Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']
Chcesz mnie adoptować? :cool3: Mam rude włosy i błękitne oczy :lol:
[/QUOTE]

Bardzo chętnie ;) Tylko co bym ludziom mówiła jakby pytali ile lat miałam jak Cię urodziłam :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Teos mina like a boss 8) :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Już nie takie maleństwo ;) Rozmiar ubranek 62 niedługo będzie za mały ;)[/QUOTE]

I teraz jeszcze tak przez kilkanaście lat - ubranka co chwila za małe :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']I teraz jeszcze tak przez kilkanaście lat - ubranka co chwila za małe :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze, że kasa jest na kupno nowych ;)
Ja nie mogę wchodzić do sklepu z dziecięcymi ciuszkami, bo kiedyś wyjdę z kontem na minusie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Bardzo chętnie ;) Tylko co bym ludziom mówiła jakby pytali ile lat miałam jak Cię urodziłam :evil_lol:
[/QUOTE]Buhahaha zależy ile masz lat? Najwyżej powiesz, że stał się cud, niepokalane poczęcie czy coś i jako dziecko zaszłaś w ciążę :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhahaha zależy ile masz lat? Najwyżej powiesz, że stał się cud, niepokalane poczęcie czy coś i jako dziecko zaszłaś w ciążę :evil_lol:[/QUOTE]

30 ;) Więc w grę wchodzi tylko niepokalane poczęcie, żeby mieć córkę w Twoim wieku :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']30 ;) Więc w grę wchodzi tylko niepokalane poczęcie, żeby mieć córkę w Twoim wieku :evil_lol:[/QUOTE]Kurcze, to rzeczywisćie za młoda jesteś by być moją mamą, możesz być raczej moją siostrą :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']uooo jakie też słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

koniecznie musicie sie juz niedługo postarac o córeczkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

dokładnie:)

Posted

[quote name='dOgLoV']uooo jakie też słodkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

koniecznie musicie sie juz niedługo postarac o córeczkę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='justysiek']dokładnie:)[/QUOTE]

Dajcie mi kilka miesięcy odpocząć ;)

[quote name='Izabela124.']Kurcze, to rzeczywisćie za młoda jesteś by być moją mamą, możesz być raczej moją siostrą :lol:[/QUOTE]

Mówiłam ;)

[quote name='agaga21']skąd ja to znam :D[/QUOTE]

:D Za ładne są te ciuszki :D

Posted

[quote name='dOgLoV']juz niedługo , 1 pazdziernika mam wizyte wiesz gdzie i chce wtedy odstawic calkowicie wiesz co :eviltong:[/QUOTE]

Super :multi:
A ja 1 października idę z Theosiem na ważenie, mierzenie itp. ;) To potem się wymienimy informacjami :)

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol:

ok to jak Aga pilnuje to jestem spokojna:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='magdabroy']Super :multi:
A ja 1 października idę z Theosiem na ważenie, mierzenie itp. ;) To potem się wymienimy informacjami :)[/QUOTE]

ooo super :multi: