Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To ja muszę uważać, żebyś mi męża nie odbiła, bo on rudy :loveu:

Już się nie mogę doczkać jak zrobimy sobie rudą dziewczynką z niebieskim oczami :loveu:

Noo ja bym sie zastanowiła na Twoim miejscu zanim sie ze mna spotkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

takie połączenie to juz w ogóle super , jeszcze jak by miała takie ładne błękitne oczy to juz w ogóle :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Noo ja bym sie zastanowiła na Twoim miejscu zanim sie ze mna spotkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

takie połączenie to juz w ogóle super , jeszcze jak by miała takie ładne błękitne oczy to juz w ogóle :loveu:

Dlatego chyba jak się spotkamy, to bez Bogdana :eviltong: Tylko my dwie i ewentualnie Sebastian (nie jest w moim typie, więc ja Ci nie zagrażam ;))

Pewnie jak na złość, córka będzie miała geny np. po mojej mamie, a wtedy będą ciemne włosy :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dlatego chyba jak się spotkamy, to bez Bogdana :eviltong: Tylko my dwie i ewentualnie Sebastian (nie jest w moim typie, więc ja Ci nie zagrażam ;))

Pewnie jak na złość, córka będzie miała geny np. po mojej mamie, a wtedy będą ciemne włosy :roll:

Eheeee , Bogdan na pewno Cię samej nie puści :eviltong: poza tym to by było niesprawiedliwe :eviltong: juz bym nie była taka zołza i bym Ci męża nie próbowała odbijać :evil_lol:

hmmm niekoniecznie , chociaż życie płata różne figle , Marysia jest blądynka a mój szwagier ma czarne włosy siostra moze nie czarne ale też bardzo ciemne ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Eheeee , Bogdan na pewno Cię samej nie puści :eviltong: poza tym to by było niesprawiedliwe :eviltong: juz bym nie była taka zołza i bym Ci męża nie próbowała odbijać :evil_lol:

hmmm niekoniecznie , chociaż życie płata różne figle , Marysia jest blądynka a mój szwagier ma czarne włosy siostra moze nie czarne ale też bardzo ciemne ;)

Już jedna taka była i jej się nie udało :eviltong:

Ale zrobi mi na złość, bo mi się właśnie marzy ruda córeczka z niebieskimi oczami :loveu: Chociaż jakby miała włosy po mojej mamie i niebieskie oczy jak ona, to też byłaby ładniutka :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Już jedna taka była i jej się nie udało :eviltong:

Ale zrobi mi na złość, bo mi się właśnie marzy ruda córeczka z niebieskimi oczami :loveu: Chociaż jakby miała włosy po mojej mamie i niebieskie oczy jak ona, to też byłaby ładniutka :loveu:

Bo to zła kobieta była :evil_lol:

podobno ludzie o ciemnych włosach i niebieskich oczach ( tak jak ja ) są fałszywi :roll: kiedys mi ktoś tak powiedział :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Bo to zła kobieta była :evil_lol:

podobno ludzie o ciemnych włosach i niebieskich oczach ( tak jak ja ) są fałszywi :roll: kiedys mi ktoś tak powiedział :roll:

Bardzo zła :diabloti:

Mi zawsze mówili, że rude jest fałszywe :roll: A skoro Tobie mówili inaczej, to znaczy, że blondynki z niebieskimi oczami są fałszywe :evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
jakie tu plany... dobrze, że Bogdan tego nie czyta bo by się stresował :eviltong:

zainteresowany zawsze dowiaduje sie na końcu :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Bardzo zła :diabloti:

Mi zawsze mówili, że rude jest fałszywe :roll: A skoro Tobie mówili inaczej, to znaczy, że blondynki z niebieskimi oczami są fałszywe :evil_lol:

ale jak widac poradziłaś sobie z nią :evil_lol:

to chciałam napisac ale nie chciałam przypadkiem kogos urazic :evil_lol: mam kolezanke z bląd włosami i niebieskimi oczami i jest tak fałszywa ze aż mdli :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):

ale jak widac poradziłaś sobie z nią :evil_lol:

to chciałam napisac ale nie chciałam przypadkiem kogos urazic :evil_lol: mam kolezanke z bląd włosami i niebieskimi oczami i jest tak fałszywa ze aż mdli :shake:

Ne musiałam nic jej robić :shake: Dałam Bogdanowi wolny wybór ;) Efektu można się domyśleć, skoro jest ze mną :)

Dobrze, że ja mam szare oczy :multi:

Posted

justysiek napisał(a):
ja musze od poczatku zaczac to ogladac, bo teraz nie kumam o co chodzi...
a tak wszyscy zachwalaja.

Fajnie się ogląda, ale ja się nad tym tak nie spuszczam (:evil_lol:) jak inni ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ne musiałam nic jej robić :shake: Dałam Bogdanowi wolny wybór ;) Efektu można się domyśleć, skoro jest ze mną :)

Dobrze, że ja mam szare oczy :multi:

i za to brawa dla niego :loveu:

szare ?? :crazyeye: wow

Ciebie nie miałam na mysli tak dla jasnosci :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
i za to brawa dla niego :loveu:

szare ?? :crazyeye: wow

Ciebie nie miałam na mysli tak dla jasnosci :eviltong:

No, się postarał chłopak ;)

Szare, ale też takie bliżej nieokreślone. Kilka osób dopatrzyło się, że w słońcu są zielone, ale ja tam zielonego nie widzę :shake:

No ja myślę :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
No, się postarał chłopak ;)

Szare, ale też takie bliżej nieokreślone. Kilka osób dopatrzyło się, że w słońcu są zielone, ale ja tam zielonego nie widzę :shake:

No ja myślę :eviltong:

czasami trudno okreslić kolor oczu , moja siostra ma niebiesko żółte , niby niebieskie ale w koło żrenicy ma żółta poświatę a z kolei kuzynka ma jedno brązowe drugie niebieskie ;)

Posted

bira napisał(a):
Jakie tutaj plany ;-) Magda, nie pozostaje Ci nic innego jak brać się zaraz do roboty nad tą córeczką ;-)

Nie moge tak zaraz :shake:, bo chcę rodzić naturalnie ;) więc musi być przerwa między porodami min. 2 lata ;) I to nawet pasuje, bo mam teraz rok płatnego wychowawczego, potem wróciłabym na rok do pracy i wtedy ponowna ciąża, żeby znowu mieć płatne wychowawcze :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie moge tak zaraz :shake:, bo chcę rodzić naturalnie ;) więc musi być przerwa między porodami min. 2 lata ;) I to nawet pasuje, bo mam teraz rok płatnego wychowawczego, potem wróciłabym na rok do pracy i wtedy ponowna ciąża, żeby znowu mieć płatne wychowawcze :evil_lol:

Cwaniara :evil_lol:

módl sie zeby Twoj szef nie korzystał z dogomani :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Cwaniara :evil_lol:

módl sie zeby Twoj szef nie korzystał z dogomani :evil_lol:

Płacę podatki, więc coś mi się należy ;) Czemu mam nie skorzystać :)

Nie wiem kto będzie moim kolejnym szefem :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Płacę podatki, więc coś mi się należy ;) Czemu mam nie skorzystać :)

Nie wiem kto będzie moim kolejnym szefem :evil_lol:

co prawda to prawda ;)

myslalam ze wrocisz tam gdzie pracowałaś ;)