łamAga Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Polari']FDoglov bo to nie Polska, tylko Holandia. :) [/QUOTE] Fakt :roll: Polska jest zawsze we wszystkim do tyłu :roll: moim marzeniem jest jechac z psami nad morze co jest nierealne niestety :roll: Swietny mieliście ten wypad , zdjecia super :loveu: Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 I kolejny labek :) I jeszcze jeden :) Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Znalazł się też akita, który powalił Torę na łopatki :D Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Polari'] A Tora nie złapała piłki? :shock: Przy tym jej zapale? Piłka poleciała za daleko w morze i Tora nie mogła jej znaleźć :( [quote name='Polari'] Jak bym widziała moją Myszą ( chodzi mi o tego labka ). ;) Labków na plaży było najwięcej. Nie pomylę się jak napiszę, że jakieś 50% psów :) [quote name='dOgLoV']Tyle psów na plaży :crazyeye: szok , wszedzie strasza mandatami za wprowadzenie psa na plaże :roll: Na tym zdjęciu w prawym górnym rogu widać znak "zakaz psów". Za tym znakiem była plaża tylko dla ludzi :) Za to idąc w przeciwną stronę, psy miały do dyspozycji jakieś 2km plaży ;) dOgLoV zapraszam do siebie ;) Zabieraj psy i jedziemy nad morze ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='magdabroy'] Na tym zdjęciu w prawym górnym rogu widać znak "zakaz psów". Za tym znakiem była plaża tylko dla ludzi :) Za to idąc w przeciwną stronę, psy miały do dyspozycji jakieś 2km plaży ;) dOgLoV zapraszam do siebie ;) Zabieraj psy i jedziemy nad morze ;) Tak by mogło być tez w Polsce :lol: Teraz niestety nie stac nas na podróże, kupiliśmy dom i trzeba wszystkie oszczędności w niego kładac jak na razie , ale w przyszłym roku sobie to odbijemy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='dOgLoV']Tak by mogło być tez w Polsce :lol: Teraz niestety nie stac nas na podróże, kupiliśmy dom i trzeba wszystkie oszczędności w niego kładac jak na razie , ale w przyszłym roku sobie to odbijemy :evil_lol:[/QUOTE] Mogło by być, ale niestety.... Skąd ja to znam. My kupiliśmy dom prawie 2 lata temu i nadal remont nie skończony :shake: Ale też mam zamiar w przyszłym roku gdzieś pojechać. No i jestem zakochana w polskim morzu, więc pewnie gdzieś tam się wybierzemy ;) Muszę tylko wybrać okolice z dzikimi plażami, żeby móc poszaleć z Torą :p Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ale piękne morskie klimaty i Tora :loveu: jaka to miejscowość? (sory jak gdzieś było, ale mam zaległości :roll:) Quote
Sheltii Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ile psiaków, super sprawa, takie wakacje z psem :) Quote
kalyna Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 mam taką samą zabawkę, tylko niebieską :D i jak Tora pięknie biega w tym morzu :loveu: zakochać się można ;) i tyyyle ma przyjaciół to wspólnej zabawy :) i wielka szkoda, że u nas tak wesoło psiaki nie mogą biegać po plaży :( Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Sheltii']Ile psiaków, super sprawa, takie wakacje z psem :)[/QUOTE] [quote name='kalyna']mam taką samą zabawkę, tylko niebieską :D i jak Tora pięknie biega w tym morzu :loveu: zakochać się można ;) i tyyyle ma przyjaciół to wspólnej zabawy :) i wielka szkoda, że u nas tak wesoło psiaki nie mogą biegać po plaży :([/QUOTE] No, Polska (niestety:() jest 1000 lat za murzynami w niektórych sprawach. [quote name='ahedok']ale piękne morskie klimaty i Tora :loveu: jaka to miejscowość? (sory jak gdzieś było, ale mam zaległości :roll:)[/QUOTE] Dzięki ;) Nie ma problemu, napiszę jeszcze raz ;) Noordwijk w Holandii Quote
*Magda* Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Zaczęłam uczyć Torę komendy "poproś". Zaczaiła o co chodzi bardzo szybko, tylko że póki co podtrzymuje sobie przednie łapki na moich rękach. Jak chciałam pokazać jej o co chodzi, to podkładałam moją rękę pod jej obie łapki i unosiłam. Teraz jak mówię "poproś" to czeka aż podstawie swoją rękę :) No i teraz muszę wykąbinować jak wyeliminować udział moich rąk w tej komendzie :mad: Quote
kalyna Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ja Ciapka nauczyłam prosić i ręki nie podkładałam, mimo że bardzo mnie kusiło :lol: a Sonia nie ma stabilnej pupci tak jak Ciap i gnie się na prawo i lewo :D Quote
Jaga. Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 o jaaaaaaaa :loveu: rewelacyjne te foty! ale radochę miały psy Quote
ahedok Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='magdabroy']Dzięki ;) Nie ma problemu, napiszę jeszcze raz ;) Noordwijk w Holandii[/QUOTE] dzięki ciekawiło mnie to bo też byłam w Holandii (na wymianie, w Alkmaar) i odwiedziliśmy morze ale aż takiej pięknej plaży nie było ;) Quote
*Magda* Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Muszelki zebrane nad morzem ;) Wzbogacą moją kolekcję :) I moja panienka z okienka, czyli Lumpek ;) Quote
łamAga Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/5615/dsc2779.jpg wow jaki ładny składzik , te długie sa ciekawe :lol: http://img713.imageshack.us/img713/6744/dsc2772v.jpg ciekawe co tam było za oknem takiego ciekawego :cool3: http://img36.imageshack.us/img36/8007/dsc2774n.jpg :loveu: Quote
Polari Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Super muszelki. :-D Ja Ci dam PP o ONkach a ty mi kilka muszelek... :eviltong: :evil_lol: Ja mam takie małe z Bałtyku... :roll: A panienka jest cudowna. :loveu: Ten wzrok... :loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Polari napisał(a):Super muszelki. :-D Ja Ci dam PP o ONkach a ty mi kilka muszelek... :eviltong: :evil_lol: Ja mam takie małe z Bałtyku... :roll: A panienka jest cudowna. :loveu: Ten wzrok... :loveu::loveu::loveu: Pogadamy na ten temat jak będę jechać do PL, ok?? Quote
Polari Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ok. :-D Tylko teraz ktoś ode mnie weźmie 4 PP i nie wiem jakie zostaną ale zaraz sprawdzę. ;) I mam jeszcze MP. :-D * Sprawdziłam... Zostałam bez: Labka, border collie, westa i owczarka australijskiego. :-D ONek został... Zostawić? Quote
Recommended Posts