agaga21 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a):Dzięki ;) Katar nie jest taki typowy, że mu się leje z noska :shake: Tylko właśnie słyszę, że ma problemy z oddychaniem :roll: Rozmawiałam z koleżanką zanim pojechałam do lekarza i powiedział, że ona trafiała na takiego lekarza, że jak przychodziła, bo dziecko kaszlało, to ją zbywał, że płuca/oskrzela czyste to samo przejdzie itp. Na szczęście ten u którego ja byłam, odrazu przepisał syrop i krople do nosa ;) Tylko syrop Theosiowi nie smakuje i jest ryk ja mu go podaję :D to może powietrze za suche ma w pokoju? wiesz co, tak na przyszłość, jak będzie miał katar to też dobrym sposobem jest układanie do spania na podwyższeniu, tak pod kątem a nie na płasko. Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 agaga21 napisał(a):to może powietrze za suche ma w pokoju? wiesz co, tak na przyszłość, jak będzie miał katar to też dobrym sposobem jest układanie do spania na podwyższeniu, tak pod kątem a nie na płasko. Kupuję nawilżacz i kupić nie mogę :oops: Chyba muszę się w końcu zmobilizować ;) Tego się domyśliłam dzisiaj nad ranem ;) W łóżeczku nie mógł spać, bo źle oddychał, a jak go wzięłam na ręce, że główkę miał wyżej to momentalnie zasypiał ;) Tylko wtedy ja nawet nie zmróżyłam oka :roll: Quote
agaga21 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a): Tego się domyśliłam dzisiaj nad ranem ;) W łóżeczku nie mógł spać, bo źle oddychał, a jak go wzięłam na ręce, że główkę miał wyżej to momentalnie zasypiał ;) Tylko wtedy ja nawet nie zmróżyłam oka :roll: jak lenka była tak mała jak teoś i miała katar, to układałam taką dużą normalną poduchę, ugniatałam ją tak, by była "zjeżdżalnia", na to kładłam gruby, złożony koc, by podłoże było ciut twardsze i na to kładłam lenę. miała głowę dużo wyżej, pod pleckami było prosto a zagłębienie takie, że nie miała możliwości spaść. to sprawdza się tylko przy maleńkim dziecku, takim, które z boku na bok jeszcze się swobodnie nie przewraca samo ale teoś chyba jeszcze nie jest na tym etapie ;) Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 W łóżeczku się nie przewraca, ale jak go mam położonego na przewijaku, to próbuje się położyć na boku ;) Więc pewnie na dniach dojdzie do wprawy obracaniem się z boku na bok ;) Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Lecę do łóżka spać, bo już nie widzę na oczy :sleeping: Muszę odespać dzisiejszą noc :roll: Życzę miłej pracy Agnieszce, a reszcie dogomaniakom kolorowych snów :) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='magdabroy']Lecę do łóżka spać, bo już nie widzę na oczy :sleeping: Muszę odespać dzisiejszą noc :roll: Życzę miłej pracy Agnieszce, a reszcie dogomaniakom kolorowych snów :) dziekuję bardzo :calus::calus::calus::calus: spokojnej , bezstresowej nocy życzę :loveu: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Dziękuję :buzi: Napewno będzie spokojniejsza niż dzisiejsza, a to już coś ;) Quote
justysiek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Madzia dobranoc:) a Theoś niech zdrowieje. Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ty$ka napisał(a):Miłej nocy i kolorowych snów :loveu: justysiek napisał(a):Madzia dobranoc:) a Theoś niech zdrowieje. Dziękuję ;) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dzień dobry :) Wyspałaś się ? Jak Teoś się czuje ? :) Quote
agaciaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='magdabroy']Zastanawiam się gdzie agaciaaa i Ty widzicie piłeczkującą Torę :hmmmm: Przecież ona tam biega z patykiem :eviltong: OMG gdzie ja miałam mózg jak to pisałam :hmmmm: :evil_lol: Zdrówka dla Teosia!! Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dzien dobry Madziu :) Mam nadzieje ze ta dzisiejsza nieobecnosc nie jest zwiazana ze zdrowkiem malenstwa. Nie pozwalany chorutkac :x Buzaki dla was :calus: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 dzien dobry ;) cos cichutko tutaj dzisiaj u was ;) Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Wyspałaś się ? Jak Teoś się czuje ? :) Dobry wieczór :) Ja się nie wyspałam, ale Theoś troszkę mniej kaszle ;) Syropek pomaga :multi: agaciaaa napisał(a):OMG gdzie ja miałam mózg jak to pisałam :hmmmm: :evil_lol: Zdrówka dla Teosia!! Nie wiem gdzie :evil_lol: Dziękuję :) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry :) Dobry wieczór :) :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry Madziu :) Mam nadzieje ze ta dzisiejsza nieobecnosc nie jest zwiazana ze zdrowkiem malenstwa. Nie pozwalany chorutkac :x Buzaki dla was :calus: dOgLoV napisał(a):dzien dobry ;) cos cichutko tutaj dzisiaj u was ;) Dobry wieczór Sylwia i Aga :) Dziś cichutko, bo miałam dużo na głowie :roll: Najpierw spacerek z rana, potem śniadanko, krótka pogaducha z bratową przez telefon, potem jechałam odebrać zamówione mięso (za tydzień wędzimy kiełbasę i boczek :eviltong:), wróciłam to trzeba było się zabrać za obiad, krótka drzemka zanim Bogdan wrócił z pracy, obiadek, kolejny spacerk, kąpiel Theosia, karmienie, położenie go spać.... i w końcu czas na dogo :D Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a): Dziś cichutko, bo miałam dużo na głowie :roll: Najpierw spacerek z rana, potem śniadanko, krótka pogaducha z bratową przez telefon, potem jechałam odebrać zamówione mięso (za tydzień wędzimy kiełbasę i boczek :eviltong:), wróciłam to trzeba było się zabrać za obiad, krótka drzemka zanim Bogdan wrócił z pracy, obiadek, kolejny spacerk, kąpiel Theosia, karmienie, położenie go spać.... i w końcu czas na dogo :D ojojoj to troszke zajęć miałaś :lol: kiełbasa i boczek wędzony :mdleje: chyba zaraz bede musiała podłoge pościerac tak mi ślinka pociekła :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):kiełbasa i boczek wędzony :mdleje: chyba zaraz bede musiała podłoge pościerac tak mi ślinka pociekła :evil_lol: Boczek właśnie poszedł w marynate :lol: Do następnej soboty masz czas, żeby się zapakować i przyjechać ;) Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Boczek właśnie poszedł w marynate :lol: Do następnej soboty masz czas, żeby się zapakować i przyjechać ;) nikt by mi teraz urlopu nie dał :roll: Quote
natka.jezewska Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ale fajnie wyglądał z klapniętymi uszkami! Słodziak max :) Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):nikt by mi teraz urlopu nie dał :roll: Wsiadasz z Sebastianem w piątek po pracy do auta i rano w sobotę jesteście ;) I w niedzielę rano wyjeżdżacie, to pod wieczór jesteście w domu ;) Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Wsiadasz z Sebastianem w piątek po pracy do auta i rano w sobotę jesteście ;) I w niedzielę rano wyjeżdżacie, to pod wieczór jesteście w domu ;) Sebastian po wyprawie do Warszawy powiedział ze juz nigdzie daleko nie jedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):Sebastian po wyprawie do Warszawy powiedział ze juz nigdzie daleko nie jedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedz, że zje boczek i kiełbaskę prosto z wędzarnika :loveu: jeszcze cieplutkie :loveu: Dla takiego czegoś warto jest jechać daleko :) Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Powiedz, że zje boczek i kiełbaskę prosto z wędzarnika :loveu: jeszcze cieplutkie :loveu: Dla takiego czegoś warto jest jechać daleko :) ja to bym sie nawet w pizamie w nocy skusiła :evil_lol: a co do piatku to ja w piatek jeszcze na nocke ide :roll: Quote
Recommended Posts