*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ada_Mirra napisał(a):ojacie jak super wyglądasz! ;) super kącik dla Teosia szykujecie :loveu: Dziękuję :) Aleksandra95 napisał(a):obiadek smaczny.:) wczoraj taki miałam +młoda kapusta:loveu: ciasto jogurtowe z truskawkami :) Młodą kapustkę jadłam tydzien temu :eviltong: Ja muszę zrobić koktaj z truskawek, bo jeszcze mam 3kg w lodówce :) Klaudia&Aza napisał(a): Na kiedy masz ustalony poród? Planowany był na 14 lipca, a na tą chwilę wszystko wskazuje, że będzie cesarka. Miała być 9 lipca, ale okazało się, że jednak 10 lipca ;) Także zostało 3 tygodnie :) kalyna napisał(a):Łoo ale Teoś ma wypasiony kącik :loveu: brzusio jest pokaźny a w nim Toeś :D ja juz dawno po obiadku :D Jadłam późno śniadanie, to i obiad trochę później ;) agaga21 napisał(a):super :) teraz tylko czekać do tego lipca. Moja bratowa chce, żebym urodziła 1 lipca, bo ona ma wtedy urodziny :) Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a): Planowany był na 14 lipca, a na tą chwilę wszystko wskazuje, że będzie cesarka. Miała być 9 lipca, ale okazało się, że jednak 10 lipca ;) Także zostało 3 tygodnie :)masz ostatnie 3 tygodnie by się wyspać:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 agaga21 napisał(a):masz ostatnie 3 tygodnie by się wyspać:diabloti: Tylko teraz wstaję 2-3 w nocy na siusiu :mad: I jak tu się wyspać :roll: Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko teraz wstaję 2-3 w nocy na siusiu :mad: I jak tu się wyspać :roll: śpij sobie do południa, śpij w ciągu dnia...mi strasznie snu brakuje. od 7 miesięcy ani razu się nie wyspałam. Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 agaga21 napisał(a):śpij sobie do południa, śpij w ciągu dnia...mi strasznie snu brakuje. od 7 miesięcy ani razu się nie wyspałam. Do tej pory nawet nie chciało mi się spać w dzień. Ale odziwo w czwartek i piątek zaliczyłam 2h drzemki ;) Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Do tej pory nawet nie chciało mi się spać w dzień. Ale odziwo w czwartek i piątek zaliczyłam 2h drzemki ;)ja pierwsze miesiące ciąży przespałam a pod koniec bez małej drzemki nie dawałam rady. chyba mój organizm wiedział, że muszę się wyspać na zapas ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Planowany był na 14 lipca, a na tą chwilę wszystko wskazuje, że będzie cesarka. Miała być 9 lipca, ale okazało się, że jednak 10 lipca ;) Także zostało 3 tygodnie :) A masz jakiś stres przed cesarką? Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A masz jakiś stres przed cesarką? A no mam :roll: Jednak to interwencja chirurgiczna :mad: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Macie jeszcze trochę wodnej Tory ;) Jeszcze trochę czeka tych zdjęć do wrzucenia :D Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dzielna pływaczka :) O tak :) Quote
Milena9 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ona zawsze tak fajnie wychodzi przy otrzepywaniu :) Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 aaaaaaaaaaale kochany brzusio :loveu::loveu::loveu::loveu: a kącik przepiękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ada_Mirra napisał(a):o jak ładnie Panienka się spisuje :loveu: Musi :evil_lol: Milena9 napisał(a):Ona zawsze tak fajnie wychodzi przy otrzepywaniu :) Otrzepujące się psy zawsze fajnie wyglądają :) dOgLoV napisał(a):aaaaaaaaaaale kochany brzusio :loveu::loveu::loveu::loveu: a kącik przepiękny :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Już mógłby być pełny ten kącik :mad::loveu: Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a): Już mógłby być pełny ten kącik :mad::loveu: Juz za chwilkę bedzie pełny , pozniej jeszcze nie raz po nieprzespanej nocy stwierdzisz ze w ciazy było fajnie bo mogłas chociaz lezec jak Cie Teoś budzil a tak bedziesz chodziła i lulała :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Juz za chwilkę bedzie pełny , pozniej jeszcze nie raz po nieprzespanej nocy stwierdzisz ze w ciazy było fajnie bo mogłas chociaz lezec jak Cie Teoś budzil a tak bedziesz chodziła i lulała :eviltong: Wiem ;) Już teraz sobie myślę, że będzie mi brakować tych ruchów w brzuchu itp. Ale pomimo tego, że jeszcze jestem w pełni sił, chodzę na długie spacery itp. to czuję, że to już nie jest to :roll: A dziś mnie koleżanka odwiedziła i rozbroiła mnie tym co powiedziała :D Mam zapamiętać wszystko z porodu, a potem jej opowiedzieć ze szczegółami, żeby wiedziała czego się w przyszłości spodziewać :D Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Wiem ;) Już teraz sobie myślę, że będzie mi brakować tych ruchów w brzuchu itp. Ale pomimo tego, że jeszcze jestem w pełni sił, chodzę na długie spacery itp. to czuję, że to już nie jest to :roll: A dziś mnie koleżanka odwiedziła i rozbroiła mnie tym co powiedziała :D Mam zapamiętać wszystko z porodu, a potem jej opowiedzieć ze szczegółami, żeby wiedziała czego się w przyszłości spodziewać :D I tak masz super ze w 9tym miesiacu jeszcze masz sile chodzić na długie spacerki ;) daj no tą kolezanke na dogo opowiem jej poród mojej siostry , odechce jej sie dzieci :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 dOgLoV napisał(a):I tak masz super ze w 9tym miesiacu jeszcze masz sile chodzić na długie spacerki ;) daj no tą kolezanke na dogo opowiem jej poród mojej siostry , odechce jej sie dzieci :evil_lol: Dziś jak rozmawiałam przez telefon z bratową, to powiedziałam że nadal jak jem obiad, to siadam przy małym stoliku w salonie na podłodze i tak jem ;) Ona się zdziwiła, że ja jeszcze jestem wstanie siedzieć w takich "ekstremalnych" pozycjach :D Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;) Quote
łamAga Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Dziś jak rozmawiałam przez telefon z bratową, to powiedziałam że nadal jak jem obiad, to siadam przy małym stoliku w salonie na podłodze i tak jem ;) Ona się zdziwiła, że ja jeszcze jestem wstanie siedzieć w takich "ekstremalnych" pozycjach :D Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;) ooo kurcze to rzeczywiście jesteś jeszcze w niezłej formie :evil_lol: a no tak , znam takich co to wycieczki itd a teraz mają po 48 lat i dwoje brzdąców , chłopcy w wieku 2 latek i roczku gdzie juz powoli powinni być dziadkami :) Quote
Recommended Posts