Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale Tora duża się zrobiła przy małym :)
i taka potężna się bardziej zrobiła i poważniejsza :loveu: ahhh Ci kobietka pięknieje :)
ile ona ma w kłębie?
a szczeniak fajniutki jest i jego łapki wymiatają :)

Posted

kalyna napisał(a):
ale Tora duża się zrobiła przy małym :)
i taka potężna się bardziej zrobiła i poważniejsza :loveu: ahhh Ci kobietka pięknieje :)
ile ona ma w kłębie?
a szczeniak fajniutki jest i jego łapki wymiatają :)

Tora nabiera masy (27 kg :lol:) i 60 cm w kłębie (idealnie wedłóg wzorca).
Dzięki za komplement. Czasem się zastanawiam czy ona rzeczywiście jest tak wyjątkowo piękna czy mi się tylko wydaje?! Bo nawet na ulicy zaczepiają mnie ludzie i chwalą jaka jest piękna :loveu:

Posted

oczywiście, że jest piękna bez dwóch zdań :)
i jest wyższa o ok 1-2 cm od Sonii :) no ale moja Sonia to w wieku pól roku już miała 29.. a ile ma teraz to dopiero się dowiem jak na sterylkę pojedzie.. :)

Posted

[quote name='kalyna']oczywiście, że jest piękna bez dwóch zdań :)
i jest wyższa o ok 1-2 cm od Sonii :) no ale moja Sonia to w wieku pól roku już miała 29.. a ile ma teraz to dopiero się dowiem jak na sterylkę pojedzie.. :)

Dzięki :calus:

[quote name='monika15']No to Tora ma teraz świetnego przyjaciela do zabaw:lol:
http://img829.imageshack.us/img829/6981/dsc2170q.jpg To Twój tor agility?:-o Jest super:lol:

Tylko, że przyjaciel mieszka 30 km od nas, więc będą się widywać raz na kilka tygodni :-(
Dzięki. Tor mój, a raczej mojego psa :eviltong: Trochę mały: 3 przeszkody do skakania i slalom. Miałam go rozbudować, ale narazie mam co innego na głowie ;)

[quote name='Polari']Narazie nie mam chęci komentować zdjęć... :( Przeczytaj w mojej galerii jaka tregedia się stała...

• Wiem, już czytałam i bardzo mi przykro
  • Posted

Aa, myślałam,że maz nowego psa,
    czarno biały hihih bibianna tez ma kolorowe opuszki, a to jest rasowy psiak? bo uwielbiam taki typ urody :loveu:
    Tora jest piękna, naprawdę!

Posted

Maalwi napisał(a):
    Aa, myślałam,że maz nowego psa,
    czarno biały hihih bibianna tez ma kolorowe opuszki, a to jest rasowy psiak? bo uwielbiam taki typ urody :loveu:
    Tora jest piękna, naprawdę!

Mój mąż by mnie chyba z domu wyrzucił jakbym przyniosła kolejne zwierzę :D
    Niestety psiak jest z pseudo :(
    Dziękuję w imieniu Tory ;)

ania90 napisał(a):
    jaka madra Tora przeciez nie powinno sie siedziec na ziemi i nawet ona o tym wie

Hehehe :D
    A zwłaszcza jak jest mokra i zimna ziemia, a taka wtedy była :)

Posted

o jaaaaa ale fajnego nowego kumpla ma Tora :) zakochałam się ;)
    Tora jest obłędnie piękna.... jakbyś kiedyś chciała ją wystawiać i mieć po niej dzieciaki to wiesz... jestem tu ;) to jeden z najpiękniejszych onków jakie widziałam iiiiiii będę się tak ślinić ;):loveu: