Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jakbym widziała Sebka jak się z tym męczył :evil_lol:

widzisz Magda taki kawał chłopa się meczył a ja mam se dac z tym rade ?? o nie :shake::evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Leniwiec :eviltong:

U Izy działa ;) Mam nadzieję, że na Ibri też zadziała :)

nie no ale co nieudana próba robi psik :P zanim mi sie uda załozyc to bedzie puste :evil_lol:

tez mam taka nadzieje ;)

jutro oba koty i Qwenda ida do weta :evil_lol: szkoda ze nie bede tego widziała :mad:

Posted

dOgLoV napisał(a):
widzisz Magda taki kawał chłopa się meczył a ja mam se dac z tym rade ?? o nie :shake::evil_lol:

On nie dość, że się namęczył to baterie źle włożył :evil_lol:
Też mu psikało :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaja sobie robicie :crazyeye: Ja sobie to sama pozakładałam :grins:

Ja chciałam ale On jest Facet i chciał sam :diabloti:
Jeszcze wyczytał żeby ten spray włączyć tylko co jakiś czas a zostawić sam dźwięk.
Potem mu nie działało, okazało się że źle baterie wsadził a potem okazało się że baterie są w ogóle zużyte... (a nowe) i Bartek (syn) leciał po baterię bo Sebek wziął sobie do serca odpalenie maszyny :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jeszcze wyczytał żeby ten spray włączyć tylko co jakiś czas a zostawić sam dźwięk.
Potem mu nie działało, okazało się że źle baterie wsadził a potem okazało się że baterie są w ogóle zużyte... (a nowe) i Bartek (syn) leciał po baterię bo Sebek wziął sobie do serca odpalenie maszyny :evil_lol:

Chciał się wykazać :evil_lol:
U mnie musi być na psikaniu, bo Lumpek jest cwany :diabloti: Jeden dzień nie wystawiłam tego na dwór i już narobił kupsko do kory :angryy:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaja sobie robicie :crazyeye: Ja sobie to sama pozakładałam :grins:

:oops::oops::oops::oops::eviltong:

Ptysiak napisał(a):
On nie dość, że się namęczył to baterie źle włożył :evil_lol:
Też mu psikało :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ptysiak napisał(a):

Sebastian tez na pewno sam by chciał to włączyc ale nie chcial mnie budzic a nie wiedział gdzie to włożyłam :evil_lol:

a zle wkładac baterie ja tez potrafie :evil_lol: nawet kiedys cos takim sposobem zjarałam ale nie pamietam co to było :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Sebastian tez na pewno sam by chciał to włączyc ale nie chcial mnie budzic a nie wiedział gdzie to włożyłam :evil_lol:

a zle wkładac baterie ja tez potrafie :evil_lol: nawet kiedys cos takim sposobem zjarałam ale nie pamietam co to było :evil_lol:

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

:evil_lol:
Madzia masz zbyt mądrego kota :)

Ja jedyne co zjarałam to ładowarkę do akumulatorków jak włożyłam do niej zwykłe baterię bo się pomyliłam...
I sandwicza jak zamknęłam kanapki z kabelkiem, ale to wtedy w ogóle światła nie było bo korki też spaliłam :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Madzia masz zbyt mądrego kota :)

Ja jedyne co zjarałam to ładowarkę do akumulatorków jak włożyłam do niej zwykłe baterię bo się pomyliłam...
I sandwicza jak zamknęłam kanapki z kabelkiem, ale to wtedy w ogóle światła nie było bo korki też spaliłam :roll: :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

magdabroy napisał(a):
:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:

ale kanapki pewnie były pyszne z tym przywedzonym kablem :evil_lol:

ja kiedys korki zjarałam jak chciaąłm podlaczyc kolumne , brat mial taka duza kolumne w pokoju , do niczego nie podłączoną i ona miała takie dwa niezabezpieczone kabelki i ja mala głupia myslalam ze jak sie te kabelki wlozy do gniazdka to zacznie grac:ylsuper: nie wiemco ja wtedy myślałam z kąd muzyka poleci , chyba że ze ściany :ylsuper:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to ja wtedy przygarnę Bogdana , Theosia , Torke i Lumpka :evil_lol:

Ale jesteś małpa :mad: Bogdana wymieniłaś pierwszego!! Ciekawe czemu? Już wiem, bo rudy :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Iza, ale Ty z sendwiczem też pojechałaś na całego :evil_lol:

Ale ja tego kabla nie widziałam :shake: tylko ciężko było jakoś zamknąć... :diabloti:

Tak to raczej nic nie palę. Ja wolę przybijać gwoździe :evil_lol: Jak prosiłam Sebka by zrobił haczyki na patelnię i mu się nie chciało to w końcu sama zrobiłam. Przybiłam dwa wielkie gwoździe do ściany, takie zardzewiałe lekko bo takie znalazłam i zrobiłam haczyki :p Załamał się jak wrócił z pracy :evil_lol:
Jak Znajomy po weselu powiesił Nam swój garnitur na karniszu i się poluzował i potem Sebek ciągle mówił zaraz... to też sama "naprawiłam" tak że jak spadł mojemu Teściowi na głowę to Teść sie wkurzył i sam to naprawił :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja też :evil_lol:

Ty jesteś lepsza Aga niż ja :evil_lol:

Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec

i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane :

- nie no , szczerośc przede wszystkim

mysle o co mu chodzi hmmm

cofam patrze co napisałam a tam :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol:

uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec

i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane :

- nie no , szczerośc przede wszystkim

mysle o co mu chodzi hmmm

cofam patrze co napisałam a tam :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol:

uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol:

Już to kiedyś pisałaś, ale nadal jest śmieszne :roflt:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale jesteś małpa :mad: Bogdana wymieniłaś pierwszego!! Ciekawe czemu? Już wiem, bo rudy :diabloti:

ej ominęlam go :oops:

yyyyyy noooo booooo , własnie nie wiem dlaczego :eviltong: