*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 To ja muszę uważać, żebyś mi męża nie odbiła, bo on rudy :loveu: Już się nie mogę doczkać jak zrobimy sobie rudą dziewczynką z niebieskim oczami :loveu: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):To ja muszę uważać, żebyś mi męża nie odbiła, bo on rudy :loveu: Już się nie mogę doczkać jak zrobimy sobie rudą dziewczynką z niebieskim oczami :loveu: Noo ja bym sie zastanowiła na Twoim miejscu zanim sie ze mna spotkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie połączenie to juz w ogóle super , jeszcze jak by miała takie ładne błękitne oczy to juz w ogóle :loveu: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Noo ja bym sie zastanowiła na Twoim miejscu zanim sie ze mna spotkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie połączenie to juz w ogóle super , jeszcze jak by miała takie ładne błękitne oczy to juz w ogóle :loveu: Dlatego chyba jak się spotkamy, to bez Bogdana :eviltong: Tylko my dwie i ewentualnie Sebastian (nie jest w moim typie, więc ja Ci nie zagrażam ;)) Pewnie jak na złość, córka będzie miała geny np. po mojej mamie, a wtedy będą ciemne włosy :roll: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Dlatego chyba jak się spotkamy, to bez Bogdana :eviltong: Tylko my dwie i ewentualnie Sebastian (nie jest w moim typie, więc ja Ci nie zagrażam ;)) Pewnie jak na złość, córka będzie miała geny np. po mojej mamie, a wtedy będą ciemne włosy :roll: Eheeee , Bogdan na pewno Cię samej nie puści :eviltong: poza tym to by było niesprawiedliwe :eviltong: juz bym nie była taka zołza i bym Ci męża nie próbowała odbijać :evil_lol: hmmm niekoniecznie , chociaż życie płata różne figle , Marysia jest blądynka a mój szwagier ma czarne włosy siostra moze nie czarne ale też bardzo ciemne ;) Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Eheeee , Bogdan na pewno Cię samej nie puści :eviltong: poza tym to by było niesprawiedliwe :eviltong: juz bym nie była taka zołza i bym Ci męża nie próbowała odbijać :evil_lol: hmmm niekoniecznie , chociaż życie płata różne figle , Marysia jest blądynka a mój szwagier ma czarne włosy siostra moze nie czarne ale też bardzo ciemne ;) Już jedna taka była i jej się nie udało :eviltong: Ale zrobi mi na złość, bo mi się właśnie marzy ruda córeczka z niebieskimi oczami :loveu: Chociaż jakby miała włosy po mojej mamie i niebieskie oczy jak ona, to też byłaby ładniutka :loveu: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Już jedna taka była i jej się nie udało :eviltong: Ale zrobi mi na złość, bo mi się właśnie marzy ruda córeczka z niebieskimi oczami :loveu: Chociaż jakby miała włosy po mojej mamie i niebieskie oczy jak ona, to też byłaby ładniutka :loveu: Bo to zła kobieta była :evil_lol: podobno ludzie o ciemnych włosach i niebieskich oczach ( tak jak ja ) są fałszywi :roll: kiedys mi ktoś tak powiedział :roll: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 jakie tu plany... dobrze, że Bogdan tego nie czyta bo by się stresował :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Bo to zła kobieta była :evil_lol: podobno ludzie o ciemnych włosach i niebieskich oczach ( tak jak ja ) są fałszywi :roll: kiedys mi ktoś tak powiedział :roll: Bardzo zła :diabloti: Mi zawsze mówili, że rude jest fałszywe :roll: A skoro Tobie mówili inaczej, to znaczy, że blondynki z niebieskimi oczami są fałszywe :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 justysiek napisał(a):jakie tu plany... dobrze, że Bogdan tego nie czyta bo by się stresował :eviltong: Ogląda "Sagę Zmierzch", więc mi tu nie zagląda :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 justysiek napisał(a):jakie tu plany... dobrze, że Bogdan tego nie czyta bo by się stresował :eviltong: zainteresowany zawsze dowiaduje sie na końcu :evil_lol: magdabroy napisał(a):Bardzo zła :diabloti: Mi zawsze mówili, że rude jest fałszywe :roll: A skoro Tobie mówili inaczej, to znaczy, że blondynki z niebieskimi oczami są fałszywe :evil_lol: ale jak widac poradziłaś sobie z nią :evil_lol: to chciałam napisac ale nie chciałam przypadkiem kogos urazic :evil_lol: mam kolezanke z bląd włosami i niebieskimi oczami i jest tak fałszywa ze aż mdli :shake: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Ogląda "Sagę Zmierzch", więc mi tu nie zagląda :evil_lol: ja musze od poczatku zaczac to ogladac, bo teraz nie kumam o co chodzi... a tak wszyscy zachwalaja. Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a): ale jak widac poradziłaś sobie z nią :evil_lol: to chciałam napisac ale nie chciałam przypadkiem kogos urazic :evil_lol: mam kolezanke z bląd włosami i niebieskimi oczami i jest tak fałszywa ze aż mdli :shake: Ne musiałam nic jej robić :shake: Dałam Bogdanowi wolny wybór ;) Efektu można się domyśleć, skoro jest ze mną :) Dobrze, że ja mam szare oczy :multi: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 justysiek napisał(a):ja musze od poczatku zaczac to ogladac, bo teraz nie kumam o co chodzi... a tak wszyscy zachwalaja. Fajnie się ogląda, ale ja się nad tym tak nie spuszczam (:evil_lol:) jak inni ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Ne musiałam nic jej robić :shake: Dałam Bogdanowi wolny wybór ;) Efektu można się domyśleć, skoro jest ze mną :) Dobrze, że ja mam szare oczy :multi: i za to brawa dla niego :loveu: szare ?? :crazyeye: wow Ciebie nie miałam na mysli tak dla jasnosci :eviltong: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Fajnie się ogląda, ale ja się nad tym tak nie spuszczam (:evil_lol:) jak inni ;) no ja mysle, ze sie nie spuszczasz:eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a):i za to brawa dla niego :loveu: szare ?? :crazyeye: wow Ciebie nie miałam na mysli tak dla jasnosci :eviltong: No, się postarał chłopak ;) Szare, ale też takie bliżej nieokreślone. Kilka osób dopatrzyło się, że w słońcu są zielone, ale ja tam zielonego nie widzę :shake: No ja myślę :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 justysiek napisał(a):no ja mysle, ze sie nie spuszczasz:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):No, się postarał chłopak ;) Szare, ale też takie bliżej nieokreślone. Kilka osób dopatrzyło się, że w słońcu są zielone, ale ja tam zielonego nie widzę :shake: No ja myślę :eviltong: czasami trudno okreslić kolor oczu , moja siostra ma niebiesko żółte , niby niebieskie ale w koło żrenicy ma żółta poświatę a z kolei kuzynka ma jedno brązowe drugie niebieskie ;) Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
bira Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Jakie tutaj plany ;-) Magda, nie pozostaje Ci nic innego jak brać się zaraz do roboty nad tą córeczką ;-) Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 bira napisał(a):Jakie tutaj plany ;-) Magda, nie pozostaje Ci nic innego jak brać się zaraz do roboty nad tą córeczką ;-) Nie moge tak zaraz :shake:, bo chcę rodzić naturalnie ;) więc musi być przerwa między porodami min. 2 lata ;) I to nawet pasuje, bo mam teraz rok płatnego wychowawczego, potem wróciłabym na rok do pracy i wtedy ponowna ciąża, żeby znowu mieć płatne wychowawcze :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Nie moge tak zaraz :shake:, bo chcę rodzić naturalnie ;) więc musi być przerwa między porodami min. 2 lata ;) I to nawet pasuje, bo mam teraz rok płatnego wychowawczego, potem wróciłabym na rok do pracy i wtedy ponowna ciąża, żeby znowu mieć płatne wychowawcze :evil_lol: Cwaniara :evil_lol: módl sie zeby Twoj szef nie korzystał z dogomani :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Cwaniara :evil_lol: módl sie zeby Twoj szef nie korzystał z dogomani :evil_lol: Płacę podatki, więc coś mi się należy ;) Czemu mam nie skorzystać :) Nie wiem kto będzie moim kolejnym szefem :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdabroy napisał(a):Płacę podatki, więc coś mi się należy ;) Czemu mam nie skorzystać :) Nie wiem kto będzie moim kolejnym szefem :evil_lol: co prawda to prawda ;) myslalam ze wrocisz tam gdzie pracowałaś ;) Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dzień dobry :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7544.jpg ale ma cudne oczka :loveu: możesz Nas tak męczyć ciągle co do fotek :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7469.jpg jaka uśmiechnięta :loveu: Quote
Recommended Posts