Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Ja go ciągle całuję :loveu: Rączki, nóżki, buzia... w co się da :smile:[/QUOTE]
Nie dziwię się :):loveu:

[quote name='magdabroy']Musisz zapytać jego o to ;)[/QUOTE]
Chyba nie wypada ;)
Ale myślę, że się nie mylę :)

Posted

[quote name='magdabroy']Byliśmy dziś u kolegi, bo zaprosił nas na lody :) No i założyłam buty na obcasie :loveu: Nie nosiłam prawie rok obcasów i myslałam, że nogi połamię :evil_lol:[/QUOTE]

ja w ogóle nie nosze obcasów i jak raz na kiedys zaloze to jest masakra :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja w ogóle nie nosze obcasów i jak raz na kiedys zaloze to jest masakra :evil_lol:[/QUOTE]

A ja nosiłam przed ciążą dość często, praktycznie co weekend ;) Muszę znowu troszkę pochodzić i nabrać wprawy, bo wstyd na ulicę wyjść :evil_lol:

Theoś już nie kaszle :multi: Ale bedę mu dawać syropek jeszcze przez 2 dni dla pewności :)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nosiłam przed ciążą dość często, praktycznie co weekend ;) Muszę znowu troszkę pochodzić i nabrać wprawy, bo wstyd na ulicę wyjść :evil_lol:

Theoś już nie kaszle :multi: Ale bedę mu dawać syropek jeszcze przez 2 dni dla pewności :)[/QUOTE]

Oj tam od razu wstyd , najwyzej gdzieś glebniesz :evil_lol:

ooo super :multi::multi::multi::multi: bedziesz miała spokojniejsze noce ;) ja dzisiaj odwiedziłam małego Igorka ma jakieś 2 miesiace :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam od razu wstyd , najwyzej gdzieś glebniesz :evil_lol:

ooo super :multi::multi::multi::multi: bedziesz miała spokojniejsze noce ;) ja dzisiaj odwiedziłam małego Igorka ma jakieś 2 miesiace :loveu:[/QUOTE]

A przy okazji połamię nogi :evil_lol: Ale mi życzysz :mad::eviltong:

Już i tak jest lepiej, bo jak był chory, to budził mnie 5x w ciągu nocy na jedzenie :roll: A dziś już tylko 3x :multi: Mam nadzieję, że na dniach znowu będą to tylko 2 pobudki w ciągu nocy :)
No to Igorek w wieku Theosia ;) Masz foty :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A przy okazji połamię nogi :evil_lol: Ale mi życzysz :mad::eviltong:

Już i tak jest lepiej, bo jak był chory, to budził mnie 5x w ciągu nocy na jedzenie :roll: A dziś już tylko 3x :multi: Mam nadzieję, że na dniach znowu będą to tylko 2 pobudki w ciągu nocy :)
No to Igorek w wieku Theosia ;) Masz foty :diabloti:[/QUOTE]

nie no nóg nie łam kto bedzie z torą na spacerki chodził :eviltong:

jeju to nocne wstawanie musi byc straszne :roll:

a to on musi miec mniej , nie pamietam dokładnie kiedy sie urodził ale na pewno później niż Theoś :loveu: coś tam mam :eviltong: ale spal i nie bardzo mogłam go pofocić :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no nóg nie łam kto bedzie z torą na spacerki chodził :eviltong:

jeju to nocne wstawanie musi byc straszne :roll:

a to on musi miec mniej , nie pamietam dokładnie kiedy sie urodził ale na pewno później niż Theoś :loveu: coś tam mam :eviltong: ale spal i nie bardzo mogłam go pofocić :roll:[/QUOTE]

Bogdan :evil_lol:

Nie jest tak źle z tym wstawaniem ;) Zje i idzie spać :) Tylko co kilka dni o 5 rano musi sobie pogadać, tak pół godzinki :evil_lol:

Theoś ma teraz 10 tygodni, więc różnicy między nimi napewno nie ma dużej ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan :evil_lol:

Nie jest tak źle z tym wstawaniem ;) Zje i idzie spać :) Tylko co kilka dni o 5 rano musi sobie pogadać, tak pół godzinki :evil_lol:

Theoś ma teraz 10 tygodni, więc różnicy między nimi napewno nie ma dużej ;)[/QUOTE]

Ona na pewno woli z Toba i Theosiem :loveu:

ale sam fakt , ja jak mnie cos w nocy obudzi to ale jestem zła , i jeszcze jak bym miała wstac i cos robić :roll: takie gadanie jest słodkie :loveu: pamietam jak Marysia tak sobie gaworzyła :loveu::loveu::loveu::loveu:

sprawdziłam i Igorek ma dokładnie miesiąc i 6 dni ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ona na pewno woli z Toba i Theosiem :loveu:

ale sam fakt , ja jak mnie cos w nocy obudzi to ale jestem zła , i jeszcze jak bym miała wstac i cos robić :roll: takie gadanie jest słodkie :loveu: pamietam jak Marysia tak sobie gaworzyła :loveu::loveu::loveu::loveu:

sprawdziłam i Igorek ma dokładnie miesiąc i 6 dni ;)[/QUOTE]

Z nami chodzi, sam już z Torą nie chce chodzić :evil_lol:

Mi to gaworzenie też nie przeszkadza aż tak bardzo, ale Bogdan co rano idzie spać na ostatnią godzinę do pokoju obok, bo nie może go słuchać :diabloti:

No to jest miesiąc młodszy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Z nami chodzi, sam już z Torą nie chce chodzić :evil_lol:

Mi to gaworzenie też nie przeszkadza aż tak bardzo, ale Bogdan co rano idzie spać na ostatnią godzinę do pokoju obok, bo nie może go słuchać :diabloti:

No to jest miesiąc młodszy ;)[/QUOTE]

a dlaczego ?? co mu zrobiła ?? :eviltong:

uooo co za tatuś :evil_lol:

malutki jest ;) ale tak spokojny ze tylko spi i je spi i je i tak w kółko :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']a dlaczego ?? co mu zrobiła ?? :eviltong:

uooo co za tatuś :evil_lol:

malutki jest ;) ale tak spokojny ze tylko spi i je spi i je i tak w kółko :loveu:[/QUOTE]

Bo mu nudno samemu z Torą :evil_lol:

Wiesz, on pracuje i jeździ wózkami w pracy, które ważą kilka ton :roll: Lepiej żeby był wyspany :)

Narazie śpi i je, śpi i je :evil_lol: wkrótce to się skończy :diabloti:

Właśnie mąż zrobił mi kebaba :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo mu nudno samemu z Torą :evil_lol:

Wiesz, on pracuje i jeździ wózkami w pracy, które ważą kilka ton :roll: Lepiej żeby był wyspany :)

Narazie śpi i je, śpi i je :evil_lol: wkrótce to się skończy :diabloti:

Właśnie mąż zrobił mi kebaba :loveu:[/QUOTE]

sie mu nie dziwie ja tez sama nie lubie na spacery chodzić :evil_lol:

aaa no to tak , musi byc wypoczęty ;)

oni nawet nie biora pod uwage takiej ewentualności :evil_lol:

uooooooooo , dlaczego mój maż mi niczego nie chce ugotować :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale kebaba Ci zrobił :eviltong: mój to jedynie kawe mi zrobi i chleb ukroi :evil_lol:[/QUOTE]

Gdyby nie Twoja przygoda z krajalnicą, to pewnie robiłby tylko kawę :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Gdyby nie Twoja przygoda z krajalnicą, to pewnie robiłby tylko kawę :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie !!!!

teraz woli mi sam ukroić bo pozniej znowu bym po nim nawet nie pozmywała :eviltong: