Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
hehe, mały bokser :) a jaki przy tym skupiony!

:)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

Jejjjjj.... wchodzę do galerii a tu pierwsze co widzę to takie piękne cudo : http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7486.jpg :loveu::loveu::loveu: i to z dopiskiem że dla mnie :loveu:
Przemiłe to jest :):loveu:
Dziś to już mi nic humoru nie zepsuje po tym :)

Dzień dobry :)

No chciałam Ci poprawić humor i cieszę się, że mi się udało :)

aganela napisał(a):
Hej:) i jak te zdjęcia dziś będą nowiutkie?:)

Hej :)
Będą wieczorem, jak małego położę spać ;)

Posted

Oto jak Tora posłuchała, jak kazałam jej się wynosić z pokoju, bo się plątała pod nogami :angryy: Położyła się w drzwiach :D

Na jedno zdjęcie załapał się Lumpek ;)

Posted

Torka :multi: jaka ona kochana :loveu: jak mogłas ja wyrzucić z pokoju :mad:

Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7534.jpg schrupała bym go :loveu::loveu::loveu::loveu:

ogladam zdjecia Theosia i mam takiego jokera na twarzy ze sama z siebie sie smieje :evil_lol:

balon :crazyeye: jaki fajny , zapomnialam juz ze takie cos istnieje u nas dawno nie lataly ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
Torka :multi: jaka ona kochana :loveu: jak mogłas ja wyrzucić z pokoju :mad:

Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7534.jpg schrupała bym go :loveu::loveu::loveu::loveu:

ogladam zdjecia Theosia i mam takiego jokera na twarzy ze sama z siebie sie smieje :evil_lol:

balon :crazyeye: jaki fajny , zapomnialam juz ze takie cos istnieje u nas dawno nie lataly ....

Bo nie mogłam spokojnie zająć się Theosiem, więc ją wygoniłam :eviltong:

Każda chce mi dziecko schrupać :mdleje:

A Sebastian nie patrzy na Ciebie jak na idiotkę :stupid:??
Ja się ciągle śmieję z tego co Twój tata powiedział po otworzeniu paczki :roflt: Bogdan nawet opowiedział to dziś szwagrowi przez telefon :roflt:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo nie mogłam spokojnie zająć się Theosiem, więc ją wygoniłam :eviltong:

Każda chce mi dziecko schrupać :mdleje:

A Sebastian nie patrzy na Ciebie jak na idiotkę :stupid:??
Ja się ciągle śmieję z tego co Twój tata powiedział po otworzeniu paczki :roflt: Bogdan nawet opowiedział to dziś szwagrowi przez telefon :roflt:

niedobra pańcia :eviltong:

nasza wina ze on taki słodziasty :loveu:

Sebastian robi płot a mi sie pędzel rozkraczył i nie mam co robic wiec sama tu siedze , z wami znaczy się :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jaka miał fajna mine przy tym jak takie małe dziecko ktore dostało prezent i z zaciekawieniem go otwiera :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
niedobra pańcia :eviltong:

nasza wina ze on taki słodziasty :loveu:

Sebastian robi płot a mi sie pędzel rozkraczył i nie mam co robic wiec sama tu siedze , z wami znaczy się :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jaka miał fajna mine przy tym jak takie małe dziecko ktore dostało prezent i z zaciekawieniem go otwiera :evil_lol:

Bardzo dobra pańcia :eviltong:

To ja nie wiem czy to jest dobry pomysł, żeby Ci wysłać jego zdjęcie, bo je zjesz :evil_lol:

Szkoda, że nie nagrałaś filmiku z tatą :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bardzo dobra pańcia :eviltong:

To ja nie wiem czy to jest dobry pomysł, żeby Ci wysłać jego zdjęcie, bo je zjesz :evil_lol:

Szkoda, że nie nagrałaś filmiku z tatą :diabloti:

oj niee zdjecia nie zjem ale moge je wypatrzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:

nooo szkoda , wszyscy patrzyli co to za cudo przyszło a tata sie z reklamy cieszył i pewnie nawet nie wiedział co dostalam tak patrzył w ta gazetkę :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
nooo szkoda , wszyscy patrzyli co to za cudo przyszło a tata sie z reklamy cieszył i pewnie nawet nie wiedział co dostalam tak patrzył w ta gazetkę :evil_lol:

Może następnym razem wyślę więcej gazetek? ;) W prezencie dla Twojego taty :evil_lol:

Posted

Super balony...sama bym się kiedyś takim przeleciała.... Tora robi podobne minki jak Luna kiedyś ,gdy też dostała ochrzan... a Teoś głodny był,że tak rączki zajadał?:D

Posted

aganela napisał(a):
Super balony...sama bym się kiedyś takim przeleciała.... Tora robi podobne minki jak Luna kiedyś ,gdy też dostała ochrzan... a Teoś głodny był,że tak rączki zajadał?:D

No mi ciągle szkoda kasy na taką atrakcję :oops:
Theoś wszedł w etap wkładania wszystkiego do buzi ;) A że ciężko mu narazie cokolwiek złapać do rączki, to ogranicza się do "jedzenia" swoich paluszków :)