łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='justysiek']jaki szyfr:evil_lol:[/QUOTE] czasami trzeba podawac zaszyfrowane informacje :evil_lol: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']czasami trzeba podawac zaszyfrowane informacje :evil_lol:[/QUOTE] buahahaha:grin: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Dobranoc Laseczki :) Miłej pracy Aga :) Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Ja wiem o co chodzi :eviltong: My z Agą porozumiewamy się telepatycznie ;)[/QUOTE] tak jak Magda pisze :evil_lol: [quote name='magdabroy']Dobranoc Laseczki :) Miłej pracy Aga :)[/QUOTE] [quote name='justysiek']dobranoc i miłej pracy Aga![/QUOTE] dziekuje wam bardzo :loveu: wlasnie mialam pisac ze zmykam sie szykowac do pracy ;) koorowych snów ;) Quote
Aleksa. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Super :multi: A ja 1 października idę z Theosiem na ważenie, mierzenie itp. ;) To potem się wymienimy informacjami :)[/QUOTE] Czyżby Pani Doglov też w ciąży ? :D :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']Czyżby Pani Doglov też w ciąży ? :D :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] nie nie :evil_lol: jeszcze nie ;) Quote
agaga21 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']juz niedługo , 1 pazdziernika mam wizyte wiesz gdzie i chce wtedy odstawic calkowicie wiesz co :eviltong:[/QUOTE] taki szyfr, że chyba nikt się nie domyslił:evil_lol::eviltong: daj znać kiedy mamy trzymać kciuki ;) Quote
Lucky. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 co do ciuszków, to moja mama po tym jak kupowałyśmy prezent dla dziecka mojego kuzyna, powiedziała mi, że będę miała z nią dobrze, bo nie będzie mogła się oprzeć takim zakupom :loveu: Quote
kalyna Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Ja wiem o co chodzi :eviltong: My z Agą porozumiewamy się telepatycznie ;)[/QUOTE] tylko, że to już chyba wszyscy wiedzą o co chodzi :evil_lol::evil_lol: no to my też zaczniemy trzymać moooocno kciuki :cool3: Quote
Aleksa. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']nie nie :evil_lol: jeszcze nie ;)[/QUOTE] jeszcze :D Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']Czyżby Pani Doglov też w ciąży ? :D :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']nie nie :evil_lol: jeszcze nie ;)[/QUOTE] [quote name='agaga21']taki szyfr, że chyba nikt się nie domyslił:evil_lol::eviltong: daj znać kiedy mamy trzymać kciuki ;)[/QUOTE] [quote name='kalyna']tylko, że to już chyba wszyscy wiedzą o co chodzi :evil_lol::evil_lol: no to my też zaczniemy trzymać moooocno kciuki :cool3:[/QUOTE] Konsekwencją tego będzie w przyszłości ciąża (mam nadzieję) ale i tak nie wiecie gdzie Aga idzie (nie do ginekologa) i nigdy się nie domyślicie :eviltong: [quote name='Lucky.']co do ciuszków, to moja mama po tym jak kupowałyśmy prezent dla dziecka mojego kuzyna, powiedziała mi, że będę miała z nią dobrze, bo nie będzie mogła się oprzeć takim zakupom :loveu:[/QUOTE] To napewno będziesz miała fajnie ;) Ja mam taką koleżankę, że co chwilę coś kupuje dla Theosia :) [quote name='marta.k9080']Dzieńdoberek ;)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='agaga21']taki szyfr, że chyba nikt się nie domyslił:evil_lol::eviltong: daj znać kiedy mamy trzymać kciuki ;)[/QUOTE] [quote name='kalyna']tylko, że to już chyba wszyscy wiedzą o co chodzi :evil_lol::evil_lol: no to my też zaczniemy trzymać moooocno kciuki :cool3:[/QUOTE] wole nie dziekowac żeby nie zapeszać ;) [quote name='magdabroy']Konsekwencją tego będzie w przyszłości ciąża (mam nadzieję) ale i tak nie wiecie gdzie Aga idzie (nie do ginekologa) i nigdy się nie domyślicie :eviltong: [/QUOTE] dokladnie ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='kalyna']hmm zgaduje dalej.. do Alergologa?[/QUOTE] :shake::shake::shake::shake::eviltong: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='kalyna']hmm zgaduje dalej.. do Alergologa?[/QUOTE] Zgaduj dalej :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Theoś posyła uśmiech wszystkim cioteczkom :loveu: Quote
kalyna Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Zgaduj dalej :eviltong:[/QUOTE] tyyy to żadna telepatia tylko PW :lol: hmm endokrynolog? ale Ci Teoś szybko rośnie.. wielki chłop z niego już :) a te rączki takie maleńkie... :) Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='kalyna']hmm endokrynolog? ale Ci Teoś szybko rośnie.. wielki chłop z niego już :) a te rączki takie maleńkie... :)[/QUOTE] Nie :shake: A jakie ma małe stópki :loveu: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 jaki kochany Theoś:) buziaki dla niego! Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='justysiek']jaki kochany Theoś:) buziaki dla niego![/QUOTE] Dziękuję :) Ucałuję go rano, bo teraz już dawno śpi :loveu: Quote
justysiek Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dziękuję :) Ucałuję go rano, bo teraz już dawno śpi :loveu:[/QUOTE] dobrze:loveu: Quote
phase Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jak spojrzałam na Theosia od razu mi się przypomniał (teraz grany w Polsacie) film "Epoka lodowcowa" i "gdzie jest bobas?? Tu jest!." :evil_lol: Quote
Recommended Posts