Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry :loveu:

Ale swietne kedziorki ma Teos :loveu:

Gdzies czytalam ze naukowcy z National Geographic stwierdzili ze do 2060 roku moga zaniknac rudzielce kompletnie :placz: Wiec Madziu musicie z tym walczyc :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
myslalam ze wrocisz tam gdzie pracowałaś ;)

Tego jeszcze nie wiem :niewiem: Tam jest system 4 zmianowy, a ja jak wrócę do pracy, to chcę pracować tylko na jedną zmianę ;) Jak mi nie pozwolą tak pracować, to tam nie wrócę :shake:

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7544.jpg ale ma cudne oczka :loveu: możesz Nas tak męczyć ciągle co do fotek :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7469.jpg jaka uśmiechnięta :loveu:

Dzień dobry :)

:: FiGa :: napisał(a):
Dzien dobry :loveu:

Ale swietne kedziorki ma Teos :loveu:

Gdzies czytalam ze naukowcy z National Geographic stwierdzili ze do 2060 roku moga zaniknac rudzielce kompletnie :placz: Wiec Madziu musicie z tym walczyc :evil_lol:

Cześć :)

To chyba bym musiała chodzić w ciąży każdego roku :evil_lol: i tak do końca mojego życia :roll:

Posted

Oj nie kaze Tobie samej z tym walczyc... bo idac dalej tym tokiem myslenia Twoje dzieci musialyby ze soba zakladac rodziny :evil_lol: Ja nie wyobrazam sobie byc ze swoim bratem, juz pomijajac kwestie genetyczne.. bueeeee :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Oj nie kaze Tobie samej z tym walczyc... bo idac dalej tym tokiem myslenia Twoje dzieci musialyby ze soba zakladac rodziny :evil_lol: Ja nie wyobrazam sobie byc ze swoim bratem, juz pomijajac kwestie genetyczne.. bueeeee :evil_lol:

Ja miałam na myśli to, że urodziłabym dzieci, które miałyby w genach rude włosy, więc rozmnażać mogłyby się nie ze sobą, tylko z innymi, a gen by przetrwał :) I w efekcie rodziłyby się moje rude wnuki :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dzień dobry ;)

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

dagaa111 napisał(a):
witam i miłego dnia życzę :)

Doberek :)

aganela napisał(a):
Hej:) miłego weekendu:) choć Madziu ty masz teraz ciągle weekend;)

Hahaha Weekend :crazyeye: Ja właśnie nie mam weekendu ;) Ja mam pracę 24h na dobę :)

Ada_Mirra napisał(a):
hej :) gaduły niedobre :mad:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7537.jpg :loveu:

A Torciaaa <3

Czemu nie dobre gaduły :( My jesteśmy dobre gaduły :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
zdrówka dla Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jaki on słodki :loveu: i jaki juz silny :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

Ćwiczy kończynami praktycznie non stop :) I zrobił się strasznym przytulasem :loveu:

Posted

Widac ze zdrowy chłop :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:

poczekaj jak bedzie mial tak z 1,5 roku wtedy bedzie jeszcze wiekszym przytulasem na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
poczekaj jak bedzie mial tak z 1,5 roku wtedy bedzie jeszcze wiekszym przytulasem na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu:

To napewno ;) Ale wcześniej nie chciał za długo się przytulać, a ten tydzień to ciągle chciałby być na rękach, przytulony do mojego ramienia i najlepiej jak go jeszcze do tego klepię po pupie :evil_lol: Dziś tak nawet zasnął na rękach, a ja go klepałam po tyłku i klepałam :D

Posted

magdabroy napisał(a):
To napewno ;) Ale wcześniej nie chciał za długo się przytulać, a ten tydzień to ciągle chciałby być na rękach, przytulony do mojego ramienia i najlepiej jak go jeszcze do tego klepię po pupie :evil_lol: Dziś tak nawet zasnął na rękach, a ja go klepałam po tyłku i klepałam :D

Taaaaaa ucz go tak ucz później bedzie chciał tylko tak zasypiać a bedzie coraz cięższy :evil_lol::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Taaaaaa ucz go tak ucz później bedzie chciał tylko tak zasypiać a bedzie coraz cięższy :evil_lol::loveu:

Dziś pierwszy raz tak zasnął :eviltong: A tak, Theoś konsekwentnie zasypia sam :)

Milena9 napisał(a):
Nie było mnie trochę, a Theoś tak urósł :loveu:

Trochę :crazyeye: Bardzo długo Cię nie było :eviltong:
:loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś pierwszy raz tak zasnął :eviltong: A tak, Theoś konsekwentnie zasypia sam :)

aaaa to dobrze :eviltong:

Marysie musza usupiac w wózku bo inaczej nie zasnie hehe

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaa to dobrze :eviltong:

Marysie musza usupiac w wózku bo inaczej nie zasnie hehe

Dziś miał dużo wrażen i poprostu padł mi na rękach :D Była u nas koleżanka z synami (ta od Sznapiego) i biedny Thoeś nie wiedział na czym/na kim ma się skupić :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś miał dużo wrażen i poprostu padł mi na rękach :D Była u nas koleżanka z synami (ta od Sznapiego) i biedny Thoeś nie wiedział na czym/na kim ma się skupić :D

już niedługo będzie z nimi szalał :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
No właśnie gadałyśmy z Patrycją, że następne lato będą biegały trzy urwisy i Tora :multi:

Juz wam zazdroszcze :eviltong: a Torka bedzie pewnie w pełni szczescia :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Juz wam zazdroszcze :eviltong: a Torka bedzie pewnie w pełni szczescia :loveu:

:evil_lol:
Dziś Tora mało łap nie połamała jak usłyszła chłopców i wbiegła do domu :evil_lol: