Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, dOgLoV napisał:

Hahahahahahaha a nawet podobni :D 

"moje" zdjęcie przedstawia chłopca z filmu " kochany urwis " , jak tylko zaczynacie rozmowe o Theosia wyczynach mam ten film przed oczami :D

Wiem z jakiego to filmu :P

14 minut temu, Aleksa. napisał:

To i tutaj spam zrobie :p

Cześć :)

A spamuj sobie :P

Cześć :)

Posted

Czekam z niecierpliwością na nową płytę Kaśki Kowalskiej :) Ma być jeszcze w tym roku. Po słuchaniu najnowszego jej singla i 8 latach bez żadnej nowej płyty, to chyba będę się molestować 24/7 płytą jak tylko będzie wydana :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Czekam z niecierpliwością na nową płytę Kaśki Kowalskiej :) Ma być jeszcze w tym roku. Po słuchaniu najnowszego jej singla i 8 latach bez żadnej nowej płyty, to chyba będę się molestować 24/7 płytą jak tylko będzie wydana :D

wieki jej nie słyszałam ;)

Posted
52 minut temu, Angi napisał:

Haha, siema :D

Sie nie ma :P

52 minut temu, dOgLoV napisał:

wieki jej nie słyszałam ;)

Bo od 8 lat nic nie wydała :/

http://www.kasiakowalska.pl/  nowy singiel :)

51 minut temu, Tyś napisał:

To widzę, że Ty czekasz na Kasę Kowalską, jak ja na Luxtorpedę - zawsze to są wielkie emocje :)))

Ponad rok temu grała w moim mieście w Polsce ;) Moje kochane bratowe poinformowały mnie już "po" fakcie :P Gdybym wiedziała wcześniej, to byłam skłonna wsiąść w najbliższy samolot, lecieć na koncert i wrócić :) Uwielbiam tę kobitę :)

Posted
23 godzin temu, dOgLoV napisał:

Ja posłucham jutro bo dzisiaj juz padam na ryjka :/

Oooo super są takie imprezy :D

Mnie się podoba :)

No, imprezka super ;) Paweł zaskoczony :D Siedział w garażu od 9 rano, przyjechał do domu po 18 jak już wszyscy goście byli ;) Jak tylko wszedł w drzwi, to odśpiewaliśmy mu "Sto lat" :) Mina jego bezcenna :D

Ola, ale masz kolejne doświadczenie za sobą ;)