Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 dOgLoV napisał(a):Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac : - ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane : - nie no , szczerośc przede wszystkim mysle o co mu chodzi hmmm cofam patrze co napisałam a tam : - ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol: uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol: Pisałaś ale nadal z tego mam polew :evil_lol: dOgLoV napisał(a):no dobra to dam Ci "i" :evil_lol: buhaha :evil_lol: Nie ma tak to nie sprawiedliwe :( magdabroy napisał(a):Aga, przeczytałaś post nr. 8117?? Ja czytałam, też myślę że jest małpa bo mi chce tylko "i" dać:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ptysiak napisał(a): Ja czytałam, też myślę że jest małpa bo mi chce tylko "i" dać:evil_lol: Ciesz się, że chociaż chce Ci coś dać :evil_lol: Bo mi chce zabrać wszystko :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 magdabroy napisał(a):Ale ja wiem dlaczego :diabloti: :eviltong: Ptysiak napisał(a):Pisałaś ale nadal z tego mam polew :evil_lol: buhaha :evil_lol: Nie ma tak to nie sprawiedliwe :( Ja czytałam, też myślę że jest małpa bo mi chce tylko "i" dać:evil_lol: zamiast sie cieszyc ze wam chce cos dac to marudzicie :eviltong: magdabroy napisał(a):Ciesz się, że chociaż chce Ci coś dać :evil_lol: Bo mi chce zabrać wszystko :mad::eviltong: widzisz , Magda ma gorzej :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 dOgLoV napisał(a): widzisz , Magda ma gorzej :eviltong: Zawsze ktoś musi mieć gorzej, żeby inny miał lepiej ;) Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Aga... to daj Madzi te "i" ode mnie... Nie zabieraj Jej wszystkiego :( Ja wpadnę do Ciebie na kawę to Ci wyniosę Teosia i Torkę ... dam sobie radę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ptysiak napisał(a):Aga... to daj Madzi te "i" ode mnie... Nie zabieraj Jej wszystkiego :( Ja wpadnę do Ciebie na kawę to Ci wyniosę Teosia i Torkę ... dam sobie radę :evil_lol: Dzięki Iza :buzi: Po co ją uprzedzasz co chcesz jej zabrać?? :crazyeye: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ptysiak napisał(a):Aga... to daj Madzi te "i" ode mnie... Nie zabieraj Jej wszystkiego :( Ja wpadnę do Ciebie na kawę to Ci wyniosę Teosia i Torkę ... dam sobie radę :evil_lol: eheee jeszcze chwila i bym uwierzyła że dobra jesteś :evil_lol: magdabroy napisał(a):Dzięki Iza :buzi: Po co ją uprzedzasz co chcesz jej zabrać?? :crazyeye: bede miała czas zeby wymyslic dobra kryjówkę :cool3: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 magdabroy napisał(a):Dzięki Iza :buzi: Po co ją uprzedzasz co chcesz jej zabrać?? :crazyeye: :buzi::) Żeby miała stres :evil_lol: dOgLoV napisał(a):eheee jeszcze chwila i bym uwierzyła że dobra jesteś :evil_lol: bede miała czas zeby wymyslic dobra kryjówkę :cool3: Prawie mi się udało :evil_lol: Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ptysiak napisał(a): Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz: A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :) Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ptysiak;19655156 Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz:[/QUOTE napisał(a): postanie na posterunku moje waleczne koty :evil_lol: [quote name='magdabroy']A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :) byle by z tego dziecóffff nie było :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 dOgLoV napisał(a):byle by z tego dziecóffff nie było :eviltong: Ciachniemy Ptyśka albo Torę ;) Quote
kalyna Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 magdabroy napisał(a):Ale ja wiem dlaczego :diabloti: bo Sebastian już jej nie wystarcza :lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 magdabroy napisał(a):A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :) No ba :) magdabroy napisał(a):Ciachniemy Ptyśka albo Torę ;-) Yyyyy.... Może lepiej Torę ?? :evil_lol: Bo mnie aż ciarki przechodzą jak pomyśle o jajeczkach... :roll::evil_lol: Aga nie strasz kotami nooo.... :-(:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Przyszlam zyczyc dobrej nocki :loveu: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 kalyna napisał(a):bo