*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):ja to bym sie nawet w pizamie w nocy skusiła :evil_lol: a co do piatku to ja w piatek jeszcze na nocke ide :roll: Ale to za tydzień, a nie w tę sobotę ;) A wtedy będziesz miała 2 zmianę :eviltong: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ale to za tydzień, a nie w tę sobotę ;) A wtedy będziesz miała 2 zmianę :eviltong: aha fakt :splat:usłyszałam / przeczytałam o tych pysznosciach i mi sie w głowie poprzewracało :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):aha fakt :splat:usłyszałam / przeczytałam o tych pysznosciach i mi sie w głowie poprzewracało :evil_lol: No :evil_lol: Boczuś musi dochodzić w przyprawach jakieś 10 dni dlatego dopiero za tydzień wędzenie ;) No to masz tydzień, żeby przekonać Sebastiana, że warto jechać tak daleko :diabloti: A jakim sposobem to zrobisz, to nie wnikam :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):No :evil_lol: Boczuś musi dochodzić w przyprawach jakieś 10 dni dlatego dopiero za tydzień wędzenie ;) No to masz tydzień, żeby przekonać Sebastiana, że warto jechać tak daleko :diabloti: A jakim sposobem to zrobisz, to nie wnikam :evil_lol: bedzie ciezko bo mam czerwone dni :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):bedzie ciezko bo mam czerwone dni :evil_lol: Zawsze można w wannie/pod prysznicem :cool3: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Zawsze można w wannie/pod prysznicem :cool3: ooo widze ze ja zacofana jestem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):ooo widze ze ja zacofana jestem :evil_lol: Tylko żeby Was teściowa nie słyszała :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko żeby Was teściowa nie słyszała :evil_lol: zapomniała że ona tu jest :evil_lol: ale bedzie problem bo Sebastian powoli demoluje łazienke , w sobote wszedł do niej i wyszedł z połową deski klozetowej w rece bo usiadł i sie złamała :evil_lol: w niedziele chcial sie przekluczyć w łazience i urwał zamykanie :mdleje:wiec póki co łazienke lepiej sobie odpuścić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):zapomniała że ona tu jest :evil_lol: ale bedzie problem bo Sebastian powoli demoluje łazienke , w sobote wszedł do niej i wyszedł z połową deski klozetowej w rece bo usiadł i sie złamała :evil_lol: w niedziele chcial sie przekluczyć w łazience i urwał zamykanie :mdleje:wiec póki co łazienke lepiej sobie odpuścić :evil_lol: Dajcie teściowej coś na sen :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Dajcie teściowej coś na sen :evil_lol: nie zmienie miesiac skarpetek i zawsze jak bede chciała zeby dlugo i twardo spała bede jej podrzucala koło łóżka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a):nie zmienie miesiac skarpetek i zawsze jak bede chciała zeby dlugo i twardo spała bede jej podrzucala koło łóżka :evil_lol: Takie z pracy będą idealne :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a):Takie z pracy będą idealne :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej jeszcze wezme od sławnego pana Hałasa :evil_lol: on jak sie pojawi na początku hali to wiadomo ze sie zbliża :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepiej jeszcze wezme od sławnego pana Hałasa :evil_lol: on jak sie pojawi na początku hali to wiadomo ze sie zbliża :evil_lol: :roflt: Uciekam spać ;) Miłej pracy :) Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 magdabroy napisał(a)::roflt: Uciekam spać ;) Miłej pracy :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziekuje :calus: kolorowych snów ;) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dobrej nocy i obyś dziś pospała :) Cieszę się, że syropek pomaga :loveu: Quote
kalyna Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Buahahah no to się naśmiałam :lol: to tym bardziej Aga zrób Sebastianowi ciche dni to się potem będzie działo :diabloti: a ja wpadam do Magdy z pytaniem.. pamiętasz jakie witaminy dostawała Tora jak była szczeniakiem? bo kurcze coś muszę znowu zakupić,. a u weta jak zwykle nie ma :angryy: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='kalyna']a ja wpadam do Magdy z pytaniem.. pamiętasz jakie witaminy dostawała Tora jak była szczeniakiem? bo kurcze coś muszę znowu zakupić,. a u weta jak zwykle nie ma :angryy: Tora dostawała to: http://www.okazje.info.pl/sh/sport-i-hobby/eurowet-wita-vet-100-tabl-.html [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Dzien dobry ;) kalyna napisał(a):Buahahah no to się naśmiałam :lol: to tym bardziej Aga zrób Sebastianowi ciche dni to się potem będzie działo :diabloti: ja mu za dzisejsza akcje zrobie takie ciche dni że mnie będa w domu rodzinnym słyszeli :angryy: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) ja mu za dzisejsza akcje zrobie takie ciche dni że mnie będa w domu rodzinnym słyszeli :angryy:[/QUOTE] Dzień dobry :) Co Ci zrobił? :crazyeye: [quote name=':: FiGa ::']Dzieeeeen dobryyyyy :loveu:[/QUOTE] Hejka :) Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Co Ci zrobił? :crazyeye: [/QUOTE] raczej czego nie zrobił :angryy: kota z pokoju nie wyprowadzil ale to juz u mnie czytałas :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']raczej czego nie zrobił :angryy: kota z pokoju nie wyprowadzil ale to juz u mnie czytałas :evil_lol:[/QUOTE] No już przeczytałam, ale nie zdążyłam edytować mojego posta tutaj ;) Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ufff w końcu nadrobiłąm :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7469.jpg jaka radocha :lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7539.jpg :loveu: [quote name='magdabroy'] Już się nie mogę doczkać jak zrobimy sobie rudą dziewczynką z niebieskim oczami :loveu:Chcesz mnie adoptować? :cool3: Mam rude włosy i błękitne oczy :lol: [quote name='dOgLoV']Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac : - ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane : - nie no , szczerośc przede wszystkim mysle o co mu chodzi hmmm cofam patrze co napisałam a tam : - ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol: uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol:Buhahahahahaha padłam :mdleje::turn-l::roflt: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Nikt się o zdjęcia nie upomina :mad: Nie to nie, ale ja i tak coś wrzucę :eviltong: Quote
Recommended Posts