Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Was zawsze pamiętam (i dla Was wchodzę :)). Reszta osób mam kontakt (bardziej lub mniej) na facebooku, a z Wami nie :( Ale przyznam się, że nawet jak się nie odzywam, to podczytuję :) 

I raz jeszcze dziękuję za kartkę :* 

Posted

Jak się mój synek wkręci z piłkę nożną, to będę musiała otworzyć FB :/ Dziś byliśmy pierwszy raz na piłce nożnej i Theodorowi bardzo się spodobało. Jeśli nie zmieni zdania i go zapiszemy, to będę musiała mieć FB, bo tam będą podawane wszystkie informacje o treningach lub o ich braku :P

Proszę bardzo :*

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

O Madzia będzie miała fb :D hyhy

Teraz, marta1624 napisał:

O, i bardzo dobrze :D Wreszcie będziesz "pod ręką" :D 

Może :P Bo jeszcze moje dziecko nie jest zapisane, a poza tym, może uda się przez WhatsApp'a też mieć info o treningach :P

Posted

Nie tylko Magda nie ma fb , kilka dogociotek też , trzeba je jakoś zmotywować do zaistnienia :P

Ja sie nie odzywam bo jak chodze do pracy na popoludniu to jest masakra , poniedzialek i wtorek miałam zalatane na maxa , dzisiaj troche lżej ale jutro znowu bieganie :/ niech sie ten tydzien już kończy ehhhh

Cześć Magda , pamietaj o naszej "piłkarskiej" umowie :D :P

Posted

Dzień dobry laseczki :)

Aga, pamiętam o naszej umowie ;)

Dla jasności: jeśli otworzę FB to tylko i wyłącznie na potrzeby Theodora piłki nożnej. Nie liczcie, że będę się tam udzielać :P

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Dzień dobry laseczki :)

Aga, pamiętam o naszej umowie ;)

Dla jasności: jeśli otworzę FB to tylko i wyłącznie na potrzeby Theodora piłki nożnej. Nie liczcie, że będę się tam udzielać :P

Ja się w sumie przyzwyczaiłam do Whatsappa :P