Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
ale niedobra mamusia z Ciebie :eviltong:

On i tak nie rozumie co mówię :evil_lol: Ważne, że robię to z uśmiechem na ustach, to jest ok ;)
A jak się cieszy jak go nazywam "śmierdzielem" :evil_lol: (jak puszcza bąki)

Posted

vege* napisał(a):
Jejku jaki on już duży jest :crazyeye: :loveu::loveu: Zanim wszyscy się zorientujemy to Theoś będzie już biegał razem z Torką :evil_lol:

Bedzie się trzymał jej ogona :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
On i tak nie rozumie co mówię :evil_lol: Ważne, że robię to z uśmiechem na ustach, to jest ok ;)
A jak się cieszy jak go nazywam "śmierdzielem" :evil_lol: (jak puszcza bąki)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
im starszy tym wieksze niedotykane jajo będzie :eviltong: tylko do mamusi bedzie uciekał :loveu::loveu::loveu::loveu:

a to prawda zazwyczaj. moja lenuszka też nie protestowała jak ją ktoś brał na ręce a teraz jak mnie widzi i jest na innych rękach to jest przez chwilę ok a za moment płacz i wyciąganie rączek do mnie. tak samo gdy po przebudzeniu ktoś ją rozbawić lub zagadać próbuje. tylko domownicy mogą ale dziadek czy ciocia(których też zna ale nie są na co dzień) to już nie.

Posted

magdabroy napisał(a):

Do tej pory, obojętnie kto do nas przychodził i brał go na ręce, to było mu to bez różnicy ;) Teraz już jest starszy i w sobotę odwiedziła mnie koleżanka z mężem i synami i był ryk jak zobaczył "obcych". W niedzielę odwiedzili nas inni znajomi i była powtórka jego płaczu :( Uspokajał się dopiero jak mamusia go przytuliła :loveu: Synek mamusi :D

no to ja miałam tak samo.. nawet jak już ciut urosłam.. potem mam na każdym zdjęciu z jakąś ciotką itp minę skwaszoną.. a wszyscy wspominają jak się darłam :lol:

Guest wolfheart
Posted

heeej:p
u nas coś pogoda sobie przypomniała,że jeszcze lato trwa :cool1: A jak tam u Was?

Posted

[quote name='understandme']Wpadam dosłownie między lekcjami a karmieniem kotów z pozdrowieniami dla Ciebie, zwierzaków i Teosia :) :loveu:

Dziękuje za odwiedzinki :)

[quote name='kalyna']no to ja miałam tak samo.. nawet jak już ciut urosłam.. potem mam na każdym zdjęciu z jakąś ciotką itp minę skwaszoną.. a wszyscy wspominają jak się darłam :lol:

Nadal tak masz na zdjęciach? :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :calus:

Madziu cieszcie sie sie tymi chwilami, w ktorych Teos chce was i tylko was... przyjdzie taki czas ze wszystko bedzie wazniejsze niz rodzice :lol: I to juz nieodwracalne :placz:

Dzień dobry :)

Wiem, tylko już się boję co będzie jak pojedziemy do PL :crazyeye: Przecież on nie bedzie przestawał płakać jak bedziemy odwiedzać rodzinę :roll:

[quote name='marta.k9080']heeej:p
u nas coś pogoda sobie przypomniała,że jeszcze lato trwa :cool1: A jak tam u Was?

Hej :)
Do wczoraj były upały :) Dziś pada deszcz i jest chłodniej, ale ciepło ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Działa!!!! Nie ma kupek po kotach :crazyeye::multi:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7555.jpg Moje słodkie kochane :loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7532.jpg Toreczka :loveu:

To super, że działa :multi: Mam nadzieję, że koty nie wrócą :diabloti:

Posted

Ja to w sumie wystawiam na noc bo w dzień nie przychodzą bo Ptysiek biega itd.
Od 2 dni o dziwo nie znalazłam żadnej niespodzianki po nocy :)
Tez mam nadzieję, że nie wrócą :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja to w sumie wystawiam na noc bo w dzień nie przychodzą bo Ptysiek biega itd.
Od 2 dni o dziwo nie znalazłam żadnej niespodzianki po nocy :)
Tez mam nadzieję, że nie wrócą :evil_lol:

Tylko jak będzie padać, to nie wiem czy woda się do baterii nie dostanie :/ Musiałabyś to jakoś zabezpieczyć przed wilgocią ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko jak będzie padać, to nie wiem czy woda się do baterii nie dostanie :/ Musiałabyś to jakoś zabezpieczyć przed wilgocią ;)

O... no fakt, o tym nie pomyślałam :roll: dobrze, że nie padało ostatnio.
Coś wymyślę.
Parasolkę postawię :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dzien dobry ;)

a ja mam pytanie o ten przelacznik dzwieku , jak to co sie wyczerpie tzn stezone powietrze to dzwiek bedzie działał ?? ;)

Nie wiem :niewiem: Ale myśląc logicznie, to powinno działać, bo do dzwięku potrzebna jest tylko bateria ;)

unikatowydiament napisał(a):
doberek:) :)

Doberek :)

:: FiGa :: napisał(a):
Moze do czasu wyjazdu cos sie w tej kwestii zmieni ;) Albo po pewnym czasie sie przyzwyczai do nowych twarzy :)

Oby ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Nie wiem :niewiem: Ale myśląc logicznie, to powinno działać, bo do dzwięku potrzebna jest tylko bateria ;)

też mi sie własnie wydaje ze powinno działać ;)

chciałam zainstalowac to ale nie umiem nałozyc tego niebieskiego czegos na puszkę :oops: troche techniki i sie gubie :oops:

Posted

dOgLoV napisał(a):
też mi sie własnie wydaje ze powinno działać ;)

chciałam zainstalowac to ale nie umiem nałozyc tego niebieskiego czegos na puszkę :oops: troche techniki i sie gubie :oops:

Ta obręcz ma być u góry, potem nakładasz na puszkę i mocno ściągasz obręcz w dół ;) Potrzeba troszkę siły, ale dasz radę ;)

Aleksandra95 napisał(a):
pozdrawiamy.:):):)

Hej :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ta obręcz ma być u góry, potem nakładasz na puszkę i mocno ściągasz obręcz w dół ;) Potrzeba troszkę siły, ale dasz radę ;)

zostawie Sebastianowi niech sie sam meczy :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
też mi sie własnie wydaje ze powinno działać ;-)

Jakbym widziała Sebka jak się z tym męczył :evil_lol: