*Magda* Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Hahahahahahaha a nawet podobni :D "moje" zdjęcie przedstawia chłopca z filmu " kochany urwis " , jak tylko zaczynacie rozmowe o Theosia wyczynach mam ten film przed oczami :D Wiem z jakiego to filmu :P 14 minut temu, Aleksa. napisał: To i tutaj spam zrobie :p Cześć :) A spamuj sobie :P Cześć :) Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Cześć, cześć :) Aleś się rozgadała :P Quote
*Magda* Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Dziś wszyscy wygadani, to i ja też :P Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Dziś wszyscy wygadani, to i ja też :P ostatnio coś każdy mało gada:P chyba jakies przesilenie jesienne na nas wchodzi :P Quote
Tyśka) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 17 godzin temu, dOgLoV napisał: chyba jakies przesilenie jesienne na nas wchodzi :P No patrz, a ja to do tej pory nazywałam lenistwem :D Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 5 godzin temu, Tyś napisał: No patrz, a ja to do tej pory nazywałam lenistwem :D Jak zwał, tak zwał ;) Ale chodzi o to samo :P Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Z tego "lenistwa" to ja zaraz spać pójdę :P Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Czekam z niecierpliwością na nową płytę Kaśki Kowalskiej :) Ma być jeszcze w tym roku. Po słuchaniu najnowszego jej singla i 8 latach bez żadnej nowej płyty, to chyba będę się molestować 24/7 płytą jak tylko będzie wydana :D Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Czekam z niecierpliwością na nową płytę Kaśki Kowalskiej :) Ma być jeszcze w tym roku. Po słuchaniu najnowszego jej singla i 8 latach bez żadnej nowej płyty, to chyba będę się molestować 24/7 płytą jak tylko będzie wydana :D wieki jej nie słyszałam ;) Quote
Tyśka) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 To widzę, że Ty czekasz na Kasę Kowalską, jak ja na Luxtorpedę - zawsze to są wielkie emocje :))) Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 2 minuty temu, Tyś napisał: To widzę, że Ty czekasz na Kasę Kowalską, jak ja na Luxtorpedę - zawsze to są wielkie emocje :))) Luxtorpeda jest mega ! <3 Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 52 minut temu, Angi napisał: Haha, siema :D Sie nie ma :P 52 minut temu, dOgLoV napisał: wieki jej nie słyszałam ;) Bo od 8 lat nic nie wydała :/ http://www.kasiakowalska.pl/ nowy singiel :) 51 minut temu, Tyś napisał: To widzę, że Ty czekasz na Kasę Kowalską, jak ja na Luxtorpedę - zawsze to są wielkie emocje :))) Ponad rok temu grała w moim mieście w Polsce ;) Moje kochane bratowe poinformowały mnie już "po" fakcie :P Gdybym wiedziała wcześniej, to byłam skłonna wsiąść w najbliższy samolot, lecieć na koncert i wrócić :) Uwielbiam tę kobitę :) Quote
Tyśka) Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Haha :) No ja jestem luxnięta akurat, Kasi nigdy nie słuchałam dobrowolnie, niestety to nie mój klimat :D Quote
*Magda* Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 A mój bardzo :) Dziś jadę na imprezkę niespodziankę do kolegi ;) Już się nie mogę doczekać jego miny :D Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Ja posłucham jutro bo dzisiaj juz padam na ryjka :/ Oooo super są takie imprezy :D Quote
Aleksa. Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 A ja siedzę z Tadziem..ale się zgrzałam przy jego myciu i położeniu spać :P Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 23 godzin temu, dOgLoV napisał: Ja posłucham jutro bo dzisiaj juz padam na ryjka :/ Oooo super są takie imprezy :D Mnie się podoba :) No, imprezka super ;) Paweł zaskoczony :D Siedział w garażu od 9 rano, przyjechał do domu po 18 jak już wszyscy goście byli ;) Jak tylko wszedł w drzwi, to odśpiewaliśmy mu "Sto lat" :) Mina jego bezcenna :D Ola, ale masz kolejne doświadczenie za sobą ;) Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 bardzo ciekawa nuta tego nowego singla ;) A jakies fotki z imprezki będą ? :P Quote
Recommended Posts