*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać :evil_lol::oops: Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Dzień dobry :) Jakie śliczne zdjęcia Torki :loveu: I Teosia :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7607.jpg o jakie słodkie i tylko całować :loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać :evil_lol::oops:[/QUOTE] Widać że jesteś zdrową rasowa kobietą :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać :evil_lol::oops:[/QUOTE] Bogdan chyba ma z Tobą bardzo dobrze :evil_lol::diabloti: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Jakie śliczne zdjęcia Torki :loveu: I Teosia :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7607.jpg o jakie słodkie i tylko całować :loveu::loveu::loveu: Dzień dobry :) Dziękuję ;) Ja go ciągle całuję :loveu: Rączki, nóżki, buzia... w co się da :) [quote name='dOgLoV']Widać że jesteś zdrową rasowa kobietą :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Ptysiak']Bogdan chyba ma z Tobą bardzo dobrze :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Musisz zapytać jego o to ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']... w co się da :) [/QUOTE] no ja mam nadzieje ze jednak nie we wszystko w co sie da :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']no ja mam nadzieje ze jednak nie we wszystko w co sie da :eviltong:[/QUOTE] Omijam to co pod pieluszką ;) Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Ja go ciągle całuję :loveu: Rączki, nóżki, buzia... w co się da :smile:[/QUOTE] Nie dziwię się :):loveu: [quote name='magdabroy']Musisz zapytać jego o to ;)[/QUOTE] Chyba nie wypada ;) Ale myślę, że się nie mylę :) Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Byliśmy dziś u kolegi, bo zaprosił nas na lody :) No i założyłam buty na obcasie :loveu: Nie nosiłam prawie rok obcasów i myslałam, że nogi połamię :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Byliśmy dziś u kolegi, bo zaprosił nas na lody :) No i założyłam buty na obcasie :loveu: Nie nosiłam prawie rok obcasów i myslałam, że nogi połamię :evil_lol:[/QUOTE] ja w ogóle nie nosze obcasów i jak raz na kiedys zaloze to jest masakra :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']ja w ogóle nie nosze obcasów i jak raz na kiedys zaloze to jest masakra :evil_lol:[/QUOTE] A ja nosiłam przed ciążą dość często, praktycznie co weekend ;) Muszę znowu troszkę pochodzić i nabrać wprawy, bo wstyd na ulicę wyjść :evil_lol: Theoś już nie kaszle :multi: Ale bedę mu dawać syropek jeszcze przez 2 dni dla pewności :) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']A ja nosiłam przed ciążą dość często, praktycznie co weekend ;) Muszę znowu troszkę pochodzić i nabrać wprawy, bo wstyd na ulicę wyjść :evil_lol: Theoś już nie kaszle :multi: Ale bedę mu dawać syropek jeszcze przez 2 dni dla pewności :)[/QUOTE] Oj tam od razu wstyd , najwyzej gdzieś glebniesz :evil_lol: ooo super :multi::multi::multi::multi: bedziesz miała spokojniejsze noce ;) ja dzisiaj odwiedziłam małego Igorka ma jakieś 2 miesiace :loveu: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu wstyd , najwyzej gdzieś glebniesz :evil_lol: ooo super :multi::multi::multi::multi: bedziesz miała spokojniejsze noce ;) ja dzisiaj odwiedziłam małego Igorka ma jakieś 2 miesiace :loveu:[/QUOTE] A przy okazji połamię nogi :evil_lol: Ale mi życzysz :mad::eviltong: Już i tak jest lepiej, bo jak był chory, to budził mnie 5x w ciągu nocy na jedzenie :roll: A dziś już tylko 3x :multi: Mam nadzieję, że na dniach znowu będą to tylko 2 pobudki w ciągu nocy :) No to Igorek w wieku Theosia ;) Masz foty :diabloti: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']A przy okazji połamię nogi :evil_lol: Ale mi życzysz :mad::eviltong: Już i tak jest lepiej, bo jak był chory, to budził mnie 5x w ciągu nocy na jedzenie :roll: A dziś już tylko 3x :multi: Mam nadzieję, że na dniach znowu będą to tylko 2 pobudki w ciągu nocy :) No to Igorek w wieku Theosia ;) Masz foty :diabloti:[/QUOTE] nie no nóg nie łam kto bedzie z torą na spacerki chodził :eviltong: jeju to nocne wstawanie musi byc straszne :roll: a to on musi miec mniej , nie pamietam dokładnie kiedy sie urodził ale na