Sebastian już jej nie wystarcza :lol: A na taką świętą wygląda :evil_lol: Wyszło szydło z worka :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Przyszlam zyczyc dobrej nocki :loveu: Dziękuję, choć nocka nie był dobra :( Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Dzień dobry :) Początek dnia był kiepski, ale już jest lepiej ;) Pół nocy nie spałam :shake: Wczoraj Theoś zaczął kaszleć, dziś w nocy źle mu się oddychało :( Niby nic mu z noska nie leciało, ale słyszałam, że ciężko mu się oddycha. Rano zadzwoniłam do lekarza, w południe byłam na wizycie. Pan doktor go osłuchał, sprawdził gardełko i uszy-wszystko czyste. Ale dostał syropek na kaszel i krople do nosa ;) A ja muszę się przyznać, że chyba kiedyś mnie będzie musiał Bogdan zamknąć w pokoju bez klamek :evil_lol: Młody ma tylko kaszel, a ja ryczałam pół dnia, że mam dziecko chore :placz: Ja nie jestem całkiem normalna :shake: Quote
Ptysiak Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Wcale Ci się nie dziwie, że płakałaś i się denerwowałaś :) Też tak miałam jak dzieciaki były maleńkie, z byle pierdółką do lekarza latałam... Może teraz pośpisz jak już wiesz, że Teosiowi nic nie jest :loveu: Dobrze, że to tylko kaszelek, po syropku mu przejdzie i nie będzie Mamusi już stresował ;) Quote
Oscar Patric Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 bardzo się cieszę że Theosiowi nic nie jest:loveu: pozdrawiamy:) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dzien dobry :) dzisiaj sobie z wami nie pożartuje ;) musicie mi wybaczyc ;) zdrowka dla Theosia :loveu: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ptysiak napisał(a):Wcale Ci się nie dziwie, że płakałaś i się denerwowałaś :) Też tak miałam jak dzieciaki były maleńkie, z byle pierdółką do lekarza latałam... Może teraz pośpisz jak już wiesz, że Teosiowi nic nie jest :loveu: Dobrze, że to tylko kaszelek, po syropku mu przejdzie i nie będzie Mamusi już stresował ;) Jestem taka śpiąca, że śpię na stojąco :D Posiedzę trochę na dogo i idę spać :) unikatowydiament napisał(a):bardzo się cieszę że Theosiowi nic nie jest:loveu: pozdrawiamy:) Ja też się cieszę ;) dOgLoV napisał(a):Dzien dobry :) dzisiaj sobie z wami nie pożartuje ;) musicie mi wybaczyc ;) zdrowka dla Theosia :loveu: A czemu nie pożartujemy? :crazyeye: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a): A czemu nie pożartujemy? :crazyeye: mam doła :roll: Quote
agaga21 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a): A ja muszę się przyznać, że chyba kiedyś mnie będzie musiał Bogdan zamknąć w pokoju bez klamek :evil_lol: Młody ma tylko kaszel, a ja ryczałam pół dnia, że mam dziecko chore :placz: Ja nie jestem całkiem normalna :shake:przy drugim kaszelku już pewnie nie będziesz wyła ;) pod nosek smaruj maść majerankową, to mu też troszeczkę pomoże. kaszel i katar to nic strasznego ale u takich maluszków bardzo męczące, bo dziecko pić nie może spokojnie ani spać. ja przez tydzień jak lena miała katar myślałam, że padnę. trzymajcie się. Quote
Ty$ka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Doberek :) Aj ten niedobry Theoś - nastraszył mamusię! ;) Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 agaga21 napisał(a):przy drugim kaszelku już pewnie nie będziesz wyła ;) pod nosek smaruj maść majerankową, to mu też troszeczkę pomoże. kaszel i katar to nic strasznego ale u takich maluszków bardzo męczące, bo dziecko pić nie może spokojnie ani spać. ja przez tydzień jak lena miała katar myślałam, że padnę. trzymajcie się. Dzięki ;) Katar nie jest taki typowy, że mu się leje z noska :shake: Tylko właśnie słyszę, że ma problemy z oddychaniem :roll: Rozmawiałam z koleżanką zanim pojechałam do lekarza i powiedział, że ona trafiała na takiego lekarza, że jak przychodziła, bo dziecko kaszlało, to ją zbywał, że płuca/oskrzela czyste to samo przejdzie itp. Na szczęście ten u którego ja byłam, odrazu przepisał syrop i krople do nosa ;) Tylko syrop Theosiowi nie smakuje i jest ryk ja mu go podaję :D Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ty$ka napisał(a):Doberek :) Aj ten niedobry Theoś - nastraszył mamusię! ;) Dobry wieczór :) Zestresował i to strasznie ;) Quote
Recommended Posts