Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!!!!!:multi:
Hmmmmm , kocyk na pewno się zniszczy i nie bedzie w przyszłości pamiątką , smoczek już bardziej , fajnie jak na nim tez był by grawer taki jak na kocyku .........

Dzięki ;) Na smoczku też można wygrawerować imię, date, wagę...

[quote name='ania90']kocyk sie przyda dla malca no a smoczek to pamiatka ale duzo ludzi nie ma glowy do nich..............

Myślę jeszcze nad bransoletką :)

[quote name='wiki4']http://img692.imageshack.us/img692/3839/dsc2284rt.jpg
Słodka :loveu::loveu:

Smoczek :D

Dzięki ;)
No ten smoczek to takie bardzo nietypowe. Ale jeszcze myślę ;)

Zastanawiam się jeszcze nad takim pojemniczkiem na zęby mleczne (jako dodatek do prezentu)

Posted

wow :) no to gratki przyszła matko chrzestna :loveu:
A Tora jest nie dobra, że się śmieje z Lumpka.. aż tej radości pokulała się, a to wszystko przez te czerwone szelki :)

bransoletka fajna sprawa, albo jakiś łańcuszek z medalikiem?

Posted

ajjj muszę teraz nadrabiać zaległości po dłuższej nieobecności w galeriach :eviltong:
Lumpek fajnie spaceruje na smyczy, mojej mamy Sylwester od razu kładzie się na plecy i denerwuje się na szelki ;) nasz Oliwek ma podobnie, w nowym domku też niezbyt chętnie spaceruje na smyczy :eviltong:
a Tora jak zawsze dostojnie się prezentuje :loveu: uwielbiam ją :loveu: jest to jeden z nielicznych ONków, który robi na mnie niesamowite wrażenie :loveu:

Posted

kavala napisał(a):
Rany! Tora zjadła Lumpka ;)

Też o tym pomyślałam jak zrobiłam to zdjęcie :)

Co do prezentu, to ciągle myślę. Ostateczną decyzję pewnie podejmę w przyszłym tygodniu ;)

O Mychaaaaa :crazyeye: A już myślałam, że na dobre zniknęłaś z mojej galerii :shake: Fajnie, że się pojawiłaś :p

Posted

magdabroy napisał(a):
O Mychaaaaa :crazyeye: A już myślałam, że na dobre zniknęłaś z mojej galerii :shake: Fajnie, że się pojawiłaś :p

mnie ogólnie jakiś czas na forach nie było :eviltong: nawet w swojej galerii mało się udzielałam ;)
wakacyjny odwyk :evil_lol: