Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
ojacie jak super wyglądasz! ;)

super kącik dla Teosia szykujecie :loveu:

Dziękuję :)

Aleksandra95 napisał(a):
obiadek smaczny.:) wczoraj taki miałam +młoda kapusta:loveu:

ciasto jogurtowe z truskawkami :)

Młodą kapustkę jadłam tydzien temu :eviltong:

Ja muszę zrobić koktaj z truskawek, bo jeszcze mam 3kg w lodówce :)

Klaudia&Aza napisał(a):
Na kiedy masz ustalony poród?

Planowany był na 14 lipca, a na tą chwilę wszystko wskazuje, że będzie cesarka. Miała być 9 lipca, ale okazało się, że jednak 10 lipca ;) Także zostało 3 tygodnie :)

kalyna napisał(a):
Łoo ale Teoś ma wypasiony kącik :loveu:

brzusio jest pokaźny a w nim Toeś :D

ja juz dawno po obiadku :D

Jadłam późno śniadanie, to i obiad trochę później ;)

agaga21 napisał(a):
super :) teraz tylko czekać do tego lipca.

Moja bratowa chce, żebym urodziła 1 lipca, bo ona ma wtedy urodziny :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Planowany był na 14 lipca, a na tą chwilę wszystko wskazuje, że będzie cesarka. Miała być 9 lipca, ale okazało się, że jednak 10 lipca ;) Także zostało 3 tygodnie :)
masz ostatnie 3 tygodnie by się wyspać:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko teraz wstaję 2-3 w nocy na siusiu :mad: I jak tu się wyspać :roll:

śpij sobie do południa, śpij w ciągu dnia...mi strasznie snu brakuje. od 7 miesięcy ani razu się nie wyspałam.

Posted

agaga21 napisał(a):
śpij sobie do południa, śpij w ciągu dnia...mi strasznie snu brakuje. od 7 miesięcy ani razu się nie wyspałam.

Do tej pory nawet nie chciało mi się spać w dzień. Ale odziwo w czwartek i piątek zaliczyłam 2h drzemki ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Do tej pory nawet nie chciało mi się spać w dzień. Ale odziwo w czwartek i piątek zaliczyłam 2h drzemki ;)
ja pierwsze miesiące ciąży przespałam a pod koniec bez małej drzemki nie dawałam rady. chyba mój organizm wiedział, że muszę się wyspać na zapas ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

A masz jakiś stres przed cesarką?

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
o jak ładnie Panienka się spisuje :loveu:

Musi :evil_lol:

Milena9 napisał(a):
Ona zawsze tak fajnie wychodzi przy otrzepywaniu :)

Otrzepujące się psy zawsze fajnie wyglądają :)

dOgLoV napisał(a):
aaaaaaaaaaale kochany brzusio :loveu::loveu::loveu::loveu:

a kącik przepiękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu:

Już mógłby być pełny ten kącik :mad::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Już mógłby być pełny ten kącik :mad::loveu:

Juz za chwilkę bedzie pełny , pozniej jeszcze nie raz po nieprzespanej nocy stwierdzisz ze w ciazy było fajnie bo mogłas chociaz lezec jak Cie Teoś budzil a tak bedziesz chodziła i lulała :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Juz za chwilkę bedzie pełny , pozniej jeszcze nie raz po nieprzespanej nocy stwierdzisz ze w ciazy było fajnie bo mogłas chociaz lezec jak Cie Teoś budzil a tak bedziesz chodziła i lulała :eviltong:

Wiem ;) Już teraz sobie myślę, że będzie mi brakować tych ruchów w brzuchu itp. Ale pomimo tego, że jeszcze jestem w pełni sił, chodzę na długie spacery itp. to czuję, że to już nie jest to :roll:
A dziś mnie koleżanka odwiedziła i rozbroiła mnie tym co powiedziała :D Mam zapamiętać wszystko z porodu, a potem jej opowiedzieć ze szczegółami, żeby wiedziała czego się w przyszłości spodziewać :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem ;) Już teraz sobie myślę, że będzie mi brakować tych ruchów w brzuchu itp. Ale pomimo tego, że jeszcze jestem w pełni sił, chodzę na długie spacery itp. to czuję, że to już nie jest to :roll:
A dziś mnie koleżanka odwiedziła i rozbroiła mnie tym co powiedziała :D Mam zapamiętać wszystko z porodu, a potem jej opowiedzieć ze szczegółami, żeby wiedziała czego się w przyszłości spodziewać :D

I tak masz super ze w 9tym miesiacu jeszcze masz sile chodzić na długie spacerki ;)

daj no tą kolezanke na dogo opowiem jej poród mojej siostry , odechce jej sie dzieci :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
I tak masz super ze w 9tym miesiacu jeszcze masz sile chodzić na długie spacerki ;)

daj no tą kolezanke na dogo opowiem jej poród mojej siostry , odechce jej sie dzieci :evil_lol:

Dziś jak rozmawiałam przez telefon z bratową, to powiedziałam że nadal jak jem obiad, to siadam przy małym stoliku w salonie na podłodze i tak jem ;) Ona się zdziwiła, że ja jeszcze jestem wstanie siedzieć w takich "ekstremalnych" pozycjach :D

Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś jak rozmawiałam przez telefon z bratową, to powiedziałam że nadal jak jem obiad, to siadam przy małym stoliku w salonie na podłodze i tak jem ;) Ona się zdziwiła, że ja jeszcze jestem wstanie siedzieć w takich "ekstremalnych" pozycjach :D

Watpię, żeby ona się wogóle zdecydowała na dziecko :roll: Znamy się 5 lat i w tym czasie już kilka razy słyszałam, że strają się z mężem o dziecko, potem przestawali się starać, bo coś tam... znowu zaczynali się starać i znowu przestawali... I tak ciągle :roll: Z mojego punktu widzenia oni są zawygoni ;) Nowe auto, wycieczki, nowy sprzęt... na to lubią wydawać kase ;)

ooo kurcze to rzeczywiście jesteś jeszcze w niezłej formie :evil_lol:

a no tak , znam takich co to wycieczki itd a teraz mają po 48 lat i dwoje brzdąców , chłopcy w wieku 2 latek i roczku gdzie juz powoli powinni być dziadkami :)