Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja to bym sie nawet w pizamie w nocy skusiła :evil_lol: a co do piatku to ja w piatek jeszcze na nocke ide :roll:

Ale to za tydzień, a nie w tę sobotę ;) A wtedy będziesz miała 2 zmianę :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale to za tydzień, a nie w tę sobotę ;) A wtedy będziesz miała 2 zmianę :eviltong:

aha fakt :splat:usłyszałam / przeczytałam o tych pysznosciach i mi sie w głowie poprzewracało :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aha fakt :splat:usłyszałam / przeczytałam o tych pysznosciach i mi sie w głowie poprzewracało :evil_lol:

No :evil_lol:
Boczuś musi dochodzić w przyprawach jakieś 10 dni dlatego dopiero za tydzień wędzenie ;)

No to masz tydzień, żeby przekonać Sebastiana, że warto jechać tak daleko :diabloti: A jakim sposobem to zrobisz, to nie wnikam :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
No :evil_lol:
Boczuś musi dochodzić w przyprawach jakieś 10 dni dlatego dopiero za tydzień wędzenie ;)

No to masz tydzień, żeby przekonać Sebastiana, że warto jechać tak daleko :diabloti: A jakim sposobem to zrobisz, to nie wnikam :evil_lol:

bedzie ciezko bo mam czerwone dni :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko żeby Was teściowa nie słyszała :evil_lol:

zapomniała że ona tu jest :evil_lol: ale bedzie problem bo Sebastian powoli demoluje łazienke , w sobote wszedł do niej i wyszedł z połową deski klozetowej w rece bo usiadł i sie złamała :evil_lol: w niedziele chcial sie przekluczyć w łazience i urwał zamykanie :mdleje:wiec póki co łazienke lepiej sobie odpuścić :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
zapomniała że ona tu jest :evil_lol: ale bedzie problem bo Sebastian powoli demoluje łazienke , w sobote wszedł do niej i wyszedł z połową deski klozetowej w rece bo usiadł i sie złamała :evil_lol: w niedziele chcial sie przekluczyć w łazience i urwał zamykanie :mdleje:wiec póki co łazienke lepiej sobie odpuścić :evil_lol:

Dajcie teściowej coś na sen :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dajcie teściowej coś na sen :evil_lol:

nie zmienie miesiac skarpetek i zawsze jak bede chciała zeby dlugo i twardo spała bede jej podrzucala koło łóżka :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
nie zmienie miesiac skarpetek i zawsze jak bede chciała zeby dlugo i twardo spała bede jej podrzucala koło łóżka :evil_lol:

Takie z pracy będą idealne :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Takie z pracy będą idealne :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

najlepiej jeszcze wezme od sławnego pana Hałasa :evil_lol: on jak sie pojawi na początku hali to wiadomo ze sie zbliża :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

najlepiej jeszcze wezme od sławnego pana Hałasa :evil_lol: on jak sie pojawi na początku hali to wiadomo ze sie zbliża :evil_lol:

:roflt:

Uciekam spać ;) Miłej pracy :)

Posted

Buahahah no to się naśmiałam :lol:
to tym bardziej Aga zrób Sebastianowi ciche dni to się potem będzie działo :diabloti:

a ja wpadam do Magdy z pytaniem.. pamiętasz jakie witaminy dostawała Tora jak była szczeniakiem? bo kurcze coś muszę znowu zakupić,. a u weta jak zwykle nie ma :angryy:

Posted

Dzien dobry ;)

kalyna napisał(a):
Buahahah no to się naśmiałam :lol:
to tym bardziej Aga zrób Sebastianowi ciche dni to się potem będzie działo :diabloti:

ja mu za dzisejsza akcje zrobie takie ciche dni że mnie będa w domu rodzinnym słyszeli :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;)
ja mu za dzisejsza akcje zrobie takie ciche dni że mnie będa w domu rodzinnym słyszeli :angryy:[/QUOTE]

Dzień dobry :)
Co Ci zrobił? :crazyeye:

[quote name=':: FiGa ::']Dzieeeeen dobryyyyy :loveu:[/QUOTE]

Hejka :)

Posted

[quote name='dOgLoV']raczej czego nie zrobił :angryy: kota z pokoju nie wyprowadzil ale to juz u mnie czytałas :evil_lol:[/QUOTE]

No już przeczytałam, ale nie zdążyłam edytować mojego posta tutaj ;)

Posted

Ufff w końcu nadrobiłąm :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7469.jpg jaka radocha :lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7539.jpg :loveu:

[quote name='magdabroy']
Już się nie mogę doczkać jak zrobimy sobie rudą dziewczynką z niebieskim oczami :loveu:Chcesz mnie adoptować? :cool3: Mam rude włosy i błękitne oczy :lol:

[quote name='dOgLoV']Kurcze bo ja zawsze najpierw robie a pozniej mysle , nie wiem czy juz to kiedys tu pisałam ale poznalam kiedys na necie chłopaka z Warszawy , fajny , spokojny , dobrze ułożony chłop ( kiedys nawet przyjechał do mnie i mi dał 25 długich róż :evil_lol:ale go nie chciałam bo za daleko mieszkał :eviltong:) i tak sobie piszemy na gg i cos zaczelismy rozmiawiac o obraczkach czy zwracamy uwage czy ktos ma obrączke itd i tak piszemy piszemy i ja napisałam a w zasadzie chciałam napisac :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwage na palec

i cisza 5 min , 10 min , 15 mowie wystraszył sie czy coś za chwie patrze okienko miga , otwieram a tam napisane :

- nie no , szczerośc przede wszystkim

mysle o co mu chodzi hmmm

cofam patrze co napisałam a tam :

- ja zawsze pierwsze co to zwracam uwagę na pale bo mi sie "c " zjadło :evil_lol:

uwieżcie mi 30 min sie zbierałam z podłogi , nie mogłam przestac sie śmiać :evil_lol:Buhahahahahaha padłam :mdleje::turn-l::roflt: