Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok. ;) To jak będziesz w PL napisz na pw. ;) Ale pamiętaj o paru muszelkach. :-D Takich tych średnich... Bo małe mam a te średnie są cudne. :loveu: ( nie chodzi o te długie ).

Posted

[quote name='Polari']Ok. ;) To jak będziesz w PL napisz na pw. ;) Ale pamiętaj o paru muszelkach. :-D Takich tych średnich... Bo małe mam a te średnie są cudne. :loveu: ( nie chodzi o te długie ).

OK ;) Wybiorę Ci najładniejsze i największe, bo ja mam jeszcze muszelki z poprzedniego wypadu nad morze. A jeszcze mam zamiar jechać w tym roku, to sobie pozbieram nowe. Będę w PL koniec września/początek października, także wcześniej napiszę na PW.

[quote name='kalyna'] http://img36.imageshack.us/img36/8007/dsc2774n.jpg mina mówi : to Ty mnie zostawiłaś :lol:

I mina mówi też: szykujesz coś dobrego do jedzenia dla mnie?
W innym wątku zamieściłam zdjęcie mojej suni, która jest już za TM

• . Tutaj też je wstawię.
    Oto moja Tiamat

To przez nią pokochałam ONki :loveu: I nadal za nią tęsknię, choć nie ma jej ze mną już 6 lat :-(

• Posted

Cudna. Pewnie i z charakteru...

Zaczęłam uczyć Torę komendy "poproś". Zaczaiła o co chodzi bardzo szybko, tylko że póki co podtrzymuje sobie przednie łapki na moich rękach. Jak chciałam pokazać jej o co chodzi, to podkładałam moją rękę pod jej obie łapki i unosiłam. Teraz jak mówię "poproś" to czeka aż podstawie swoją rękę :smile: No i teraz muszę wykąbinować jak wyeliminować udział moich rąk w tej komendzie :mad:

Ja u poprzedniej suni (też za TM...) pozwalałam opierać łapki na łydkach, dzięki temu mogłam się od niej delikatnie oddalać a ona próbowała się sama utrzymać w takiej pozycji. Marzę o nauczeniu jej jakichś ciekawych sztuczek :) Może jutro cosik spróbujemy :)

Posted

Ok, dziękuję bardzo. :) Jak będziesz jeszcze jakąś chciała to proszę tu: http://www.dogomania.pl/threads/96206-Ksi%C4%85%C5%BCki-kupie-sprzedam-zamienie-poszukuje?p=17461078#post17461078
    *
    Jaka śliczna była ta Tiamant. :loveu: A jakie ładne imię. :-D

• :(
    *
    Magda to może kup sobie książkę ,, 101 psich sztuczek '' wczoraj ją przeglądałam w księgarni i jest zajefajna. :-D POLECAM. Fajne sztuczki, zdjęcia. :)

• Posted

piękne imię - Tiamat (*)
    ale tak to jest, że człowiek się przywiąże a później zwierzak odchodzi i za nic w świecie nie może przestać za nim tęsknić ;(

Posted

bianka19 napisał(a):
    jakie wielkie muszelki macie, jestem w szoku. :-o gdzie to wy byliście? :oops:
    niezła ekipa była, przynajmniej Torka poczuła szum wody na plaży.

Nad morzem w Holandii. :)

Posted

kalyna napisał(a):
    Tiamat :loveu: piękna była..
    a jak masz jej więcej fotek to z chęcią pooglądam :)

Gdzieś mam, ale wywołane na papierze. Wtedy jeszcze nie miałam cyfrówki. Kiedyś się pozbieram i poskanuję zdjęcia :)

Posted

Wczoraj zobaczyłam Lumpka leżącego na psiej budzie. Więc aparat do ręki i przyczajka na kota :)

A jak chciałam zrobiś zdjęcie z przodu, to Lumek postanowił zejść :angryy:

Posted

monika15 napisał(a):
    Tora chyba trochę nietrzeźwa, bo się chwieje:evil_lol: Przyznaj się, co jej dałaś?:diabloti:

Kot był obok mnie i korciło ją żeby wstać i go ode mnie pogonić :diabloti: Zazdrośnica moja kochana :loveu:

monika15 napisał(a):
    A budy pies chociaż czasami używa, czy stoi tak rekreacjnie jak u nas? ;)

Używa, ale rzadko. Jak idę do pracy, to Tora zostaje na dworze. Jak jest ładnie, to budę ma w dooopie :evil_lol:, ale jak pada deszcz, to wtedy w niej siedzi ;)

Posted

Zdjęcie Tory super. :loveu: Jak fajnie łapka na łapkę. :-D A Lupkem miał przednie łapki złączone jak tak siedział na budzie? Bo wygląda jakby miał. Niufciak masz racjię. :lol:

Posted

Lucky. napisał(a):
    ona w budzie śpi, czy w domu ? :)

Normalnie śpi w domu, noce spędza w domu, jak ja jestem w domu, to też jest w domu. Na dworze zostaje tylko jak jestem w pracy.

Posted

Niufciak napisał(a):
    Hejka ;) Jaka ona ładna :loveu: Lumpek ta wampirowskim zdjęciu wygląda jak te roboty co jak sie naciska guziczek to oczy im świecą :P ha ha

Dzięki :p

Polari napisał(a):
    Zdjęcie Tory super. :loveu: Jak fajnie łapka na łapkę. :-D A Lupkem miał przednie łapki złączone jak tak siedział na budzie? Bo wygląda jakby miał. Niufciak masz racjię. :lol:

Dzięki :p
    Chyba miał złączone, ale nie mam pewności ;)

bianka19 napisał(a):
    pięknie tam jest. :loveu:

No, pięknie :loveu: Już bym chciała tam wrócić;)