:: FiGa :: Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Normlnie jak z tej kolekcji the dog :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7560.jpg Dzieciaczki :loveu: Teos mina like a boss 8) :evil_lol: Quote
Karro Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7593.jpg ale to maleństwo rośnie :loveu: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Izabela124.'] Chcesz mnie adoptować? :cool3: Mam rude włosy i błękitne oczy :lol: [/QUOTE] Bardzo chętnie ;) Tylko co bym ludziom mówiła jakby pytali ile lat miałam jak Cię urodziłam :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Teos mina like a boss 8) :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7593.jpg ale to maleństwo rośnie :loveu: Już nie takie maleństwo ;) Rozmiar ubranek 62 niedługo będzie za mały ;) Quote
Karro Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Już nie takie maleństwo ;) Rozmiar ubranek 62 niedługo będzie za mały ;)[/QUOTE] I teraz jeszcze tak przez kilkanaście lat - ubranka co chwila za małe :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='understandme']I teraz jeszcze tak przez kilkanaście lat - ubranka co chwila za małe :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że kasa jest na kupno nowych ;) Ja nie mogę wchodzić do sklepu z dziecięcymi ciuszkami, bo kiedyś wyjdę z kontem na minusie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Bardzo chętnie ;) Tylko co bym ludziom mówiła jakby pytali ile lat miałam jak Cię urodziłam :evil_lol: [/QUOTE]Buhahaha zależy ile masz lat? Najwyżej powiesz, że stał się cud, niepokalane poczęcie czy coś i jako dziecko zaszłaś w ciążę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Buhahaha zależy ile masz lat? Najwyżej powiesz, że stał się cud, niepokalane poczęcie czy coś i jako dziecko zaszłaś w ciążę :evil_lol:[/QUOTE] 30 ;) Więc w grę wchodzi tylko niepokalane poczęcie, żeby mieć córkę w Twoim wieku :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 uooo jakie też słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: koniecznie musicie sie juz niedługo postarac o córeczkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']30 ;) Więc w grę wchodzi tylko niepokalane poczęcie, żeby mieć córkę w Twoim wieku :evil_lol:[/QUOTE]Kurcze, to rzeczywisćie za młoda jesteś by być moją mamą, możesz być raczej moją siostrą :lol: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']uooo jakie też słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: koniecznie musicie sie juz niedługo postarac o córeczkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dokładnie:) Quote
agaga21 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Ja nie mogę wchodzić do sklepu z dziecięcymi ciuszkami, bo kiedyś wyjdę z kontem na minusie :evil_lol:[/QUOTE] skąd ja to znam :D Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']uooo jakie też słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: koniecznie musicie sie juz niedługo postarac o córeczkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='justysiek']dokładnie:)[/QUOTE] Dajcie mi kilka miesięcy odpocząć ;) [quote name='Izabela124.']Kurcze, to rzeczywisćie za młoda jesteś by być moją mamą, możesz być raczej moją siostrą :lol:[/QUOTE] Mówiłam ;) [quote name='agaga21']skąd ja to znam :D[/QUOTE] :D Za ładne są te ciuszki :D Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 no dobra , ale tylko kilka :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']no dobra , ale tylko kilka :eviltong:[/QUOTE] Tak jeszcze jakieś 10 do 14 miesięcy i wtedy zacznę działać ;) Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Tak jeszcze jakieś 10 do 14 miesięcy i wtedy zacznę działać ;)[/QUOTE] to ja zaczynam odliczac :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']to ja zaczynam odliczac :evil_lol:[/QUOTE] A sobie kiedy zaczniesz odliczać :mad: Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']A sobie kiedy zaczniesz odliczać :mad:[/QUOTE] juz niedługo , 1 pazdziernika mam wizyte wiesz gdzie i chce wtedy odstawic calkowicie wiesz co :eviltong: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']to ja zaczynam odliczac :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: ok to jak Aga pilnuje to jestem spokojna:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']juz niedługo , 1 pazdziernika mam wizyte wiesz gdzie i chce wtedy odstawic calkowicie wiesz co :eviltong:[/QUOTE] Super :multi: A ja 1 października idę z Theosiem na ważenie, mierzenie itp. ;) To potem się wymienimy informacjami :) Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol: ok to jak Aga pilnuje to jestem spokojna:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='magdabroy']Super :multi: A ja 1 października idę z Theosiem na ważenie, mierzenie itp. ;) To potem się wymienimy informacjami :)[/QUOTE] ooo super :multi: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']juz niedługo , 1 pazdziernika mam wizyte wiesz gdzie i chce wtedy odstawic calkowicie wiesz co :eviltong:[/QUOTE] jaki szyfr:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='justysiek']jaki szyfr:evil_lol:[/QUOTE] Ja wiem o co chodzi :eviltong: My z Agą porozumiewamy się telepatycznie ;) Quote
Recommended Posts