Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec

i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane :

- nie no , szczerośc przede wszystkim

mysle o co mu chodzi hmmm

cofam patrze co napisałam a tam :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol:

uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol:

Pisałaś ale nadal z tego mam polew :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
no dobra to dam Ci "i" :evil_lol:

buhaha :evil_lol:
Nie ma tak to nie sprawiedliwe :(

magdabroy napisał(a):
Aga, przeczytałaś post nr. 8117??

Ja czytałam, też myślę że jest małpa bo mi chce tylko "i" dać:evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Ciesz się, że chociaż chce Ci coś dać :evil_lol: Bo mi chce zabrać wszystko :mad::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale ja wiem dlaczego :diabloti:

:eviltong:

Ptysiak napisał(a):
Pisałaś ale nadal z tego mam polew :evil_lol:

buhaha :evil_lol:
Nie ma tak to nie sprawiedliwe :(

zamiast sie cieszyc ze wam chce cos dac to marudzicie :eviltong:

magdabroy napisał(a):
Ciesz się, że chociaż chce Ci coś dać :evil_lol: Bo mi chce zabrać wszystko :mad::eviltong:

widzisz , Magda ma gorzej :eviltong:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Aga... to daj Madzi te "i" ode mnie... Nie zabieraj Jej wszystkiego :(

Ja wpadnę do Ciebie na kawę to Ci wyniosę Teosia i Torkę ... dam sobie radę :evil_lol:

Dzięki Iza :buzi:

Po co ją uprzedzasz co chcesz jej zabrać?? :crazyeye:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Aga... to daj Madzi te "i" ode mnie... Nie zabieraj Jej wszystkiego :(

Ja wpadnę do Ciebie na kawę to Ci wyniosę Teosia i Torkę ... dam sobie radę :evil_lol:

eheee jeszcze chwila i bym uwierzyła że dobra jesteś :evil_lol:

magdabroy napisał(a):

bede miała czas zeby wymyslic dobra kryjówkę :cool3:

Posted

magdabroy napisał(a):

:buzi::)
Żeby miała stres :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
eheee jeszcze chwila i bym uwierzyła że dobra jesteś :evil_lol:

bede miała czas zeby wymyslic dobra kryjówkę :cool3:

Prawie mi się udało :evil_lol:

Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz:

A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :)

Posted

Ptysiak;19655156

Myśl myśl... ja mam psa w mafii :evil_lol: a przy okazji bawię się z nim w domu w tropienie czasami :razz:[/QUOTE napisał(a):

postanie na posterunku moje waleczne koty :evil_lol:

[quote name='magdabroy']A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :)

byle by z tego dziecóffff nie było :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
A taką piękną suczkę jak Tora, to szybko znajdzie :)

No ba :)

magdabroy napisał(a):
Ciachniemy Ptyśka albo Torę ;-)

Yyyyy.... Może lepiej Torę ?? :evil_lol:
Bo mnie aż ciarki przechodzą jak pomyśle o jajeczkach... :roll::evil_lol:

Aga nie strasz kotami nooo.... :-(:evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
bo Sebastian już jej nie wystarcza :lol:

A na taką świętą wygląda :evil_lol: Wyszło szydło z worka :diabloti:

:: FiGa :: napisał(a):
Przyszlam zyczyc dobrej nocki :loveu:

Dziękuję, choć nocka nie był dobra :(

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

Dzień dobry :) Początek dnia był kiepski, ale już jest lepiej ;)

Pół nocy nie spałam :shake: Wczoraj Theoś zaczął kaszleć, dziś w nocy źle mu się oddychało :( Niby nic mu z noska nie leciało, ale słyszałam, że ciężko mu się oddycha. Rano zadzwoniłam do lekarza, w południe byłam na wizycie. Pan doktor go osłuchał, sprawdził gardełko i uszy-wszystko czyste. Ale dostał syropek na kaszel i krople do nosa ;)
A ja muszę się przyznać, że chyba kiedyś mnie będzie musiał Bogdan zamknąć w pokoju bez klamek :evil_lol: Młody ma tylko kaszel, a ja ryczałam pół dnia, że mam dziecko chore :placz: Ja nie jestem całkiem normalna :shake:

Posted

Wcale Ci się nie dziwie, że płakałaś i się denerwowałaś :) Też tak miałam jak dzieciaki były maleńkie, z byle pierdółką do lekarza latałam...
Może teraz pośpisz jak już wiesz, że Teosiowi nic nie jest :loveu:
Dobrze, że to tylko kaszelek, po syropku mu przejdzie i nie będzie Mamusi już stresował ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wcale Ci się nie dziwie, że płakałaś i się denerwowałaś :) Też tak miałam jak dzieciaki były maleńkie, z byle pierdółką do lekarza latałam...
Może teraz pośpisz jak już wiesz, że Teosiowi nic nie jest :loveu:
Dobrze, że to tylko kaszelek, po syropku mu przejdzie i nie będzie Mamusi już stresował ;)

Jestem taka śpiąca, że śpię na stojąco :D Posiedzę trochę na dogo i idę spać :)

unikatowydiament napisał(a):
bardzo się cieszę że Theosiowi nic nie jest:loveu:

pozdrawiamy:)

Ja też się cieszę ;)

dOgLoV napisał(a):
Dzien dobry :)

dzisiaj sobie z wami nie pożartuje ;) musicie mi wybaczyc ;)

zdrowka dla Theosia :loveu:

A czemu nie pożartujemy? :crazyeye:
Dziękuję :)

Posted

magdabroy napisał(a):

A ja muszę się przyznać, że chyba kiedyś mnie będzie musiał Bogdan zamknąć w pokoju bez klamek :evil_lol: Młody ma tylko kaszel, a ja ryczałam pół dnia, że mam dziecko chore :placz: Ja nie jestem całkiem normalna :shake:
przy drugim kaszelku już pewnie nie będziesz wyła ;) pod nosek smaruj maść majerankową, to mu też troszeczkę pomoże. kaszel i katar to nic strasznego ale u takich maluszków bardzo męczące, bo dziecko pić nie może spokojnie ani spać. ja przez tydzień jak lena miała katar myślałam, że padnę. trzymajcie się.

Posted

agaga21 napisał(a):
przy drugim kaszelku już pewnie nie będziesz wyła ;) pod nosek smaruj maść majerankową, to mu też troszeczkę pomoże. kaszel i katar to nic strasznego ale u takich maluszków bardzo męczące, bo dziecko pić nie może spokojnie ani spać. ja przez tydzień jak lena miała katar myślałam, że padnę. trzymajcie się.

Dzięki ;)
Katar nie jest taki typowy, że mu się leje z noska :shake: Tylko właśnie słyszę, że ma problemy z oddychaniem :roll:
Rozmawiałam z koleżanką zanim pojechałam do lekarza i powiedział, że ona trafiała na takiego lekarza, że jak przychodziła, bo dziecko kaszlało, to ją zbywał, że płuca/oskrzela czyste to samo przejdzie itp. Na szczęście ten u którego ja byłam, odrazu przepisał syrop i krople do nosa ;) Tylko syrop Theosiowi nie smakuje i jest ryk ja mu go podaję :D