łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a)::evil_lol: Dziś Tora mało łap nie połamała jak usłyszła chłopców i wbiegła do domu :evil_lol: potrafie sobie to wyobrazic bo Neron robi to samo jak bratanice przychodzą z tym ze Torka na tych panelach to pewnie niezle jechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):potrafie sobie to wyobrazic bo Neron robi to samo jak bratanice przychodzą z tym ze Torka na tych panelach to pewnie niezle jechała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na kafelkach ;) Panele mam na piętrze, a na dole wszędzie kafelki :) Ona kiedyś przez te szaleństwo połamie łapy, tego jestem pewna :roll: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):Na kafelkach ;) Panele mam na piętrze, a na dole wszędzie kafelki :) Ona kiedyś przez te szaleństwo połamie łapy, tego jestem pewna :roll: ej jestem zdolna , myslałam o kafelkach ( miałam przed oczami Twoje białe kafelki) a napisałam panelach :splat: tez sie zawsze tego boję :shake: ale jak pies sie cieszy to niestety wariuje jak by miał adhd ;) Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7550.jpg aaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Ja nie lubię kafelek :shake: a już na pewno białych.... Z pięć lat temu jak poszłam do znajomych na Sylwestra i gwizdnęłam centralnie na plecach a ich pies pół nocy ze strachu potem nie wyszedł z kuchni... jedno dobre... szampana nie potrzaskałam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Ptysiak napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7550.jpg aaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Ja nie lubię kafelek :shake: a już na pewno białych.... Z pięć lat temu jak poszłam do znajomych na Sylwestra i gwizdnęłam centralnie na plecach a ich pies pół nocy ze strachu potem nie wyszedł z kuchni... jedno dobre... szampana nie potrzaskałam :evil_lol: :loveu: Moje nie są całkiem białe ;) Dobrze, że % ocalały :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Moje nie są całkiem białe ;) Dobrze, że % ocalały :evil_lol: To dobrze, bo te białe są niefajne :D Do dziś mnie bolą plecy i tyłek jak o tym pomyślę :evil_lol: Z tym szampanem to Wszyscy byli w szoku, że uratowałam :evil_lol: Szkoda tylko, że potem pies się mnie bał jakiś czas :( :D Quote
Kaaasia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Wszystkiego Naj, Naj, Naj dla maluszka :loveu: Oj Iza, Iza :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzien dobry ;) Madziu dlaczego Ty nam to robisz NO DLACZEGO???????? :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7550.jpg Nie mam slow... sklonna jestem jedynie napisac AAAAAAAAAAAAAAAA :loveu: Laaaaa liiiiiii :loveu: Teos to taki odmozdzacz hahaha :D Czlowiekowi wylacza sie myslenie, po glowie lataja banki mydlane... piekny stan :evil_lol: Wszystkiego naj naj naj dla skarbeczka :calus: I glaski dla pieknej Torci :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry Madziu :) Buziaki dla Teosia :loveu::loveu::loveu: Głaski dla Torki i Lumpka :loveu: Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Kaaasia napisał(a):Wszystkiego Naj, Naj, Naj dla maluszka :loveu: Dziękuję :) :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry ;) Madziu dlaczego Ty nam to robisz NO DLACZEGO???????? :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7550.jpg Nie mam slow... sklonna jestem jedynie napisac AAAAAAAAAAAAAAAA :loveu: Laaaaa liiiiiii :loveu: Teos to taki odmozdzacz hahaha :D Czlowiekowi wylacza sie myslenie, po glowie lataja banki mydlane... piekny stan :evil_lol: Wszystkiego naj naj naj dla skarbeczka :calus: I glaski dla pieknej Torci :loveu: Dzień dobry :) A co ja robię? Ja tylko chwalę się swoim synem :evil_lol: Ptysiak napisał(a):Dzień dobry Madziu :) Buziaki dla Teosia :loveu::loveu::loveu: Głaski dla Torki i Lumpka :loveu: Dzień dobry :) Głaski przekazane ;) Quote
Oscar Patric Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 wszystkiego najlepszego dla Teo:loveu: miłej niedzieli:) Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hejka, przyszłam się przywitać, bo zrobiłam przerwę w nauce.:) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 unikatowydiament napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Teo:loveu: miłej niedzieli:) Dziękuję :) Aleksandra95 napisał(a):Hejka, przyszłam się przywitać, bo zrobiłam przerwę w nauce.:) Hej :) Tylko potem się nie tłumacz nauczycielce, że czegoś nie umiesz, bo byłaś w mojej galerii :mad::eviltong: Quote
Daga&Maks Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 wszystkiego najlepszego dla Teosia :) jak ten czas szybko leci, już 2 miesiące Quote
Ada_Mirra Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Niedobre bo nie nadrabiam z czytaniem xD najlepszego dla Teosia :loveu: Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 dagaa111 napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Teosia :) jak ten czas szybko leci, już 2 miesiące Dziękuję :) Ada_Mirra napisał(a):Niedobre bo nie nadrabiam z czytaniem xD najlepszego dla Teosia :loveu: Jakbys częściej zaglądala, to byś się wyrabiała :eviltong: A tak poza tym, ciesz się, bo i tak jest mało do nadrabiania odkąd jest Theoś, bo nie mam już tyle czasu na dogo :eviltong: Dziękuję :) Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dobry wieczór :) Wpadłam po dwóch dniach przerwy i już mam zaległości :D Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Dobry wieczór :) Wpadłam po dwóch dniach przerwy i już mam zaległości :D Dobry wieczór :) Wypad był o 2 dni za długi :diabloti: Quote
Lucky. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ja też nie wyrabiam, a brakuje mi czasu :( ostatnie trzy zdjęcia Teosia śliczne, zaraz się obejrzymy a będzie miał już roczek :loveu: Quote
aganela Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Lucky. napisał(a):ja też nie wyrabiam, a brakuje mi czasu :( ostatnie trzy zdjęcia Teosia śliczne, zaraz się obejrzymy a będzie miał już roczek :loveu: ja to samo...ciężko mi nadrobić...a co dopiero jak się zacznie rok akademicki ;( Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Lucky. napisał(a):ja też nie wyrabiam, a brakuje mi czasu :( ostatnie trzy zdjęcia Teosia śliczne, zaraz się obejrzymy a będzie miał już roczek :loveu: aganela napisał(a):ja to samo...ciężko mi nadrobić...a co dopiero jak się zacznie rok akademicki ;( Jak mi przykro, że nie wyrabiacie :diabloti: Macie kilka fot Tory, żebyście nie marudzili, że galeria się zrobiła dziecięca :eviltong: Quote
łamAga Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 dobry wieczór ;) Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Torka robi a ku ku zza drzwi :evil_lol: Quote
Recommended Posts