pewno później niż Theoś :loveu: coś tam mam :eviltong: ale spal i nie bardzo mogłam go pofocić :roll: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']nie no nóg nie łam kto bedzie z torą na spacerki chodził :eviltong: jeju to nocne wstawanie musi byc straszne :roll: a to on musi miec mniej , nie pamietam dokładnie kiedy sie urodził ale na pewno później niż Theoś :loveu: coś tam mam :eviltong: ale spal i nie bardzo mogłam go pofocić :roll:[/QUOTE] Bogdan :evil_lol: Nie jest tak źle z tym wstawaniem ;) Zje i idzie spać :) Tylko co kilka dni o 5 rano musi sobie pogadać, tak pół godzinki :evil_lol: Theoś ma teraz 10 tygodni, więc różnicy między nimi napewno nie ma dużej ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Bogdan :evil_lol: Nie jest tak źle z tym wstawaniem ;) Zje i idzie spać :) Tylko co kilka dni o 5 rano musi sobie pogadać, tak pół godzinki :evil_lol: Theoś ma teraz 10 tygodni, więc różnicy między nimi napewno nie ma dużej ;)[/QUOTE] Ona na pewno woli z Toba i Theosiem :loveu: ale sam fakt , ja jak mnie cos w nocy obudzi to ale jestem zła , i jeszcze jak bym miała wstac i cos robić :roll: takie gadanie jest słodkie :loveu: pamietam jak Marysia tak sobie gaworzyła :loveu::loveu::loveu::loveu: sprawdziłam i Igorek ma dokładnie miesiąc i 6 dni ;) Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Ona na pewno woli z Toba i Theosiem :loveu: ale sam fakt , ja jak mnie cos w nocy obudzi to ale jestem zła , i jeszcze jak bym miała wstac i cos robić :roll: takie gadanie jest słodkie :loveu: pamietam jak Marysia tak sobie gaworzyła :loveu::loveu::loveu::loveu: sprawdziłam i Igorek ma dokładnie miesiąc i 6 dni ;)[/QUOTE] Z nami chodzi, sam już z Torą nie chce chodzić :evil_lol: Mi to gaworzenie też nie przeszkadza aż tak bardzo, ale Bogdan co rano idzie spać na ostatnią godzinę do pokoju obok, bo nie może go słuchać :diabloti: No to jest miesiąc młodszy ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Z nami chodzi, sam już z Torą nie chce chodzić :evil_lol: Mi to gaworzenie też nie przeszkadza aż tak bardzo, ale Bogdan co rano idzie spać na ostatnią godzinę do pokoju obok, bo nie może go słuchać :diabloti: No to jest miesiąc młodszy ;)[/QUOTE] a dlaczego ?? co mu zrobiła ?? :eviltong: uooo co za tatuś :evil_lol: malutki jest ;) ale tak spokojny ze tylko spi i je spi i je i tak w kółko :loveu: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']a dlaczego ?? co mu zrobiła ?? :eviltong: uooo co za tatuś :evil_lol: malutki jest ;) ale tak spokojny ze tylko spi i je spi i je i tak w kółko :loveu:[/QUOTE] Bo mu nudno samemu z Torą :evil_lol: Wiesz, on pracuje i jeździ wózkami w pracy, które ważą kilka ton :roll: Lepiej żeby był wyspany :) Narazie śpi i je, śpi i je :evil_lol: wkrótce to się skończy :diabloti: Właśnie mąż zrobił mi kebaba :loveu: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Bo mu nudno samemu z Torą :evil_lol: Wiesz, on pracuje i jeździ wózkami w pracy, które ważą kilka ton :roll: Lepiej żeby był wyspany :) Narazie śpi i je, śpi i je :evil_lol: wkrótce to się skończy :diabloti: Właśnie mąż zrobił mi kebaba :loveu:[/QUOTE] sie mu nie dziwie ja tez sama nie lubie na spacery chodzić :evil_lol: aaa no to tak , musi byc wypoczęty ;) oni nawet nie biora pod uwage takiej ewentualności :evil_lol: uooooooooo , dlaczego mój maż mi niczego nie chce ugotować :placz: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV'] uooooooooo , dlaczego mój maż mi niczego nie chce ugotować :placz:[/QUOTE] Mój rzadko gotuje :roll: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Mój rzadko gotuje :roll:[/QUOTE] ale kebaba Ci zrobił :eviltong: mój to jedynie kawe mi zrobi i chleb ukroi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']ale kebaba Ci zrobił :eviltong: mój to jedynie kawe mi zrobi i chleb ukroi :evil_lol:[/QUOTE] Gdyby nie Twoja przygoda z krajalnicą, to pewnie robiłby tylko kawę :diabloti: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='magdabroy']Gdyby nie Twoja przygoda z krajalnicą, to pewnie robiłby tylko kawę :diabloti:[/QUOTE] dokładnie !!!! teraz woli mi sam ukroić bo pozniej znowu bym po nim nawet nie pozmywała :eviltong: Quote
Recommended Posts