 rano.
Po śniadanku spakowaliśmy namiot i spowrotem na plażę. Dziś już było ładniej i więcej słoneczka. Tora się wyszalała, poznała mnóstwo psów, a w drodze powrotnej spała w aucie jak zabita. A piachu mam tyle, że mogę piaskownice budować :D