:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dzien dobry :loveu: Ale swietne kedziorki ma Teos :loveu: Gdzies czytalam ze naukowcy z National Geographic stwierdzili ze do 2060 roku moga zaniknac rudzielce kompletnie :placz: Wiec Madziu musicie z tym walczyc :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):myslalam ze wrocisz tam gdzie pracowałaś ;) Tego jeszcze nie wiem :niewiem: Tam jest system 4 zmianowy, a ja jak wrócę do pracy, to chcę pracować tylko na jedną zmianę ;) Jak mi nie pozwolą tak pracować, to tam nie wrócę :shake: Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7544.jpg ale ma cudne oczka :loveu: możesz Nas tak męczyć ciągle co do fotek :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7469.jpg jaka uśmiechnięta :loveu: Dzień dobry :) :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry :loveu: Ale swietne kedziorki ma Teos :loveu: Gdzies czytalam ze naukowcy z National Geographic stwierdzili ze do 2060 roku moga zaniknac rudzielce kompletnie :placz: Wiec Madziu musicie z tym walczyc :evil_lol: Cześć :) To chyba bym musiała chodzić w ciąży każdego roku :evil_lol: i tak do końca mojego życia :roll: Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Oj nie kaze Tobie samej z tym walczyc... bo idac dalej tym tokiem myslenia Twoje dzieci musialyby ze soba zakladac rodziny :evil_lol: Ja nie wyobrazam sobie byc ze swoim bratem, juz pomijajac kwestie genetyczne.. bueeeee :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Oj nie kaze Tobie samej z tym walczyc... bo idac dalej tym tokiem myslenia Twoje dzieci musialyby ze soba zakladac rodziny :evil_lol: Ja nie wyobrazam sobie byc ze swoim bratem, juz pomijajac kwestie genetyczne.. bueeeee :evil_lol: Ja miałam na myśli to, że urodziłabym dzieci, które miałyby w genach rude włosy, więc rozmnażać mogłyby się nie ze sobą, tylko z innymi, a gen by przetrwał :) I w efekcie rodziłyby się moje rude wnuki :) Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dwojka mysle wystarczy ;) Juz wniesiecie do przetrwania rudzielcow :loveu: Quote
aganela Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Hej:) miłego weekendu:) choć Madziu ty masz teraz ciągle weekend;) Quote
Ada_Mirra Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 hej :) gaduły niedobre :mad: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7537.jpg :loveu: A Torciaaa <3 Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) dagaa111 napisał(a):witam i miłego dnia życzę :) Doberek :) aganela napisał(a):Hej:) miłego weekendu:) choć Madziu ty masz teraz ciągle weekend;) Hahaha Weekend :crazyeye: Ja właśnie nie mam weekendu ;) Ja mam pracę 24h na dobę :) Ada_Mirra napisał(a):hej :) gaduły niedobre :mad: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7537.jpg :loveu: A Torciaaa <3 Czemu nie dobre gaduły :( My jesteśmy dobre gaduły :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Dziś Theoś kończy 2 miesiące :loveu: Z tej okazji, macie 3 zdjęcia :eviltong: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 zdrówka dla Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaki on słodki :loveu: i jaki juz silny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):zdrówka dla Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaki on słodki :loveu: i jaki juz silny :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) Ćwiczy kończynami praktycznie non stop :) I zrobił się strasznym przytulasem :loveu: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Widac ze zdrowy chłop :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: poczekaj jak bedzie mial tak z 1,5 roku wtedy bedzie jeszcze wiekszym przytulasem na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):poczekaj jak bedzie mial tak z 1,5 roku wtedy bedzie jeszcze wiekszym przytulasem na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu: To napewno ;) Ale wcześniej nie chciał za długo się przytulać, a ten tydzień to ciągle chciałby być na rękach, przytulony do mojego ramienia i najlepiej jak go jeszcze do tego klepię po pupie :evil_lol: Dziś tak nawet zasnął na rękach, a ja go klepałam po tyłku i klepałam :D Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):To napewno ;) Ale wcześniej nie chciał za długo się przytulać, a ten tydzień to ciągle chciałby być na rękach, przytulony do mojego ramienia i najlepiej jak go jeszcze do tego klepię po pupie :evil_lol: Dziś tak nawet zasnął na rękach, a ja go klepałam po tyłku i klepałam :D Taaaaaa ucz go tak ucz później bedzie chciał tylko tak zasypiać a bedzie coraz cięższy :evil_lol::loveu: Quote
Milena9 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nie było mnie trochę, a Theoś tak urósł :loveu: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):Taaaaaa ucz go tak ucz później bedzie chciał tylko tak zasypiać a bedzie coraz cięższy :evil_lol::loveu: Dziś pierwszy raz tak zasnął :eviltong: A tak, Theoś konsekwentnie zasypia sam :) Milena9 napisał(a):Nie było mnie trochę, a Theoś tak urósł :loveu: Trochę :crazyeye: Bardzo długo Cię nie było :eviltong: :loveu: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):Dziś pierwszy raz tak zasnął :eviltong: A tak, Theoś konsekwentnie zasypia sam :) aaaa to dobrze :eviltong: Marysie musza usupiac w wózku bo inaczej nie zasnie hehe Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):aaaa to dobrze :eviltong: Marysie musza usupiac w wózku bo inaczej nie zasnie hehe Dziś miał dużo wrażen i poprostu padł mi na rękach :D Była u nas koleżanka z synami (ta od Sznapiego) i biedny Thoeś nie wiedział na czym/na kim ma się skupić :D Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):Dziś miał dużo wrażen i poprostu padł mi na rękach :D Była u nas koleżanka z synami (ta od Sznapiego) i biedny Thoeś nie wiedział na czym/na kim ma się skupić :D już niedługo będzie z nimi szalał :multi: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):już niedługo będzie z nimi szalał :multi: No właśnie gadałyśmy z Patrycją, że następne lato będą biegały trzy urwisy i Tora :multi: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):No właśnie gadałyśmy z Patrycją, że następne lato będą biegały trzy urwisy i Tora :multi: Juz wam zazdroszcze :eviltong: a Torka bedzie pewnie w pełni szczescia :loveu: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dOgLoV napisał(a):Juz wam zazdroszcze :eviltong: a Torka bedzie pewnie w pełni szczescia :loveu: :evil_lol: Dziś Tora mało łap nie połamała jak usłyszła chłopców i wbiegła do domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts